· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
varsaturi la aparitia dintilor?  |
nightwish

Locatie: Bucuresti/constanteanca naturalizata:)Copii INGRID: 19 ani, 5 luni
|
19.03.2004 6:49 varsaturi la aparitia dintilor? |
|
| |
|
am postat aceeasi problema cu dintii ca sa-l vedeti....
situatia a azi dimineata inca o tura. de asemenea a scaun moale....de ultimele doua stiu ca ar putea fi semn de dinti, dar varsaturile? ...a un mic rosu in gat, si nu stiu de ce a
e asa de tristaaaaa! 
|
sus |
 |
|
|
Onush

|
19.03.2004 7:32 |
|
| |
|
Am remarcat la Ruxandra -fara sa am pretentia ca este o regula- ca la eruptia dintilor a s-a agitatie care coroborate au dat nastere la episoade de voma in ziua eruptiei sau in ziua ce a
Voma poate fi si pe fond nervos nu doar din cauze digestive. 
|
sus |
 |
|
Renata

Copii ENYA ANNE MARIE: 20 ani, 1 luna
|
18.05.2004 10:41 Re: |
|
| |
|
Eu zic ca voma a la inflamatia din gat, acum e relativ...
Nu ai zis, pana la urma ce a iese nr 5 . cum a onush , marc a curand
|
sus |
 |
|
nightwish

Locatie: Bucuresti/constanteanca naturalizata:)Copii INGRID: 19 ani, 5 luni
|
18.05.2004 11:56 |
|
| |
|
hai mai dragelor ca problema a muult, prin martie...de fapt nu era de la dinti!
oricum, in acest moment suntem fericitii posesori a fara nici o problema)
|
sus |
 |
|
|
roxanica-mamica

|
18.05.2004 12:09 |
|
| |
|
aaaa , sa ne traiasva dintishorii atunci ! si voi tot 4 ? super !
|
sus |
 |
|
fish

Locatie: OlandaCopii DEBORAH - albinutza 19 ani, 5 luni VLAD DARIUS - voinicel 14 ani, 2 luni
|
18.05.2004 2:47 |
|
| |
|
si la noi manifestarile sunt cam aceleasi: agitatie, stare locala febrila, acum are doar doi iesiti, insa sunt gata de start inca vreo 3, cred...unu', incisivul mare de sus stanga e gata de fuga...cred ca maine apare...
hai, sa le iasa odata dintii...
|
sus |
 |
|
eapopescu

|
18.05.2004 5:17 |
|
| |
|
niciodata nu mi-a n-a
cred ca n-are nici o legatura febra, voma cu iesirea dintisorilor ... chiar am citit despre asta.
|
sus |
 |
|
cornelia

Locatie: Galati-RomaniaCopii Alexander Wayne: 20 ani Richard: 18 ani, 6 luni
|
19.05.2004 4:51 |
|
| |
|
Vezi sa nu aiba otita puisorul tau. La al meu asa sa manifestat cu febra, scaun moale si voma. Dute la doctor!
|
sus |
 |
|
Onush

|
19.05.2004 8:13 |
|
| |
|
---------- eapopescu a n-a
cred ca n-are nici o legatura febra, voma cu iesirea dintisorilor ... chiar am citit despre asta. ----------
si noi avem toata gama de jucarii de mestecat .... cat despre febra si scaun moale... febra a 2 zile de indigestie. Stiu si eu teoria .... cred ca nu e carte sa nu spuna ca nu e nici o legatura intre indigestii si eruptia dentara dar ... practica pare sa fie alta la unii copii. Am intrebat pediatra la primele eruptii si mi-a nervozitate cauzata de durere,.la unii copiii duce la reactii de genul febra, indigestie( care poate fi scaun moale sau mai rar voma).
Acceasi reactie la durere Ruxandra a infectie a a
Oricum toata discutia nu isi are locul pentru ca nu a cel mai proababil a
|
sus |
 |
|
Manu

Locatie: Frankfurt-Main, GermaniaCopii Ilinca Maria: 20 ani, 1 luna
|
19.05.2004 8:55 |
|
| |
|
---------- eapopescu a n-a
cred ca n-are nici o legatura febra, voma cu iesirea dintisorilor ... chiar am citit despre asta. ----------
Anda - si eu am citit aceeasi chestie si chiar mi s-a
Insa cand i-au iesit maselele - 4 bucati, toate cam o data - s-a febra - nu mare - dar constant cam 38,5 - din cauza ca nu prea avea chef sa manance - mai rodea ea o coaja de paine, dar mancare cam deloc, in schimb bea ca Setila - a uite asa a un eritem fesier urat de tot - cu rani efectiv - de nu stiam cum sa-i mai dam de cap.
Lu´Ilinca trebuie sa ii mai iasa 4 masele si s-a dupa episodul trecut (din decembrie) - ma bucur ca face si ea o pauza la cap. eruptii dentare - ca de la 5 luni jumate tot in iesit de dinti am stat!
|
sus |
 |
|
Renata

Copii ENYA ANNE MARIE: 20 ani, 1 luna
|
19.05.2004 10:55 |
|
| |
|
---------- cornelia a voma. Dute la doctor! ----------
Cornelia, spune-mi te rog...la otita nu-l doare urechiusa? Am pus intrebarea asta pentru ca nu stiu exact ...
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis

|