· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Bebelusi de iarna 2007-2008 (8)  |
nelly2007

Locatie: ConstantaCopii Cosmin-Stefan: 13 ani Ariana-Ioana: 9 ani, 1 luna
|
08.03.2008 4:56 |
|
| |
|
intr-adevar, ce dragut rade....
|
sus |
 |
|
|
barby26

Locatie: undeva in Romania...Copii vladut: 13 ani, 1 luna iris: 10 ani, 1 luna
|
08.03.2008 6:03 |
|
| |
|
Anul asta e primul an in care sarbatoresc ziua mamei ! Buni a cules cu BB Vladut un buchetel de viorele si mi l-a daruit...bucuroasa foc l-am primit !
Nicoleta, frumosi puiuti ai. Extraordinara greutatea fiind gemeni ! Sa-ti traiasca !
La multe lunite Niki Valentin !
Pe 17 venim si noi tare cu 3 lunite implinite !
|
sus |
 |
|
NicoletaBotez

Locatie: Bucuresti, sector 2Copii Andreea-Maria: 15 ani, 11 luni Daniel-Gabriel: 12 ani, 11 luni Catalin-Mihai: 12 ani, 11 luni
|
08.03.2008 10:59 |
|
| |
|
Vaaai, ce puiuti dulci aveti!!!
Va pupam!!!!
La multi ani tuturor mamicilor!!!! 
|
sus |
 |
|
NicoletaBotez

Locatie: Bucuresti, sector 2Copii Andreea-Maria: 15 ani, 11 luni Daniel-Gabriel: 12 ani, 11 luni Catalin-Mihai: 12 ani, 11 luni
|
08.03.2008 10:59 |
|
| |
|
La cat mai multe lunite Niki Valentin!!!! Sa cresti mare si sanatos!!! 
|
sus |
 |
|
NicoletaBotez

|
08.03.2008 11:01 |
|
| |
|
Merci mult pt. urari, barby!!!
De acum in colo o sa tot sarbatoresti de 8 Martie!!! 
|
sus |
 |
|
|
carole

|
08.03.2008 11:03 |
|
| |
|
Abia azi am inteles de ce atata tamtam pe Ziua Mamei.
Pana am devenit mama, am vazut azi cum e ca de 8 martie sa alerg intre sterilizat biberoane, preparat lapte praf,schimbat bebe...si stat 90 min privin la copil si nu intelegeam de ce plange, si plangea cu atata foc si eu nu mai stiam ce sa fac. Deci, mie mi se pare grea meseria asta de mama, deci meritam o zi doar a noastra
PS: Intre noi cele cu copii ff mici care cunosc sentimentul: urasc pompa 
|
sus |
 |
|
nelly2007

|
08.03.2008 11:37 |
|
| |
|
fetelor, venise corina intr-o zi cu o idee sa ne cunoastem....incep eu..pun in seara asta pozele si povestea mai tarziu, ca sunt franta, mi se inchid ochii....
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
|
sus |
 |
|
corina2007

Locatie: TulceaCopii ADRIANA-IOANA: 13 ani AURA MARIA: 10 ani, 5 luni
|
09.03.2008 7:05 |
|
| |
|
Pentru ca Adrina mea ma trezeste cu nopte-n cap... fac si eu o cafea (FARA COFEINA) ca sa avem mai mult chef de vorba... si promit ca mai tarziu vin si eu cu povestea si niste poze(mometan mi-am prins urechile in programul de colaje.. )
Sa aveti pofta la cafea!

|
sus |
 |
|
Adryana_4u

Locatie: ConstantaCopii Bianca - sufletelul nostru 12 ani, 11 luni
|
09.03.2008 9:57 |
|
| |
|
cum faceti colajele?vreun program special?
|
sus |
 |
|
nelly2007

|
09.03.2008 11:11 |
|
| |
|
'neata...mmmmm, ce cafeluta buna... cred ca o sa imi iau si eu un pachet decofeinizat, ca as bea cate o ceasca....n-am mai baut de vreo 5 luni cafea...si inainte beam...
adryana, eu le fac cu photoscape, l-am luat de pe net....
si eu mi-am prins un pic urechile in el la inceput...nici acum nu stiu toate optiunile, dar pentru ce vreau eu, ma descurc...noi ne pregatim sa iesim la plimbare, ca e frumos afara.....
aaaaa, am vrut sa fac si eu mucenici azi, si inchipuiti-va ca nu am mai gasit nicaieri, trebuia sa iau de ieri dar o sa iau la rand toate magazinele acum, poate totusi dau de vreo punga ramasa 
|
sus |
 |
|
EmmaT

Locatie: BucurestiCopii Nepotica: Maria Alexia: 13 ani Nepotica: Iris Miruna: 11 ani
|
09.03.2008 12:08 |
|
| |
|
LA MULTI ANI pt 8 Martie
Noi ieri am avut botezul...a fost super fain..si pitica a fost o adevarata domnisoara ...
Revin mai tarziu si cu poze 
|
sus |
 |
|
corina2007

|
09.03.2008 5:44 |
|
| |
|
Nelly poate ma ajuti si pe mine cu programul asta de colaje... ca daca tot am deschis subiectul(de a spune cateva lucruri despre noi cu poze..) macar sa ma tin de cuvant...
|
sus |
 |
|
nelly2007

|
09.03.2008 6:00 |
|
| |
|
corina, mai intai eu micsorez pozele...cu photoscape, intri la editor, alegi poza, click pe sagetuta de la resize( eu am ales a doua optiune, mi s-au parut suficient de mari pentru colaj). dupa ce iti micsorezi toate pozele pe care sa le folosesti in colaj, treci la meniul combine, sau la page .alegi pozele, in dreapta ai optiunile (down, side, checker)daca ai multe alegi checker, pt ca poti selecta de mai josnumarul de coloane ( u le-am pus pe 2 coloane)save si cam asta e. din meniul page ies mai dragute, ca acolo ofera programul mai multe sabloane de asezare in pagina a pozelor....ca asta...
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
sper ca m-am facut inteleasa, daca nu, intreaba si o sa incerc sa fiu mai explicita... 
|
sus |
 |
|
corina2007

|
09.03.2008 6:35 |
|
| |
|
Imi vine sa-l pap pe Stefanut ..... e o splendoare de copil ...sper sa nu devina fiica-mea geloasa...
Mersi de informatii...sa vad ce-mi iese.. 
|
sus |
 |
|
NicoletaBotez

|
09.03.2008 8:17 |
|
| |
|
Nelly, ce frumos va sta impreuna!!!! Si ce dulce e bebe!!!!Va doresc sa fiti mereu atat de fericiti si sa va iubiti unul pe altul mai mult decat in prima zi!!!! 
|
sus |
 |
|
|
|