· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Ce apa plata folositi pentru laptic?  |
Cristache77

|
25.04.2011 11:07 |
|
| |
|
Pe cine tine buzunarul,Humana Baby Wasser .Pana dau faliment,din asta cumpar 
|
sus |
 |
|
|
Christa

|
25.04.2011 11:40 |
|
| |
|
---------- Cristache77 a scris: Pe cine tine buzunarul,Humana Baby Wasser .Pana dau faliment,din asta cumpar  ----------
Eu as da banii pe ceva cu mai mult sens decat Humana Baby Wasser, careia ii platesti doar numele, dar ma rog, fiecare cu ce-l tine buzunarul. 
|
sus |
 |
|
Cristache77

|
26.04.2011 12:29 |
|
| |
|
---------- Christa a scris: ---------- Cristache77 a scris: Pe cine tine buzunarul,Humana Baby Wasser .Pana dau faliment,din asta cumpar  ----------
Eu as da banii pe ceva cu mai mult sens decat Humana Baby Wasser, careia ii platesti doar numele, dar ma rog, fiecare cu ce-l tine buzunarul.  ----------
Pai cam asta e apa cea mai neutra din punct de vedere al mineralelor,etc,nu prea vad alt corespondent,cel putin la noi in RO
|
sus |
 |
|
mamadematei

Copii Matei: 13 ani, 9 luni Tudor: 10 ani, 1 luna
|
03.05.2011 6:54 |
|
| |
|
Izvorul minunilor (analizata de pediatra mea la laborator si declarata ok) si nu o fierbeam (povestea noastra e de acum patru ani, cand mai beam cu biberonul) si pe care o bem si acum cand suntem la gradi.
|
sus |
 |
|
bebemyc

Locatie: fix unde se agata harta-n cuiCopii Cristian : 13 ani, 8 luni Elena, Alin si Andrei - tripleti 9 ani, 7 luni Andrada: 15 ani, 7 luni
|
25.05.2011 4:58 |
|
| |
|
noi folosim apa fiarta
|
sus |
 |
|
|
happyastrid

Locatie: BucurestiCopii Nichita: 13 ani, 9 luni ariadna: 9 ani, 3 luni matei
|
17.04.2013 4:21 am schimbat marca |
|
| |
|
Apa plata Devin, de cand exista si pe piata romaneasca. Este indicata pentru alimentatia bebelusilor si NU trebuie fiarta.
Aici am gasit ceva informatii despre unde se gaseste http://www.edrinks.ro/.
Cand piticul meu era foarte mic nu se gasea la noi si foloseam Izvorul, dar am inteles de la pediatra ca asta este mai sigura acum.
|
sus |
 |
|
irinucav

Copii Luca Robert
|
18.04.2013 5:18 tot DEVIN |
|
| |
|
si noi tot apa Devin bem (toata familia). motivul: este microbiologic pura, iar izvorul de unde provine se afla intr-o zona protejata ecologic. mi se pare buna la gust si calda (la temp camerei. am intalnit ape care daca nu erau consumate de la frigider nu aveau gust bun).
intr-adevar este buna si pt bebei intrucat are un continut scazut de minerale.
|
sus |
 |
|
mamadematei

Copii Matei: 13 ani, 9 luni Tudor: 10 ani, 1 luna
|
24.04.2013 3:09 este si in Romania |
|
| |
|
Despre Devin stiu si eu ca se foloseste pentru biberon. Cand Matei era atat de mic, nu exista in Romania si ne-o aducea din cand in cand un prieten din Giurgiu care o cumpara de la Ruse. dar era destul de complicat si foloseam si Izvorul.
Acum bem Devin de preferinta pentru ca este si al noi si pentru ca am petrecut si o vacanta minunata in statiunea Devin, in muntii Rodopi, de unde provine apa si am avut ocazia sa o bem si de la "mama ei".
Surorii mele, pediatra i-a recomandat pentru bebelus Devin si pentru laptele praf si pentru baut simpla, pentru hidratare, pentru ca bebelusa refuza ceaiul cu obstinatie si, asa cum stim cu totii laptele (care este un aliment!) nu este suficient pentru hidratarea copilului mai mare de 3 luni.
|
sus |
 |
|
gena79

|
23.08.2016 12:47 |
|
| |
|
Pentru copii este recomandata apa plata slab mineralizata; in ultima vreme am auzit ca apar tot mai multe probleme ale rinichilor la copii foarte mici. Eu am ales apa Calipso tocmai pentru acest motiv ca este slab mineralizata si in plus este si apa de izvor de mare adancime. Daca folosesti apa plata pentru a prepara laptele lui bebe atunci nu mai este necesara fierberea, ci doar incalzirea. Prin fierbere nu faci altceva decat sa cresti concentratia in saruri minerale
|
sus |
 |
|
irinucav

Copii Luca Robert
|
08.11.2016 6:27 dus la analiza |
|
| |
|
Si eu cred ca prin fierbere apa plata nu se face mai "buna", ci din contra. Eu de fiecare data, la fiecare coil, cand am inceput sa le pun apa plata pentru laptic sau chiar pdoar petnru hidratare, am dus o marca de apa care in anul respectiv era recomandata de pediatra la analize la laborator si abia apoi m-am hotarat sa le-o dau. Pentru cel mare a fost Izvorul minunilor, pentru cel mic Devin.
|
sus |
 |
|
meprincipessa

|
26.06.2017 7:51 |
|
| |
|
Eu am folosit Aquatique si Calipso, fara fierbere, doar putin incalzita. Doar apa de la robinet se fierbe, apa plata se foloseste ca atare.
|
sus |
 |
|
|
|