· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Copiii >Pana la 1 an > Nu faceti ca mine!!! II
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina «  1, 2, 3, 4, 5  »
subiect nou  raspunde
autor Nu faceti ca mine!!! II     
scufitaroz

Copii
Mushica: 15 ani, 5 luni
Mushicu: 10 ani, 3 luni

31.01.2008 3:51     citat 

----------
Teodora29 a despre valorile co-sleeping-ului ai citit cite ceva?
----------

trist imi pare rau ca sunt atat de multe mamici pe forum care abia asteapta ca si tine de altfel un prilej de cearta si un prilej in plus de a destepte! nu meriti sa-ti dau replica draga mea, nici macar o explicatie in plus ca ce am zis mai sus

mki si ceamica nu ma refer deloc la voi! va pup si pe voi si bubulinii vostrii!!! sarut sarut

sus

Denunta
Teodora29

Copii
Elouan: 16 ani, 5 luni

31.01.2008 4:15     citat 

prostit
prilej de cearta...nu am cautat niciodata
te-am intrebat pur si simplu daca detii o anume informatie si atit
si totusi "replica" mi-ai dat-o scot limba
doar ca iti repet, argumentele tale sint slabe si nefondate
daca ai avea altele, si o alta atitudine, discutia asta ar putea continua si cine stie? din ea ar putea reiesi ceva folositor
caci din diferente de opinii ne imbogatim ideile, nu din incapatinare si fixare pe anume puncte

sus

Denunta
Teodora29

Copii

31.01.2008 4:20     citat 

si cit de penibila e aceasta atitudine, cind nu ne convine ceva , "ne luam jucariile si plecam", caci "nu meriti sa-ti dau replica, draga mea" trist
sintem adulti sau ce sintem?
orice discutie in contradictoriu se transforma in paruiala de precupete?

sus

Denunta
ema_e

Copii
: 18 ani, 10 luni

31.01.2008 5:36     citat 

Eu ii cumpar jucarii in limita posibilitatilor.ma apuca nervii cand aud"nu-i cumpar prea multe ca se rasfata,etc,etc".mie mi-au cumparat la fel. de aia sunt copii,sa se joace.ma innebuneste expresia de pe fata unui copil(al meu sau altul) cand are o jucarie noua in fata.fie si o prostioara de la 1 euro.cand merg in vizite,in locul vesnicei ciocolatele sau fructe,prefer o jucarie .

Dar n-o sa-i cumpar niciodata mai mult decat imi permite plapuma.n-o sa fac eforturi uriase sa-i iau ultimul tip de jucarie,nu vreau sa-i creez iluzia ca ne permitem orice,cand de fapt nu-i asa.cred ca de aici se trag "rasfaturile",cand copilul si-a 500 euro,e clar ca va cere ceva asemanator data viitoare.si tu nu mai poti o data viitoare ,copilul nu intelege de ce pana acum ai putut si acum nu mai poti si tu tragi concluzia ca s-a fapt e vina ta

Daca as avea bani cu caru i-as lua.asta ar fi nivelul de trai si asa ar trai si copilul cu jucarii de sute de euro.

Pana atunci ii explic intotdeauna ca asta ne-o permitem,asta nu.fara detalii de genul "nu avem cu ce plati rata".fi-mea desi mica a nu se supara cand spun ca momentan nu pot,ca ne depaseste pretul

sus

Denunta
nemora

Copii
KAROLINA: 15 ani, 9 luni
MAIA ESZTER: 13 ani, 10 luni
am nascut deja!

31.01.2008 9:22     citat 

Scufitaroz, daca talica esti multumita cu situatia voastra, este super, si noi astea lalte suntem multumite si toata lumea este deci multumita

cea mai multumita e fetita mea, care isi petrece cu jucarii 20% din timp, in rest, eu sunt jucaria ei preferata trag cu ochiul ea nu are nici spatiu personal, nici timp personal, ma are pe mine

sus

Denunta
ema_e

Copii

01.02.2008 8:53     citat 

Cum e frate asta cu "spatiul personal" la un bebelus? ca toate cartile de profil spun ca bebelusul are impresia pana spre un an ca este una cu mama,un tot unitar.abia cand apar primii pasi,primele interdictii copilul realizeaza ca el si mama sunt fiinte distincte.cand se loveste de primii NU si incepe sa se opuna la randul lui,cand incepe chiar el sa foloseasca negatia,opunandu-se la orice,dand categoric din cap ,cica atunci are loc "desprinderea" .asta sustine psihologia.

si atunci cum ramane cu "spatiul personal" al bebeului?

sus

Denunta
lifeinhim

Copii
Matei: 15 ani, 3 luni

04.02.2008 2:21     citat 

Foarte bun si util subiectul pacat de discutiile aiurea. Pot fi purtate eventual la un alt subiect.
Deci nu faceti ca mine... imi pare rau pt ca:
- m-am luat dupa o dermatoloaga care mi-a sa nu-i dau bebelui sa suga ca o sa ia virusul, sa ma mulg si sa-i dau din biberon, drept pt care la o luna deja nu mai aveam lapte si in plus am ratat si acea conexiune minunata cu fiul meu.
- m-am internat cu el in spital la 5 sapt pt o viroza ca ma speriasem ca facuse febra 38.7 si i-au dat antibiotic pe vena fara consimtamantul meu (preventiv si total degeaba pt ca oricum febra nu i-a acum avem anemie pe care o tratam, si o candidoza bucala plus iritatie de scutec cu candida de avea carne vie si sangera... plangeam amandoi cand il schimbam. Acum e 90% vindecata, dar foarte greu a de cateva ori am incercat sa fac decalotare la baita... apoi m-am desteptat dupa ce am mai citit pe net.
- de multe ori nu mi-am ascultat instinctul de mama si am facut ceva pt ca asa TREBUIE! Dar m-am invatat minte!!!

si... ma mai gandesc!

Hai sa scriem aici chestii utile si sa nu o mai judecam felul in care alte mamici isi cresc copiii! Fiecare sa faca asa cum ii zice inima!

sus

Denunta
nemora

Copii
am nascut deja!

04.02.2008 2:31     citat 

trist nu e vina ta, lifeinhim, si pe noi aproape ne-a medicamente. antifebrile,anticonvulsive,comprese sterile,etc,etc.nu se stie niciodata cand aveti nevoie de ele.

Astea si bani cash, sa nu stai cu copilul pe la bancomate in caz de urgenta .stie eu ce spune,de aia va zic zambet

sus

Denunta
Teodora29

Copii

04.02.2008 4:11     citat 

cu medicamentele de acord, cu banii sint aproape inutili in cazul meu, poti plati ORIUNDE cu carte de credit sau cec

sus

Denunta
nemora

Copii
am nascut deja!

04.02.2008 7:54     citat 

Da, asta cu medicamentele e super, pe mine m-a mi-a medicamente
chiar mi-au prins bine!

sus

Denunta
ema_e

Copii

04.02.2008 8:08     citat 

Teo,aici,cel putin in orasele mai mici nu peste tot merge sa platesti cu cardul.
Asta cu banii cash in casa e valabila mai ales in cazul mamicilor cu bebei mici si fara sotz pe acasa. tre' sa fugi urgent la doctor,doamne fereste si poa' nu ai bani.sau orice altceva legat de copil ce implica urgent cash.Eu am patit-o de cateva ori,de aia va zic.

sus

Denunta
flish

Copii
Ben: 15 ani, 4 luni

07.02.2008 6:44     citat 

Daca sunteti inca in timpul sarcinii si cititi forumul asta si cel cu alaptarea cat se poate de temeinic, e foarte probabil ca nu o sa apucati sa scrieti aici deloc.

Singurul lucru de care imi pare rau este ca nu am stiut sa ma feresc de doctorita Jianu - neonato Municipal.
Pentru cele care vor naste acolo, aveti mare grija ca poate face mult rau.

sus

Denunta
bebeKoS

Copii
Ana Sofia: 11 ani, 7 luni
Maria Anastasia: 15 ani, 5 luni

08.02.2008 5:00     citat 

imi pare rau ca am invatat-o sa ii dau un pic de san ca sa adoarma trist
sa nu ma intelegeti gresit, mie imi place fff mult sa o alaptez- poate chiar de aceea am gresit- insa a nu adoarme cu nimeni altcineva (de ex. cu sotul)

sus

Denunta
Teodora29

Copii

08.02.2008 5:02     citat 

va veni si dormitul fara sin sau cu altcineva, mai tirziu trag cu ochiul
eu nu consider asta o greseala

sus

Denunta

< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina «  1, 2, 3, 4, 5  »
Data este GMT + 2 Ore