|
|
autor |
Mamici din Botosani haideti!  |
carole

|
10.03.2008 2:40 |
|
| |
|
---------- ksde2000 a scris: bineinteles ca va primim......
carole.....pune-mi te rog o fotografie cu patutul tau sa vad cat e de inalt. Si alta intrebare...vad pe site ca e tip leagan...se pot scoate si sa ramana picioare normale? E comod pentru tine? ii place la bebita? am sa ma duc sa vad poate au si unul pe stoc sa-l intorc eu pe toate partile ----------
Se scot sinele si ramane pat normal, mie imi place mai ales ca acum jumatate din el tine loc de dulapior de urgenta; pudra, 2-3 pampersi, servetele, etc, are 120 cm si copilul 55cm
Eram asa incantata ca se leagana dar pe fata mea nu o impresioneaza deloc. Mai parca o deranjeaza.
http://www.parinti.com/Patut_din_lemn_i...26653.html aici am poza cu patutul.
|
sus |
 |
|
|
Dum-Dum

|
10.03.2008 10:56 |
|
| |
|
Am vazut " strigarea " ta Alina dar nu mai am timp de nici o culoare . Bebele doarme mult mai putin acum si eu , cum prind o clipa libera sar pe treburi . Si sunt o groaza...Dar o sa vina si o vreme cand o sa am mai mult timp, poate...Sau nu...Glumesc. Chiar vreau sa stau intr-o zi la taclale mai mult .Pana atunci , cate o clipa la miez de noapte si atunci rupta de somn. Si asta se intampla cu tot cu ajutorul ( la greu ) al sotului. Deocamdata pe curand !
|
sus |
 |
|
ksde2000

Locatie: BotosaniCopii Ema Nicoleta-minunea mica: 13 ani, 10 luni Ana Lorena-bebelina: 9 ani, 11 luni
|
25.03.2008 11:14 |
|
| |
|
te astept cand esti libera dum-dum 
|
sus |
 |
|
mica123

Copii Tudor -Stefan: 15 ani, 3 luni
|
30.03.2008 3:37 |
|
| |
|
Hop si eu ma primiti. Acum v-am descoperit nu e scump curentul sunt mult mai multe mamici pe alte situri asa cum a spus si Anca. Eu sunt mamica unui baietel de 1 an si 2 luni acus, plin de energie, moftureli si tot tacamul. Abia asteptam sa ne cunoastem ca de acum cu vremea buna cred ca toate mamicile ies la plimbare.
|
sus |
 |
|
ksde2000

Locatie: BotosaniCopii Ema Nicoleta-minunea mica: 13 ani, 10 luni Ana Lorena-bebelina: 9 ani, 11 luni
|
31.03.2008 8:35 |
|
| |
|
heloo....bine ei venit. Prin ce zona stati?, noi momentan stam in zona industriala
|
sus |
 |
|
|
mica123

|
31.03.2008 5:04 |
|
| |
|
Multumesc de primire. Capatul lui unu dar la cat de mare e Botosaniul cred ca mai toate mamicile se plimba pe unirii indiferent de zona in care locuiesc.
|
sus |
 |
|
magduta-mamica

Locatie: IASICopii MARIA MADALINA - stralucirea lui tati! 14 ani, 10 luni am nascut deja!
|
|
mica123

|
01.04.2008 7:12 |
|
| |
|
Vai ce printesa frumoasa! Sa traiasca si sa va fie sanatoasa. Vreau si eu o fetita dar sa mai creasca baietelul ca nu am inca curaj nu ma descurc cu unul dar cu 2 mititei ce sa fac. Stie cineva daca dupa primul trecuie lucrat un an intreg sau se poate intra oricand in al doilea concediu de crestere al copilului? eu stiam ca se poate ca concediul de crestere e considerat stagiul de cotizare.
|
sus |
 |
|
ksde2000

|
01.04.2008 9:14 |
|
| |
|
nu stiu mica...n-am nici cea mai mica idee
ce faci magda?ce rochitica frumoasa are printesa ta 
|
sus |
 |
|
magduta-mamica

Locatie: IASICopii MARIA MADALINA - stralucirea lui tati! 14 ani, 10 luni am nascut deja!
|
01.04.2008 9:57 buna!! |
|
| |
|
la primii 3 poti sta casa unul dupa altul sigur!!
|
sus |
 |
|
mica123

|
01.04.2008 4:10 |
|
| |
|
Stiu ca unul dupa altul se poate dar daca te intorci lucrezi de ex 2 luni si intri iar se poate?
|
sus |
 |
|
Dum-Dum

|
02.04.2008 10:12 |
|
| |
|
Vai de capul meu cu scrisul sau cu altceva pe net, nu mai am timp de nici o culoare.Grozav de rau ce-mi pare...na, ca fac si versuri acum. Puiul meu creste de la o zi la alta si -mi ocupa tot spatiul , da' in privinta asta ma si bucur. Suntem topiti dupa el si eu si tati . Cine se mai plimba pe pietonal ( pe pi ) ne putem intalni intr-o zi cu soare . Ca vad la mamici...Eu stau chiar pe Maxim Gorki , langa sediul PDL ( fosta trezorerie ) .E aproape de promenada botosaneana. Ups, s-a trezit. Fug,PA.
|
sus |
 |
|
ksde2000

|
|
mica123

|
04.04.2008 11:17 |
|
| |
|
Ce vreme urata pe la noi mairezistai in casa mamici? Eu abia astept sa se faca frumos.
|
sus |
 |
|
Ancu

Locatie: Satu MareCopii Ana Alexandra - comoara mamei 14 ani, 8 luni
|
05.04.2008 5:45 |
|
| |
|
Maria intra la contul tau si trece-l pe Tudorel