· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Bebelusi de iarna 2007 - 2008 (19)  |
ionelak

|
|
|
SiminaB

Locatie: SibiuCopii Bettina Maria: 13 ani, 1 luna Elisa Anna: 11 ani, 1 luna Abel Nikolas: 9 ani, 1 luna am nascut deja!
|
|
ionelak

|
|
corina2007

Locatie: TulceaCopii ADRIANA-IOANA: 13 ani AURA MARIA: 10 ani, 6 luni
|
12.05.2008 5:52 |
|
| |
|
Multumim frumos Ionela de colaj!E tare frumos!
Iar tiza mea e o dulce ca intodeauna! 
|
sus |
 |
|
dana82

Copii David Andrei: 13 ani, 1 luna
|
12.05.2008 6:15 |
|
| |
|
multumim ionela. foarte frumos. 
|
sus |
 |
|
|
ionelak

|
12.05.2008 6:23 |
|
| |
|
Multumim frumos....Cu indrumari de la SiminaB
|
sus |
 |
|
marle

Copii printisorul nostru: 13 ani, 1 luna print 2: 7 ani, 1 luna am nascut deja!
|
12.05.2008 6:36 |
|
| |
|
fetele eu ii dau cereale de la nestle cu orez si morcov....se cheama burtica sanatoasa!!!!! il prepar cu lapte de la mine si cand nu reusesc sa strang ii fac cu nan 1.....dar cica nan constipa si ma gandeam sa inlocuiesc laptele cu altul sau poate alte cereale care se fac cu apa!!!! ce ma sfatuiti!!!! a inceput si burtica sa-l doara iar si sa faca partzuri!!!!!! am vb cu asistenta si zicea sa iau cereale de la hip si sa fie cu fructe!!! nu m-a lamurit deloc, vb tot aiurea....eu ii explicam ca pati e f scremut si ca a facut kk doar o data in saptamana si atunci ajutat si ca vreau sa ii prepar cerealele cu altfel de lapte...ea ma inebunea ca sa-i mar ras sau sa ii iau cereale cu fructe...si tot felul de nebunii!!!!!! cert e ca nu m-a lamurit deloc!!!! sfatuiti-ma voi!!!! pot oare prepara cerealele astea si cu alt fel de lapte sau ce alte cereale sa iau care se prepara cu apa?????
barby noi doar seara papam cereale ca sa dormim....ca se trezea tot la jumatate de ora si devenisem zombiii....ca ramy...draguta de ae!!!! in rest noi papam doar tzitzi!!!!! dar seara dupa baita sugea un pic si apoi adormea....nu se satura si ma inebunea toata noaptea!!! nici acum nu e f stralucit dar oricum un pic mai bine!!!!
va pupacesc
|
sus |
 |
|
corina2007

Locatie: TulceaCopii ADRIANA-IOANA: 13 ani AURA MARIA: 10 ani, 6 luni
|
12.05.2008 6:42 |
|
| |
|
---------- marle a scris: fetele eu ii dau cereale de la nestle cu orez si morcov....se cheama burtica sanatoasa!!!!! il prepar cu lapte de la mine si cand nu reusesc sa strang ii fac cu nan 1.....dar cica nan constipa si ma gandeam sa inlocuiesc laptele cu altul sau poate alte cereale care se fac cu apa!!!! ce ma sfatuiti!!!! a inceput si burtica sa-l doara iar si sa faca partzuri!!!!!! am vb cu asistenta si zicea sa iau cereale de la hip si sa fie cu fructe!!! nu m-a lamurit deloc, vb tot aiurea....eu ii explicam ca pati e f scremut si ca a facut kk doar o data in saptamana si atunci ajutat si ca vreau sa ii prepar cerealele cu altfel de lapte...ea ma inebunea ca sa-i mar ras sau sa ii iau cereale cu fructe...si tot felul de nebunii!!!!!! cert e ca nu m-a lamurit deloc!!!! sfatuiti-ma voi!!!! pot oare prepara cerealele astea si cu alt fel de lapte sau ce alte cereale sa iau care se prepara cu apa?????
barby noi doar seara papam cereale ca sa dormim....ca se trezea tot la jumatate de ora si devenisem zombiii....ca ramy...draguta de ae!!!! in rest noi papam doar tzitzi!!!!! dar seara dupa baita sugea un pic si apoi adormea....nu se satura si ma inebunea toata noaptea!!! nici acum nu e f stralucit dar oricum un pic mai bine!!!!
va pupacesc ----------
Eu folosesc cereale care se fac cu apa.Au deja lapte inauntru.Sunt de la milupa si de cand ii dau face kk zilnic,uneori di de 2 ori pe zi.Iar ea nu facea decat o data la 3 zile sau mai mult si aunci ajutata de supozitor...Sunt pentru 4 luni si sunt de mai multe feluri.Eu le=am folosit pe cele cu banana dar sunt mai multe sortimente : mar si morcov,orez si ovaz,cu banana si parca mai sunt de un fel....Incearca-le si pe astea si vezi cum se impaca cu ele...
|
sus |
 |
|
melu

|
12.05.2008 6:52 |
|
| |
|
mamicilor, piticilor, va pup...
sa stiti ca citesc tot, numai ca nu apuc sa mai raspund..am intrat in sesiune...
la multe lunite sarbatoritilor, si multi pupici...sa fiti cuminti si sa cresteti mari, puilor..
mai fetelor, matei al meu, dupa baita zici ca ii fac dus rece..nu doarme neam! si il adorm numai cu scandal, cu plans o ora cel putin, si numai in brate..
m-a zapacit...sunt ametita permanent de somn...daca inchid ochii, se invartesc toate cu mine...gata cu vaicareala....si sambata cand mi-a ras in hohote, am uitat de toate...
|
sus |
 |
|
SiminaB

Locatie: SibiuCopii Bettina Maria: 13 ani, 1 luna Elisa Anna: 11 ani, 1 luna Abel Nikolas: 9 ani, 1 luna am nascut deja!
|
12.05.2008 7:15 |
|
| |
|
LA MULTE LUNITE pt ieri... Stefan si Eduard Cristian
|
sus |
 |
|
carole

|
12.05.2008 8:05 |
|
| |
|
Salut mamici
Am citit pe diagonala capitolul trecut, eu nu ma mai ajung cu timpul...
Va salut in graba ca acu am vazut ca au aparut ultimele 3 episoade din Neveste Disperate. Ce dor mi-era!!!
Pup la bebei
|
sus |
 |
|
barby26

Locatie: undeva in Romania...Copii vladut: 13 ani, 1 luna iris: 10 ani, 1 luna
|
|
marle

Copii printisorul nostru: 13 ani, 1 luna print 2: 7 ani, 1 luna am nascut deja!
|
12.05.2008 8:56 |
|
| |
|
vai va rugam sa nu va suparati pe noi......cu intarzaiere.....
LA MULTE LUNITE STEFAN SI EDUARD CRISTIAN!!!! SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATAOSI!!!!!!!!!!
pati doarme de pe la 8.30 si vad ca nu vrea sa se mai trezeasca....si baita???????
barby ai grija de putzos!!!! pupi de la pati
va pupacim si o noapte cu multe vise placute!!!!!!
noi ieri la plimbarica
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
|
sus |
 |
|
nelly2007

Locatie: ConstantaCopii Cosmin-Stefan: 13 ani Ariana-Ioana: 9 ani, 1 luna
|
12.05.2008 9:27 |
|
| |
|
marle, pai la noi 8.30 e ora normala de somn...eu ii fac baie pe la 7.30 si pana la 8.30 terminam cu toate, masaj, tzitzi ( cateodata adoarme la san) , un pic de joaca si apoi somn. foarte tare patrick la plimbare!! pe noi ne-a prins azi ploaia, am fost sa platesc facturi. ne-am adapostit undeva, langa o scara de bloc, am si papat, ca foamea nu tine cont de locul in care ne aflam....azi am avut o premiera, am alaptat in picioare. nu a fost atat de incomod pe cat suna 
|
sus |
 |
|
EmmaT

Locatie: BucurestiCopii Nepotica: Maria Alexia: 13 ani Nepotica: Iris Miruna: 11 ani, 1 luna
|
12.05.2008 9:31 |
|
| |
|
Multumim de colaj Ioana !!!
|
sus |
 |
|
|
|