· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
interzicere acces  |
admin

|
22.06.2006 3:18 |
|
| |
|
membrului maican i-a fost interzis accesul - spam
|
sus |
 |
|
|
admin

|
09.07.2006 12:38 |
|
| |
|
membrului adelleene i-a fost interzis accesul - jigniri repetate.
|
sus |
 |
|
timoria

Copii Alexandra Maria Hristina
|
21.08.2006 4:42 |
|
| |
|
---------- admin a scris: membrului adelleene i-a fost interzis accesul - jigniri repetate. ----------
Da??? Ciudat, eu o vad activa pe data de 21 august 
|
sus |
 |
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 16 ani, 4 luni
|
28.08.2006 11:42 |
|
| |
|
nu m-am gasit in lista....mi s-a blocat accesul cumva pe "bebelusii de iarna"?
|
sus |
 |
|
Onush

|
28.08.2006 11:52 |
|
| |
|
timoria, mai verifica odata. adelleene are ultimul mesaj in data de 3 iulie.
zuzalina, intrarea pe lista de bebelusi este o conventie intre membri, administratorul nu intervine. Probabil ca a fost o scapare 
|
sus |
 |
|
|
arond

|
29.08.2006 9:44 |
|
| |
|
Doamne, chelie asta azi s-a inscris ca membru si e de groaza. Va rog sa-i interziceti accesul.
|
sus |
 |
|
twin

|
30.08.2006 12:10 |
|
| |
|
---------- Onush a scris: timoria, mai verifica odata. adelleene are ultimul mesaj in data de 3 iulie. ----------
Onush, daca ea are acces interzis mai apare ca "on line" cand intra? Ca am vazut-o amandoi si avem si dovada! Nu a postat e drept dar am vazut ca era in lista membrilor activi La data de 21 august! Daca vrei sa te convingi cu ochii tai iti trimit dovada Am dat atunci pe profilul ei si scria "sunt on line". Probabil ca intra cu alt nick si serverul s-a incurcat. Pentru ca de multe ori eu ies de pe forum si intra sotul meu de pe contul lui si cand se uita la lista utilizatorilor on line..figuram amandoi! Ceea ce nu imi explic, pentru ca avem un singur Pc si eu inchid interfata mea si nu am cum fi on line. Asa ca..ce sa fie? 
|
sus |
 |
|
ddelia

|
30.08.2006 12:59 |
|
| |
|
[quote= am priceput [/quote]
Eu nu!!!!!!!!!
Cory_a lumineaza-ma please !!!!!!!!!
|
sus |
 |
|
Onush

|
30.08.2006 1:16 |
|
| |
|
Se califica drept spam mesajele nesolicitate, nedorite, irelevante sau indecente, mai ales reclame, trimise in cantitati foarte mari fara a face o diferenta intre destinatari.
|
sus |
 |
|
arond

|
03.10.2006 5:47 |
|
| |
|
Draga admin, antoniutza mai bantuie pe-aici? Ar fi trebuit sa vada asta mai bine 
|
sus |
 |
|
Carmella

|
04.10.2006 7:08 |
|
| |
|
Ce sa zic ... ce de probleme pe capul nostru.
Si daca se uita la sigla aia ce-o sa vada ?
|
sus |
 |
|
dodosasha

|
04.10.2006 7:31 |
|
| |
|
---------- citat: Ce sa zic ... ce de probleme pe capul nostru.
Si daca se uita la sigla aia ce-o sa vada ? ----------
ar trebui sa vada ca scrie "CU PARINTI PT COPII".
sincer pe mine nu ma deranjeaza aceasta fetita atat timp cat e la locul ei. Adica nu e obraznica si nu mai posteaza la subiecte care nu o privesc.
Vorba cuiva decat sa bantuie prin alte parti ... 
|
sus |
 |
|
arond

|
04.10.2006 7:57 |
|
| |
|
Am venit cu propunerea asta pentru ca noi, adultii de pe forum, nu suntem tocmai cei mai indicati educatori si indrumatori ai acestei fete. Concret, la subiectul "Schimb de invatator" doamnele au avut dispute care nu sunt demne de interesul antoniutzei. Decat sa vada cum noi, adultii, suntem cum suntem, mai bine s-ar uita la desene animate.
|
sus |
 |
|
Geranium

Locatie: Iasi,Copii Sabina: 23 ani, 7 luni Radu: 17 ani, 3 luni
|
04.10.2006 8:33 |
|
| |
|
Trebuie remarcat ca orice utilizator de net poate avea acces la forum (mai putin partea "Administrative") fara sa fie membru al site-ului.
Asa ca Antoniutza ne poate vedea pe noi , adultii, ca "suntem cum suntem" fara sa-si fi postat personalitatea pe forum.
Probabil copila are nevoie de comunicare, si probabil vrea sa fie luata in serios mai mult decat o fac cei din jurul ei: parinti, colegi.
|
sus |
 |
|
arond

|
04.10.2006 7:42 |
|
| |
|
---------- Geranium a scris: Trebuie remarcat ca orice utilizator de net poate avea acces la forum (mai putin partea "Administrative") fara sa fie membru al site-ului.
Asa ca Antoniutza ne poate vedea pe noi , adultii, ca "suntem cum suntem" fara sa-si fi postat personalitatea pe forum.
Probabil copila are nevoie de comunicare, si probabil vrea sa fie luata in serios mai mult decat o fac cei din jurul ei: parinti, colegi. ----------
Da, e adevarat, dar privind concret lucrurile, fata aceasta observa ca in jurul subiectelor la care scire, toata lumea se cearta de-a dreptul. Nu are decat de pierdut din asta.
|
sus |
 |
|
|
|