· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Dezvoltarea, educatia si timpul liber al copiilor >Vacante, concedii cu copii > Turcia, unde?
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Turcia, unde?     
iulianaem
Locatie: Craiova
Copii
Sara: 16 ani
Daria: 14 ani

20.11.2011 6:00   Turcia, unde?  citat 

Salutare! In vara anului urmator am vrea sa mergem in Turcia, dar nu stim unde ar fi mai bine...in conditiile in care mergem cu ambele fete! trag cu ochiul

As vrea sa ne impartasiti din experientele voastre, ca sa ne putem hotara si la statiune si la hotel!
Multumim anticipat! sarut


sus

Denunta
amada
Copii
A.: 15 ani, 5 luni

22.11.2011 12:23     citat 

buna iulianaem
noi am fost de 2 ori in vacanta in turcia, in antalya, la ic green palace hotel
am fost f. multumiti, conditii bune, personal amabil, politicos, mincare gustoasa chiar si pt. pretentiosi zambet (aici il includ pe fiul meu)
hotelul e destul de aproape de aeroportul din antalya (15-30 minute cu busul)

nu stiu cit sint temperaturile in plina vara, noi am fost doar in mai si octombrie, dar a fost ok
gradina hotelului e f. mare, sint zeci de hectare de verdeata

ca un minus punct as aminti (ca sa nu spun ca totul a fost perfect) ca cei de la clubul copiilor echipa nu prea vorbeau engleza, doar rusa,
dar bine, asta e ceva aproape nesemnificativ (ii venise dorul fiului meu sa coloreze, deseneze, sa se joace cu alti copii si asa am ajuns la club)

daca te mai intereseaza detalii iti raspund cu placere


sus

Denunta
mamadematei
Copii
Matei: 15 ani, 1 luna
Tudor: 11 ani, 5 luni

16.03.2012 5:39     citat 

Turcia?
Oriunde cu all inclusive, in Turcia, pentru familiile cu copii mci este minunat. Daca este la sfarsitul lui mai sau inceputul lui iunie, Antalya. Daca te duci spre sfarsitul lui iunie, Bodrum.
Orice hotel de 4 sau 5 stele, depinde de cum stai cu banii. diferenta nu va fi la mancare sau servicii ci la facilitatile oferite gratuit.


sus

Denunta
luara
Locatie: Bucuresti
Copii
Lucas Daniel: 9 ani, 7 luni
Ana Leia: 10 ani, 10 luni

03.04.2012 10:02     citat 

Ei nu chiar oriunde. Sint resorturi care au un specific mai mult pentru oameni in etate, altele tintesc spre familii, altele sint pentru toti. Noi am fost si singuri, si cu copilul. Singuri am fost la Rixos in Belek, cu Ana am fost la Select Voyage in Belek. Care se presupunea ca e pentru familii, cu bucatarie pentru copii. A fost ok, dar nu m-a dat pe spate. Acum este un resort nou, tot in Belek, se numeste ELA. Acolo au fost niste prieteni de-ai nostri si ce ne-au povestit si aratat ne-a impresionat. Se pare ca avea camera tip duplex. Patintii au patul undeva sus, urca pe scara, care are protectie din aia pentru copii, paturile copiiilor sint jos si de sus ii vezi ce fac. Baile dotate cu tot ce trebuie, gen reductoare la toaleta si suport la chiuveta. Ai restaurantul copiilor separat, grupuri de joaca functie de limba vorbita. 5 cinematografe pentru copii, la fel functie de limba vorbita. Si multe altele. Acum nu le-am retinut pe toate, dar stiu ca ei ziceau, ca n-au crezut ca se vor odihni cu 2, pentru ca la ei copiii sint pur si simplu lipiti de mama. Ei, se pare ca acolo, copiii lor practic au uitat de parinti, toata ziua erau ocupati. Noi cand am fost la Voyage, fata avea 11 luni. Si evident n-am putut s-o lasam la gradinita. Asa ca era peste tot cu noi. Dar era si aqyaparc si tot ce trebuie. Am primit patut pentru copil, cu lengerie si tot ce trebuie. Ne-au pus in camera incalzitor, ca sa avem apa de lapte. Adica in general am cam avut tot ce trebuie ca sa ne simtim bine. E bine inainte sa alegi hotelul sa te informezi clar ce servicii dedicate copiilor au si ce-ti ofera, gen patuts, incalzitor si alte maruntisuri. Politica hotelurilor difera, cum si serviciile puse la dispozitie. Pentru copii e bine sa alegi Antalya sau Belekul, sau orice alta statiune unde e plaja cu nisip. La pietre e mai greu. Sint copii, mai cad, se pot rani. La Belek ce e bine ca e campie la mare si resorturile sint mari, cu parcuri intinse, cu multe piscine, locuri de joaca pentru copii. Statiunile de la munte sint si ele ok, dar n-au atat de mult spatiu linga hotel si plajele nu mi se par chiar cele mai ok pentru copii. Vedeti si voi, pana la urma e concediul vostru.

sus

Denunta
Tournesol
Copii
Ilinca

16.05.2012 10:05     citat 

Buna. Ma intrereseaza cu ce agentie de turism ati colaborat ( la Voyage Belek) . merci

sus

Denunta
luara
Locatie: Bucuresti
Copii
Lucas Daniel: 9 ani, 7 luni
Ana Leia: 10 ani, 10 luni

16.05.2012 10:57     citat 

Am mers prin Lior Vip Tour, ei lucrand cu Tez Tour. REcomandarea mea, daca mergi in Turica sa va asigurati ca agentia de la care luati sa fie cu contract cu Tez Tour. tez Tourul detine aproape toate charterurile pe Turcia si gasesti fara probleme locuri. Daca vrei mai multe dat da-mi un PM si-ti dau telefonul sefei firmei. E o tipa foarte de treaba si foarte responsabila. isi trateaza clientii asa, ca si cum ar fi unicii ei clienti. Asta imi place la ei.

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: