|
|
autor |
hai sa ne cunoastem-mamici de vara 2007 si nu numai II  |
anka-mario

Locatie: tg-jiuCopii mario florin: 15 ani, 6 luni Sara Maria: 12 ani, 2 luni
|
|
|
anka-mario

|
|
robertyc

Locatie: sibiuCopii robert-ionut - Comoara cea mai de pret! 15 ani, 4 luni am nascut deja!
|
05.03.2008 10:13 |
|
| |
|
sunteti foarte frumosi toti trei sa va traiasca minunea
|
sus |
 |
|
extrasansa

Locatie: calarasiCopii ionita alexandru dan - are 5 anii si 9 luni ionita mihai madalin
|
06.03.2008 1:28 [url=http://www.holdthatpic.com/][img]http://quick.holdthatp |
|
| |
|
buna tuturor ma numesc georgiana am 22 ani si sunt maritata de 5 ani am2 bibici cel mare de 4 ani,iar cel mic de 11 luni ce sa va spun despre ei cel mare este la gradinita cel mic este rasfatat bine mai mult de cat celalalt,nu mergem deocamdata an schimbmergem in fundulet,pentru ca nici deabusilea nu vrem :P acum suntem un pic racitisi cu timpu asta d afara asa schimbator cam toti racimsi cam atit sa vedem ca nu,mai stiu ce sa scriu mai vb papa
|
sus |
 |
|
anka-mario

|
06.03.2008 9:05 |
|
| |
|
Robertyc multumim mult
Extrasansa bine ai venit, ce ai zice daca ai incepe prin a te-ai casatorit devreme 
|
sus |
 |
|
|
extrasansa

Locatie: calarasiCopii ionita alexandru dan - are 5 anii si 9 luni ionita mihai madalin
|
06.03.2008 10:53 |
|
| |
|
da asa e mam casatorit devreme dar nu egret nimic am un sot bun,si doua finte mici minunate. am avut multe de infruntat dar am trecut peste toate cu bine cam atit am putina treaba revin
|
sus |
 |
|
robertyc

Locatie: sibiuCopii robert-ionut - Comoara cea mai de pret! 15 ani, 4 luni am nascut deja!
|
06.03.2008 7:21 |
|
| |
|
buna toturor eu am 23 de ani si am un bebe de 6luni m-am casatorit in 2005 si acum avem cea mai de pret comoara :robertyc
|
sus |
 |
|
extrasansa

|
|
robertyc

|
07.03.2008 11:04 |
|
| |
|
ai niste copii tare faini si energici sa-ti traiasca
|
sus |
 |
|
extrasansa

|
07.03.2008 11:23 |
|
| |
|
multumesc mult toti prieteni ami spun ca daca arfi o apropiere,de ani ar fi identici si ca ce am facut iam tras la serox pentru ca au vazut pozele celui mare de cand era mic si seamana unu cu celalalt 
|
sus |
 |
|
anka-mario

|
09.04.2008 7:50 |
|
| |
|
Ce mai faceti fetele cochetele?
Sunteti asa ocupate de nu mai spunti nimic? 
|
sus |
 |
|
robertyc

|
14.04.2008 10:44 |
|
| |
|
robertyc al meu a suntem tare fericiti ca papam aproape tot ce ii da mami ,dinti nu avem ,in fundulet am inceput cate un pic cate un pic ca e funduletu greu avem aproape 8,3 kg dar nu ne facem griji avem tot timpul din lume sa stam si in fundulet
VOI???
|
sus |
 |
|
anka-mario

|
14.04.2008 12:49 |
|
| |
|
Bravo Robert
Noi avem de sambata un dintisor si suntem maraiti in continuare, nu prea mananca, dar este vioi, vrea doar tatica.
|
sus |
 |
|
Adryana_4u

Locatie: ConstantaCopii Bianca - sufletelul nostru 14 ani, 11 luni
|
16.03.2009 9:44 |
|
| |
|
avertisment pentru cerseala de voturi
|
sus |
|
|
coryn

|
02.12.2009 2:08 |
|
| |
|
Buna,ma numesc Coryn am 29 ani ,casatorita de 5 ani si o fetita de 2 ani si doua luni.Suntem o familie fericita,implinita multumim lui D-zeu
|
sus |
 |
|