|
|
autor |
clubul cheliosilor  |
prigatel

Locatie: Bucuresti (acum Barcelona)Copii Vlad-Andrei: 15 ani, 4 luni : 9 ani, 8 luni
|
|
|
Grasutza

Copii Victor - blondutzul meu iubit: 15 ani, 5 luni
|
|
madusca

Locatie: BucurestiCopii Stefan Andrei: 15 ani, 3 luni Catalina: 11 ani, 6 luni
|
|
Lauriciu

Copii Patrick-Alexandru: 15 ani, 4 luni Miruna-Ioana: 12 ani, 2 luni am nascut deja!
|
01.06.2007 11:46 |
|
| |
|
Hai ma Miha,ca-i dulce foc Victoras tuns la 0 Acum are fata de smecheras Fetelor,eu abia astept sa-l inscriu pe Patricku'in clubul vostru! In curand o sa-i luam si noi motu'si o sa scapam de pleata 
|
sus |
 |
|
prigatel

Locatie: Bucuresti (acum Barcelona)Copii Vlad-Andrei: 15 ani, 4 luni : 9 ani, 8 luni
|
01.06.2007 2:04 |
|
| |
|
Miha, nici un copil sau om in general nu cred ca e mai frumos chelios decat cu par. Oricum ei sunt scumpi oricum,iar initiativa a avut un scop practic - sa nu se mai chinui pe caldurile astea. La noi cel putin de cand cu mica operatie ne-a interzis sa facem baita pe cap si deja facuse bubite la ceafa. asa ca acum ne spalam si ne uscam cu prospul. 
|
sus |
 |
|
|
madusca

Locatie: BucurestiCopii Stefan Andrei: 15 ani, 3 luni Catalina: 11 ani, 6 luni
|
|
eleonida

Locatie: iasiCopii david - pufosul 13 ani, 4 luni : 7 ani, 5 luni
|
13.06.2007 4:22 |
|
| |
|
asta-i nepotelul meu de 1an tuns o
|
sus |
 |
|
eleonida

Locatie: iasiCopii david - pufosul 13 ani, 4 luni : 7 ani, 5 luni
|
13.06.2007 4:25 |
|
| |
|
si dupa 2luni
|
sus |
 |
|
gypsy

Locatie: bucurestiCopii Minunea mea cu ochi albastri-R: 15 ani, 10 luni Rares-Adrian:A doua minune din: 12 ani, 3 luni
|
19.06.2007 7:49 |
|
| |
|
Ne inscriem si noi in clubul cheliosilor.......ne-am tuns si noi sambata si nu regret ca am facut acest lucru.Robert transpira foarte rau la cap si avea aproape tot timpul parul ud asa ca .....jos pletele
Asa aratam

|
sus |
 |
|
rene

|
20.06.2007 2:38 |
|
| |
|
Pupam cheliosii cei simpatici si spunem si noi prezent

|
sus |
 |
|
Lauriciu

Copii Patrick-Alexandru: 15 ani, 4 luni Miruna-Ioana: 12 ani, 2 luni am nascut deja!
|
25.06.2007 4:03 |
|
| |
|
Hop si cheliosul meu

|
sus |
 |
|
Grasutza

Copii Victor - blondutzul meu iubit: 15 ani, 5 luni
|
17.07.2007 1:26 |
|
| |
|
Cu mandrie si fara regrete va parasim si promitem sa nu mai revenim vreodata Adio chelie, avem iar par 
|
sus |
 |
|
Ralucica

|
24.12.2007 12:01 |
|
| |
|
Sunt minunati copii vostri, dar nu inteleg ce este cu obiceiul asta de ii radeti in cap. Mie una, mi se pare ceva barbar...De ce?
Pe langa faptul ca este foarte neplacut pentru ei, este si total nefolositor.
|
sus |
 |
|
little_djini

|
24.12.2007 1:27 |
|
| |
|
---------- Ralucica a scris: Sunt minunati copii vostri, dar nu inteleg ce este cu obiceiul asta de ii radeti in cap. Mie una, mi se pare ceva barbar...De ce?
Pe langa faptul ca este foarte neplacut pentru ei, este si total nefolositor. ----------
Pai hai ca is eu fata buna si iti explic. Rasu in cap are cam acelasi rol ca si tunsul varfurilor o data la o luna jumate. Mai departe te invit sa meri tu la Beauty Salon ca la cofezor nu e de tine si sa te documentezi.
|
sus |
 |
|
Onush

|
24.12.2007 7:28 |
|
| |
|
Dupa parerea mea rasul in cap la copii este util doar parintilor care timp de 6 luni scapa de circul de la frizerie ... in rest ...
|
sus |
 |
|