· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Homeschoolingul: este posibil?  |
Mihai_alexandru

|
09.11.2008 4:47 Homeschoolingul: este posibil? |
|
| |
|
As vrea si eu sa stiu daca este posibil sa faci homeschooling (unschooling defapt) in Romania printr-o scoala privata. Diploma pe care o vei primi de la ei iti va fi de folos la intrarea la facultate? Mai dai bacalaureatul daca te inscrii la o scoala privata de homeschooling?
|
sus |
 |
|
|
lilith1

|
10.11.2008 8:42 |
|
| |
|
wow.chiar..interesant subiect
cred ca ma intereseaza si pe mine (asa ca idee )
|
sus |
 |
|
roxanamirela

Locatie: BucurestiCopii Andrei Darie: 14 ani, 2 luni alaptat, purtat, rasfatat
|
|
educatoarea

|
|
CristinaVM

|
12.06.2009 6:52 |
|
| |
|
Din postul de la adresa de mai sus: Conceptul s-a născut în urma apariţiei cărţii lui John Caldwell Holt
Nu este adevarat.
Eu fac homeschooling de 4 ani. Daca are cineva intrebari, sint dispusa sa intru mai adinc in discutie.
|
sus |
 |
|
|
lacralex

Copii Alexandru George - nastrusnic 11 ani, 11 luni Maria Diana: 7 ani, 11 luni
|
03.10.2009 10:12 |
|
| |
|
Buna, am cateva intrebari pentru CristinaVM, si te rog daca ai timp sa-mi raspunzi relativ repede , am o prietena care pleaca in China in acesta luna si incerc sa aflu cateva informatii daca este posibil sa faca scoala acasa. Pleaca in China cu un copil care acum este in clasa a 3 a, si cauta solutii sa poata continua studiile copilului, in China sunt scoli pt europeni dar doar in engleza si momentan ii este teama de adaptarea copilului la scoala de acolo, mentionez ca va sta 2 ani (clasa 3 si a 4).Aceste fiind spuse vin intrebarile :
-poate fi recunoscuta scoala acasa,
-de unde poate face rost de carti,
-de costuri (asta pt mine), nu cred ca ar fi o problema pt ea.
-si alte informatii care o pot ajuta.
Multumesc din suflet si sa stii ca te admir ca ai curajul sa incalci "regulele" societati.
|
sus |
 |
|
CristinaVM

|
03.10.2009 4:41 |
|
| |
|
Eu stau in America, unde scoala acasa este recunoscuta. Nu stiu regulile din China asa ca nu pot da nici un sfat. Daca vrea carti in romaneste, poate sa cumpere manualele din Romania si sa suplimenteze ea cu ce mai considera necesar.
|
sus |
 |
|
lacralex

Copii Alexandru George - nastrusnic 11 ani, 11 luni Maria Diana: 7 ani, 11 luni
|
04.10.2009 10:53 |
|
| |
|
multumesc mult pt promtitudine, oricum acum stim ca exista si o alta obtiune. 
|
sus |
 |
|
|
|