· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Sanatatea copiilor >Mici probleme de sanatate la sugari > se screme intruna
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3, 4  »
subiect nou  raspunde
autor se screme intruna     
Marinutza

Copii
Alexandru zis Trompetzic: 17 ani, 11 luni

03.05.2005 10:36   se screme intruna  citat 

nu mai stiu ce sa ma mai fac cu el...se screme dupa fiecare masa si asta ii strica si somn si tot.
se screme noaptea, se screme ziua.
ce se intampla cu puiul meu? trist

sus

Denunta
mamaFiei

Copii
FIA PETRA: 18 ani, 3 luni

03.05.2005 10:53     citat 

Marinutza! bebelicul tau este cumva constipat? la Mine Fia se screme cand vrea sa faca kk! Ghinionul nostru e ca o doare si atunci renunta sa se mai screama! confuz

sus

Denunta
Cora

03.05.2005 11:02     citat 

colicile bata-le vina...

mergi pe colici!!!!!!!! si gasesti mai multe patanii cu astea...

sus

Denunta
dadriana

04.05.2005 7:20     citat 

Marinutza bebelusi cit sint in burta la mama au intestinul plin cu ceva nu stiu cum se numeste(dar stiu ca are un nume), cam 3 luni dureaza pina
au intestinul curatat, atita timp le cam da de furca burtica. si a se invinetea la fata, dar le trece, si e normal.

sus

Denunta
Marinutza

Copii

04.05.2005 8:02     citat 

aham, deja incepusem sa-mi fac griji si sa ma pregatesc de o vizita la neonatolog.chiar mi-e mila de el cand il vad cat de stacojiu se face la fatza si ce somn agitat are trist
dr i-a 3 oi pe zi cate 2,5 ml.sa speram ca va avea vreun efect.

sus

Denunta
Marinutza

Copii

04.05.2005 8:07     citat 

aaa, uitasem, cosntipat nu e mititelul, chiar se intampla uneori sa faca kk de se murdareste pana la gat rad rad

sus

Denunta
Berea

04.05.2005 8:14     citat 

----------
Marinutza a se murdareste pana la gat rad rad
----------

Atunci va avea noroc in viata ! sarut rad

sus

Denunta
Marinutza

Copii

04.05.2005 8:24     citat 

rad rad rad
asa ziceam si eu, o sa ma duc sa trag lozuri pt el trag cu ochiul

sus

Denunta
alexasicoe

Copii
Paul Mihai: 17 ani, 11 luni
Liana Maria: 16 ani, 5 luni

04.05.2005 10:11     citat 

si noi avem aceeasi problema . Azi noapte m-a cap . Nici nu mai stiam cu ce san am inceput la masa precedenta, la ce ora a eu nu am reusit sa dorm deloc din cauza lui . Are un somn tare agitat . Constipat nu e caci face kaka de 2-3 ori pe zi, ragaie la fiecare masa, face parturi de ma innebuneste si tot se screme in continuu . La colici am observat ca totusi se chirceste si urla si sunt cam la ora fixa in fiecare zi, cand se screme doar da din picioare, se descopera, se incoarda de se roseste tot parca ar avea nervi si e agitat, isi revine sta cateva minute linistit de zici gata a apoi iar incepe ritualul . Sunt colicei mai mici ??? prostit ochi peste cap . Acum intru si eu pe link-ul lui Cora sa ma documentez ochi peste cap scot limba .

sus

Denunta
Marinutza

Copii

04.05.2005 10:16     citat 

exact asa e si la noi.m-a cred ca daca eram in locul eram ragusita pana acum de atata scremut...of of trist

sus

Denunta
alexasicoe

Copii

04.05.2005 10:56     citat 

a nu mai are nimic . de aceea eu zic ca nu sunt colici, doar purcivenia lui bebe rad rad .

sus

Denunta
Cora

04.05.2005 5:40     citat 

----------
alexasicoe a nu mai are nimic . de aceea eu zic ca nu sunt colici, doar purcivenia lui bebe foarte fericit rad .
----------

ma-ndoiesc ca poti sa spui asa ceva de un bebe de nici 1 luna. trist Este nevoia lui de caldura si atentia materna, este normal sa se linisteasca daca il iei in brate... asta ai facut 9 luni, l-ai tinut la caldurica, protejat. Multe din aceste consolari si linistiri "miraculoase" sint pe fond psihic, nu fizic. trag cu ochiul

sus

Denunta
fish

Copii
DEBORAH - albinutza
19 ani, 7 luni
VLAD DARIUS - voinicel
14 ani, 3 luni

04.05.2005 5:48     citat 

m-ai spart alexo cu purcivenia lui Sicoita devenit Paul...
are dreptate Cora, acum vrea inca in leaganul ala in care s-a l-ai dezmierdat 9 luni...
"treaba" aia din intestine parca se numeste meconiu...nu?!
nu ca ar solutiona in vreun fel problemele scremerilor... jenat scot limba

sus

Denunta
alexasicoe

Copii

04.05.2005 7:11     citat 

Da mamica l-a l-a am dormit amandoi dusi 2 ore foarte fericit rad . S-a acum iar doarme dus de 3 ore . Cora eu doar am glumit cu chestia aia de purcivenie. Am citit tot ce ati scris pe forum despre subiectul afectiune si dragoste materna si crede-ma ca v-am urmat sfaturile si am sa o fac in continuare .Multumesc pentru tot sarut sarut sarut

sus

Denunta
shory

Copii
Eduard Leonard: 18 ani, 4 luni

04.05.2005 10:02   Re: se screme intruna  citat 

----------
Marinutza a mai fac cu el...se screme dupa fiecare masa si asta ii strica si somn si tot.
se screme noaptea, se screme ziua.
ce se intampla cu puiul meu? trist
----------

draga Marinutza am avut si noi problema asta + constipatie (mare din cauza laptelui meu prea gras ...),au mai fost si colicile si cate si mai cate prostit dar usor-usor au trecut ...
stiu ca nu te ajuta cu mai nimik ce ti-am scris dar incearca sa gandesti pozitiv : vor trece si bb-ta se va face mare si va veti juca impreuna sarut

sus

Denunta

< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2, 3, 4  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: