|
|
autor |
decupaje de toamna - scolari  |
rolord23

|
28.09.2009 9:20 decupaje de toamna - scolari |
|
| |
|
Am avea nevoie sa facem decupaje cu tema....toamna dar nu prea gasim ....nici macar la rubrica "Activitati pentru copii"...Admin, nu poti rezolva si acolo problema aceasta ?
Trebuie sa mergem la scoala cu fel de fel de decupaje cu aceasta tema Am cautat prin revistele din casa dar nu prea am gasit
Am dat si cu google dar nu am gasit ceva adecvat pentru a lista si decupa
Imi puteti da voi o mana de ajutor ?

|
sus |
 |
|
|
abramburica

Locatie: BucurestiCopii THAISA DANA TEODORA : 16 ani, 1 luna MARIUS DANIEL LAURENTIU ANDREI: 11 ani, 2 luni
|
|
angicut

Locatie: BucurestiCopii Diana Alexandra: 17 ani, 8 luni Ilinca Gabriela: 14 ani, 8 luni
|
|
rolord23

|
28.09.2009 11:42 |
|
| |
|
Merci mult pt adrese
Fata este boboaca de clasa I si aveam nevoie sa decupam cate ceva de toamna
Sa vedem daca este bine sa le coloreze apoi sa decupeze si sa lipeasca
Oricum, ma incarc cu rabdare sa mai caut
Multumiri

|
sus |
 |
|
abramburica

Locatie: BucurestiCopii THAISA DANA TEODORA : 16 ani, 1 luna MARIUS DANIEL LAURENTIU ANDREI: 11 ani, 2 luni
|
|
|
abramburica

|
28.09.2009 12:16 |
|
| |
|
Poate te ajuta 
|
sus |
 |
|
abramburica

|
28.09.2009 12:17 |
|
| |
|
O idee este sa decupezi banca, mai multe frunze, le faci la dimensiuni mai mici, un copacel doi , doi norisori si le lipesti ....eu zic ca e o idee buna...
Frunzele le pui pe jos ca un covor....
|
sus |
 |
|
rolord23

|
28.09.2009 12:22 |
|
| |
|
Astea cred ca le vom folosi...personal ca vom face si noi un tablou pt camera copiilor
Dar cred ca nu am fost destul de explicita: pe o foaie A4, elevii trebuie sa lipeasca cate ceva de toamna
Vinerea trecuta fata a venit cu un copacel cu mere (decupaj dat de invatatoare, de max 3,5 cm inaltime) pe care l-a lipit in josul formatului asezat culcat si in restul foii (deci cam 2/3 din foaie) ... ploua cu frunze (puse de noi la presat) Vinerea asta trebuie sa vina cu decupaje de-ale elevilor si vor face iar nu stiu ce
Deci ca dimensiuni pt decupaj, ar trebui mai micute (asta s-ar rezolva) dar trebuie sa avem ce taia.
Multumesc,

|
sus |
 |
|
angicut

Locatie: BucurestiCopii Diana Alexandra: 17 ani, 8 luni Ilinca Gabriela: 14 ani, 8 luni
|
28.09.2009 12:22 |
|
| |
|
mai am acasa niste planse care poate ti-ar fi de folos, sunt la servici acum si nu am acces la ele; sunt tot de colorat oricum
aici nu sm decit asta, daca iti folosesc la ceva.......
sau asta, eventual sa le scoti color ............zic si eu
sau
spor la treaba si succes!
|
sus |
 |
|
abramburica

|
|
rolord23

|
28.09.2009 12:46 |
|
| |
|
Abramburica...esti super
Din album am selectat cate ceva sa decupeze fata si discutat idei de combinat poza cu frunzele noastre presate
Am mai gasit pe net ceva idei mai mult hand-made dar bune pt ce-i trebuie ei, ca vineri sa se descurce
Multumesc mult,

|
sus |
 |
|
rolord23

|
28.09.2009 12:49 |
|
| |
|
Angicut sa stii ca ti-am "furat" foaia albastra pt decupaj
Merci mult si tie ca si tu ne-ai salvat
Suntem pregatite pt scoala si sincer mi s-a luat un mare bolovan de pe suflet ca nu gaseam nimic
Multumesc mult,

|
sus |
 |
|
angicut

|
28.09.2009 1:33 |
|
| |
|
Ma bucur ca te-am putut ajuta si altadata
Anul viitor incepem si noi scoala, asa ca tre sa stiu ce ma asteapta
Succes fetitei la scoala !
Sa ne arati si noua rezultatul final 
|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
28.09.2009 1:38 |
|
| |
|
total off topic....angicut,e superba imaginea cu cimpul de floarea soarelui am salvat-o,cind ii trece lui T pasiunea cu Cars,o sa pun poza asta pe desktop e superba
|
sus |
 |
|
rolord23

|
28.09.2009 2:33 |
|
| |
|
In acest week-end am facut un soi de tablou de toamna: am avut 2 cartoane de la niste cutii, format A4 Pe unul l-am taiat cu o margine de 3 cm pt rama Pe celalalt am lipit o foaie pe care fata a desenat un trunchi de copac, am pus frunze drept coroana, in josul paginii (avand grija sa las loc pt rama) am dat cu aracet si am lipit frunze framantate in mana Peste aceste resturi de frunze am lipit un arici Foaia asta am lipit-o pe cartonul intreg apoi am lipit rama, care avea frunze lipite tot cu aracet, dar de culorile toamnei - intercalate
Acesta l-a oprit invatatoarea ca tare i-a placut (si invatatoarea le are cu astfel de ... modelaje, sa le numesc asa)
Fetei i-a placut "tehnologia" de lucru, si cum se apropie o aniversare in familie, vrea sa mai faca unul pt dar din partea ei
Am sa-i fac o poza acestuia si vei vedea

|
sus |
 |
|