· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
febra de la dintisori-cat de mare si cat tine?  |
anomisas

Locatie: BucurestiCopii Maria: 14 ani, 11 luni Antonia: 13 ani, 7 luni
|
25.03.2008 7:03 febra de la dintisori-cat de mare si cat tine? |
|
| |
|
Buna seara!
Maria mea de dimineata a mi-a e maraita, se vede ca o deranjeaza dintisorii.dupa ce i-am dat nurdofen i-a
ma interesa daca stiti cam cat tine febra de la dintisori si pana la cat creste?
Va multumesc pentru raspunsuri!
|
sus |
 |
|
|
micki13

Locatie: HDCopii Raul Catalin - papanasul lui mami 14 ani, 8 luni
|
13.04.2008 11:41 |
|
| |
|
La fel am patit si eu in seara asta si cred ca e tot de la dinti...i-am dat panadol si i-a nu e mare doar ca nu il lasa deloc..creste , scade si tot asa 
|
sus |
 |
|
anka-mario

Locatie: tg-jiuCopii mario florin: 14 ani, 11 luni Sara Maria: 11 ani, 7 luni
|
14.04.2008 7:35 |
|
| |
|
Eu stiu ca febra la copii este de la 38.5, 38-37.8 nu este de ingrijorat,si noua ne dau dintisorii, dar nu mi-a la dintisori si poate sa tina pana cand sparge gingia.
|
sus |
 |
|
drpaulnistor

|
21.04.2008 11:50 |
|
| |
|
Am observat multe mamici care se plang de febra copiilor din cauza eruptiilor dentare, desi rar. E indicat ca atunci cand se stabileste cauza febrei copilul sa stea in casa ca sa nu raceasca sau nu apara alte probleme.Febra nu ar trebui sa tina mai mult de 2 zile ,daca persista e posibil sa fie declansata de alti factori.
|
sus |
 |
|
eleonida

Locatie: iasiCopii david - pufosul 14 ani, 8 luni : 8 ani, 9 luni
|
21.04.2008 3:45 |
|
| |
|
---------- micki13 a eu in seara asta si cred ca e tot de la dinti...i-am dat panadol si i-a nu e mare doar ca nu il lasa deloc..creste , scade si tot asa  ----------
offff mami,imi pare rau
al meu nu mi-a vrea numai atentie,ar sta toata ziua numai cu degetelul in gurita,la noi deja a i se vede coltisorul la dintuc multa rabdare mami,pupam pe raul ca sa treca 
|
sus |
 |
|
|
sufletel4u

Copii VICTOR - ANDREI - cel mai vioi! 14 ani, 10 luni
|
23.04.2008 9:46 |
|
| |
|
una dintre dr mele mi-a 38.5, ce este peste poate fidin cauza unei infectii..... si in jur de 2-3 zile....inca nu avem dintisori....dar isi fac aparitia si jos si sus....va fi durere...
|
sus |
 |
|
polin

Locatie: BucurestiCopii Stefan: 14 ani, 8 luni Emilia-Maria: 12 ani, 8 luni
|
23.04.2008 3:22 |
|
| |
|
La fel ca sufletel4u si eu stiu ca febra datorata aparitiei dintisorilor este pana in 38,5, si noi ne chinuim de 2 sapt cu dintiosrii si nici urma de ei La noi temp oscileaza intre 36,8 si 37,8 pana acum nu a la dinti...Nu e prea mult?
|
sus |
 |
|
iva

|
12.11.2008 8:17 |
|
| |
|
Pediatrul nostru a la dinti, dar nu mai mult de 38 gr. la fel mi-a dentista noastra, (poate sa faca si diaree) fetita mea din fericire nu a nici diaree, acum avem 6, o sa vedem la ceilalti cum o sa fie, insa pot face complicatii din cauza dintilor pentru ca copiii sunt mai sensibil in acea perioada, rosu in gat, mici raceli etc. Sanatate 
|
sus |
 |
|
Uika

Locatie: BrasovCopii Matea-Tiana: 14 ani, 11 luni Ilinca Rebeca: 11 ani, 8 luni
|
12.11.2008 9:05 |
|
| |
|
fetita mea a familie si pediatru, am facut analize pt urina....pentru a
|
sus |
 |
|
bebiku

Locatie: botosaniCopii Raul - minunea noastra poznasa: 15 ani, 2 luni
|
21.11.2008 6:38 |
|
| |
|
Din cate stiu eu, nu exista febra de la dinti. Experientele prin care am trecut imi intaresc convingerea.Cauza febrei care depasteste 38 eu zic ca este alta. Va dau un exempliu. Zilele trecute o prietena merge cu fetita care avea 39 cu 3 la dr. Dupa control acesta ii zice ca febra este de la dinti. Coincidea intr-adevar cu aparitia primului dionte. Sincer am ras cand am auzit.Peste 2 zile copilul face rubeola...trageti concluziile.
Alt ex: baietel cu febra peste 38 cu 5, fara alte simptome...verdict dr ,fbra de la dinti...peste 2 zile rosu in gat, voma, puroi...antibiotic.
Nu mai povestesc exp noastra
Sii cu asta cred ca mi-am incheiat pledoaria 
|
sus |
 |
|
nails

|
30.11.2008 11:17 |
|
| |
|
Va scriu si eu la rubrica asta sa nu mai scriu alt subiect...Maya are de azi dimineata de la 6 febra.a i-am dat un supozitor de paracetamol.i-a apoi i-a seara iar tramnspira,isi roade degetelele,se maraie(are doar un dinte pe jumate iesit de cateva zile) si acum seara i-am dat nurofen 2,5 ml ca am zis ca e si pt durere si sa poata dormi.de mancat a dormit,credeti ca de la dinti a am fost la dr, mi-a la dintisori, in dimineatza asta mi-a la dintisori sa fie??? Ieri la controlat bine si nu avea altceva.
|
sus |
 |
|
ICEMOON

Copii Atomicul: 16 ani, 3 luni Zuza: 12 ani, 10 luni
|
10.12.2008 9:49 |
|
| |
|
Febra data de eruptia dentara unii spun ca nu ar exista asa ceva, altii ca [poate fi dar doar pana la 38*C etc.
In orice caz in timpul eruptiilor dentare copilul trebuie tinut sub observatie pt ca din cauza eruptiei si disconfortului sistemul imunitar este afectat si se poate ajunge foarte usor la viroze care intr-adevar duc la cresterea temperaturii. In orice caz la temp de peste 38,5 trebuie sa fie vazut de catre medic si in functie de starea generala temperaturile de peste 38,5-39 sunt tratate cu antitermic.
Pt eruptiile dentare sunt geluri speciale care uneori chiar sunt eficiente.
|
sus |
 |
|
relly

|
10.12.2008 10:32 |
|
| |
|
---------- ICEMOON a eruptia dentara unii spun ca nu ar exista asa ceva, altii ca [poate fi dar doar pana la 38*C etc.
In orice caz in timpul eruptiilor dentare copilul trebuie tinut sub observatie pt ca din cauza eruptiei si disconfortului sistemul imunitar este afectat si se poate ajunge foarte usor la viroze care intr-adevar duc la cresterea temperaturii. In orice caz la temp de peste 38,5 trebuie sa fie vazut de catre medic si in functie de starea generala temperaturile de peste 38,5-39 sunt tratate cu antitermic.
Pt eruptiile dentare sunt geluri speciale care uneori chiar sunt eficiente. ----------
Icemoon, multumesc.
Ieri am fost la medic cu 38.4 si nu avea nimic. Acum doarme Eric, o sa-i iau temperatura dupa ce se trezeste sa vad cat mai are. Daca era sa fie vreo viroza sau ceva, nu se vedea de ieri? El in rest este vioi, rade, tipa, se joaca, la partea cu mancarea stam mai rau ca nu vrea, cu greu papa si el putin laptic.
Cu gel incerc mereu sa-i dau, dar nu sta, cum simte degetu pe gingiutza lui, cu misca din cap si ma impinge. Nu reusesc deloc sa-l masez.
|
sus |
 |
|
|
|