N-ai pentru ce alda07. S-a bucur ca nu e nimic grav si te inteleg. Nu cred ca exista mama care sa-si iubeasca puiul si sa nu-si faca griji tot timpul. de asta nu mai scapam, nici cand vor fi mari, la casa lor si avand copii la randul lor Ca sa-ti dau un singur exemplu: eu ma gandeam sa ma duc cu al meu la medic sa vad daca nu cumva are ceva la cap (incepuse sa se rasuceasca si sa se deplaseze pe burta si mai dadea cu capul de ceva) cand, pe la 5-6 luni se legana inainte-inapoi stand in popou Asta pana cand mama mi-a duc sa ma controlez eu ca piticul nu are nimic, doar se plictiseste si-i place sa se legene. Acum imi vine sa rad, dar atunci nu puteam sa dorm
mami alda, daca la voi in familie nu sunt probleme oculare poti sta linistita ; insa, daca exista cineva cu probleme, ar fi bine sa mergi sa ii faca un examen de fund de ochi pentru a gandeam sa ma duc cu al meu la medic sa vad daca nu cumva are ceva la cap (incepuse sa se rasuceasca si sa se deplaseze pe burta si mai dadea cu capul de ceva) cand, pe la 5-6 luni se legana inainte-inapoi stand in popou Asta pana cand mama mi-a duc sa ma controlez eu ca piticul nu are nimic, doar se plictiseste si-i place sa se legene. Acum imi vine sa rad, dar atunci nu puteam sa dorm ----------
da, da, da' stiu si eu ca uneori o luam razna cred ca asta vine o data cu maternitatea
---------- lulualexandra a---------- rozaroza a fund de ochi pentru a ex astigmatismul meu cu strabismul? ----------
nu stiu lulu, poate pt asta ar trebui sa vezi un oftalmolog
---------- rozaroza a---------- lulualexandra a---------- rozaroza a fund de ochi pentru a ex astigmatismul meu cu strabismul? ----------
nu stiu lulu, poate pt asta ar trebui sa vezi un oftalmolog ----------
iti spun eu ca n-are legatura strabismul fiziologic la copil in primul an cu astigmatismul meu
data viitoare informeaza-te inainte de a a Academia Americana a a rutina la fiecare 2 ani. la fel si Asociatia Optometristilor. factorii ca: nasterea prematura, intarziere in dezvoltare, utilizarea unor medicamente, probleme oculare familiale, (astigmatismul NU este singura afectiune oculara existenta) impun controlul la oftalmolog.
asta ca sa induc pe nimeni in eroare