· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Copiii >Pana la 1 an > Nu faceti ca mine!!! II
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3, 4, 5  »
subiect nou  raspunde
autor Nu faceti ca mine!!! II     
ema_e

Copii
: 18 ani, 10 luni

16.12.2007 12:33   Nu faceti ca mine!!! II  citat 

Prima Parte

Fetelor,trebuie sa va povestesc ceva,poate mesajul asta da de gandit celor care nu dorm cu copiii in camera. fi-mea doarme singura de vreo saptamana,ca asa vrea ea,i-am facut camera exact ca prietena ei si doarme acolo. ii pun olita si face singura noaptea. Azi dimineata se facuse deja 8 jumate si am intrat peste ea sa vad de ce nu se mai trezea.(ea la 8 maxim e in picioare!).

Ardea toata! i-am luat temperatura si avea 40,4 grade!de-abia am trezit-o, avea niste frisoane si era atat de somnolenta,am crezut ca face convulsii,nu stiu cum am gasit un fenobarbital si i-am dat repede doua pastilute pisate(mi-a eu n-am avut habar ca fi-mea e rau bolnava! am dormit in patul meu cu sotu' meu si copilul meu avea 40 grade!!! Acusi a copil robust,puternic (e a s-a devreme.n-am dat importanta!

So , nu faceti ca mine!Chiar daca bebe doarme in camera lui ,chiar daca doarme toata noaptea, puneti-va ceasul si treziti-va macar o data pe noaptea pentru a ma gandesc daca n-o fi facut peste noapte convulsii..

sus

Denunta
janine77

Copii
Ilinca "Budinca" - O frumusete, o rasfatata.
16 ani, 6 luni

16.12.2007 12:43     citat 

sheeba, ai o minune de fetita! Sa ca bucurati de ea!
ema_e, imi pare tare rau...sper sa se faca bine fetitza cat mai curand!

sus

Denunta
chifti

Copii
eugen: 21 ani, 10 luni
alexandru: 15 ani, 10 luni

16.12.2007 3:15     citat 

[quote="ema_e"]
[b]So , nu faceti ca mine!Chiar daca bebe doarme in camera lui ,chiar daca doarme toata noaptea, puneti-va ceasul si treziti-va macar o data pe noaptea pentru a repejor!
acesta este cosmarul meu de cand am inceput sa-l las pe alex sa doarma singur, din aceasta cauza ma duc la el in camera cel putin de doua ori pe noapte, ma trezesc instinctiv, oricat as fi de obosita.......
sper sa nu treaca nici o mamica prin ce ai trecut tu, cred ca este cumplit.....
multa, multa sanatate

sus

Denunta
sheeba

Copii
Emma Raissa - cuminte si frumoasa :)
15 ani, 6 luni

16.12.2007 9:45     citat 

multumim frumos chifti si janine77 ... ce bine se simte fiecare mama cand ii este laudat copilul sarut

raissa mea doarme in camera ei de la sase saptamani (am un aparat din ala de emisie - receptie), iar in camera ei am o canapea extensibila si de cate ori mi se pare ceva in neregula cu ea dormim acolo ... partea funny este ca amandoi zambet , dar ma rog asta e un alt subiect.
mi s-a doua ori: odata a am stat doua nopti la ea in camera sa-i verific temperatura (sa nu faca) si alta data a m-am gandit ca as fi mai linistita sa dorm cu ea sa vad cum e noaptea.
in rest, SlavaDomnului, a cum se face in alte parti, dar subiectul asta chiar m-a pe mine la cat de diferita e abordarea.
stiind de la nasa fetitei ca trebuie sa am ceva medicam. pentru convulsii pentru copil in casa, nu am vrut sa apelez la prieteni in romania sa-mi trimita si am intrebat medicul de aici ... surpriza: nu este nici un pericol sa fie afectat creierul copilului in timpul convulsiilor pentru ca tocmai pentru asta sunt - metoda corpului de a apara organele (inclusiv creierul) ... iar alta colega (care a panica a buna? mi-am facut comanda in romania de pastilute si sper sa nu am nevoie de ele ...
multa sanatate.

sus

Denunta
janine77

Copii
Ilinca "Budinca" - O frumusete, o rasfatata.
16 ani, 6 luni

17.12.2007 10:49     citat 

ema, eu zic sa nu te mai ingrijorezi ca s-ar putea sa faca convulsii febrile, fetitza ta e marisoara, in general fac pana la 2 ani cei care sunt predispusi...( am citat dintr-un curs vechi de pediatrie).Multa sanatate!

sus

Denunta
ema_e

Copii
: 18 ani, 10 luni

18.12.2007 8:55     citat 

Janine, sotul meu a am inteles ca in parte predispozitia se mosteneste. e drept ca in 95 la suta din cazuri nu lasa urmari dar totusi...

Oricum am cam scapat.azi nu mai are febra si i-a mancare.

sus

Denunta
little_djini

18.12.2007 9:29     citat 

Ema_e daca vrei sa te linistesti peste 6 saptamani de la episodul febril poti sa ii faci electroencefalograma si vezi ce si cum.
La mine asa a ajuns. In urma ei am avut toate vasele de sange de la nivelul pielii sparte ( adica capatasem o frumoasa culoare verde-vinetiu ) .

sus

Denunta
roxmaryn

18.12.2007 11:25     citat 

Nu faceti in nici un caz ca mine!! scot limba
Eu imi iubesc tare mult fetita si cred ca de-a cand am nascut-o si pina pe la 6 luni,dupa varsta aceea...am mutat-o in patut.Chiar si asa..patutul era lipit de al meu ..si nu adormea daca nu ma tinea de mana.Anii au trecut dar nu s-a 10 ori pina adormea..sa asigura probabil daca n-am fugit undeva cu patul scot limba Am crezut si am crezut gresit ca dupa ce va fi mai marisoara imi va fi mai usor sa o dezlipesc oarecum de mine .M-am inselat amarinc.Am ajuns si la momentul cand insarcinata fiind in vreo 8 luni..am pus normal problema..."scumpa mamii...trebuie sa dormi in camera ta,esti fetita mare acum,deja mergi la scoala in toamna,nu putem dormi toti intr-o camera si cu bebe acolo"
a Barbie, de Pooh,perdelute lenjeria si pernutele de rigoare roz bineinteles totul sigla Barbie.Camera de vis pentru orice fetita .Nu va spun ca dupa ce am venit acasa cu bebe am mai dormit vreo sapt. cu ea in pat si bebe linga noi.Iar sotul in camera lui Barbie rad .Deja cred ca avea fantezii cu printese blonde. Am reusit sa o convingem sa doarma acolo doar promitandu-i o papusa foarte scumpa normal si care-i lipsea din colectie.si aici ajung la al doilea punct al temei"nu faceti ca mine!"
Pentru ca in primul ei an de viata am avut o situatie materiala foarte proasta si nu-mi permiteam mai nimic pentru ea..doar strictul necesar si ala cu eforturi foarte mari,am facut o mare greseala anii care au urmat.Situatia noastra financiara s-a dinainte.si am inceput sa-i cumpar jucarii,mari,mici,educative,de fitze,papusi,plusuri,tot ce inseamna jucarie.Am ajuns la nivelul in care mergem in hypermarket la raionul de jucarii si nu mai are ce sa-si aleaga pentru ca le are pe toate.Ba chiar am ajuns sa luam aceeasi jucarie,dfoar ca alta culoare nu o avea si era mai draguta prostit Tragand o linie acum ma ingrozesc la gandul cati bani s-au dus pe jucarii si nu zic ca-mi pare rau de ei numai ca ma doare un alt lucru.Este vesnic nemultumita ,isi doreste altceva,si cu ce-i cumpar nici macar nu se mai joaca.a a-l inghetati peste noapte....bebelusii NU mai au voie sa pape din el.fata mea de 11 luni a-l inghetati peste noapte....bebelusii NU mai au voie sa pape din el.fata mea de 11 luni a la faptul ca l-ai inghetat sau de la faptul ca nu era asa proaspat? foarte fericit

sus

Denunta
Grasutza

Copii
Victor - blondutzul meu iubit: 17 ani, 6 luni

30.01.2008 5:30     citat 

----------
lulualexandra a-l inghetati peste noapte....bebelusii NU mai au voie sa pape din el.fata mea de 11 luni a la faptul ca l-ai inghetat sau de la faptul ca nu era asa proaspat? foarte fericit
----------

Probabil ca nu era proaspat trag cu ochiul

sus

Denunta
lupu78

Copii
BIANCA

30.01.2008 5:40     citat 

pestele era viu...dar nu-l facusem in ziua aia din nu stiu ce motiv....am zis ca-l curat si-l pun la congelator si maninca si bianca a a la magazin, iar cand ajung acasa il congelez, pentru ca o bucata imi ajunge pt 2-3 mese. Din fericire nu am avut nici o problema, in urma acestui proces.
La voi se poate sa fi fost o problema cu pestele, tinand cont ca nu poti sti niciodata din ce ape provine acel peste.

sus

Denunta
lupu78

Copii
BIANCA

30.01.2008 7:41     citat 

atunci doctorita a ce surprins ! poate decongelat si recongelat, ca asa nu e bun nici pt noi!
Eu orice fel de carne, inclusiv pestele il congelez in bucati mici, cate o portie!

sus

Denunta

< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2, 3, 4, 5  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: