· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Alimentatia copiilor >Alimentatia peste 3 ani > salata de vinete
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2  »
subiect nou  raspunde
autor salata de vinete     
gaguta

Copii
ema maria: 16 ani, 9 luni
stefania elisabeta: 15 ani, 7 luni
Sofia Elena: 7 ani, 8 luni

02.08.2009 4:54   salata de vinete  citat 

stiti cumva daca vinetele fac rau in alimentatia copiilor sub 3 ani...amandoau fetite i-mi papa salata de vinete de mereu raman uimita cat de mult le place salata :roll: :roll:

sus

Denunta
danniela

Copii
sandra nicoleta: 29 ani, 11 luni
alexandru ioan: 22 ani, 8 luni

13.08.2009 4:47     citat 

eu stiu ca vinetele strica la burta si nu sunt recomandate pana la 3 ani

sus

Denunta
gaguta

Copii

25.08.2009 2:15     citat 

ale mele nu s-au stricat la burta..acuma am mai facut o pauza ca prea mancau rad

sus

Denunta
Inuca0212

Copii
yvonne: 19 ani

02.12.2009 12:07     citat 

vinetele nu sunt bune, pt ca se mananca prea repede! zambet Vovo mananca vinete de pe la vreo 2 ani (cand spun mananca nu ma refer la castroane intregi, ci la o feliuta de paine acolo) si n-a a m-a tot n-a la iuteala aia din vinete), asa ca e in functie de stomacelul copilului pana la urma.

sus

Denunta
Flory24

Copii
Amalia Gabriela: 17 ani, 6 luni

02.02.2010 11:44     citat 

fetita mea e "fan infocat" salata de vinete foarte fericit , nu i-au facut rau niciodata,ii plac foarte mult trag cu ochiul

sus

Denunta
mookie

Copii
Maia: 16 ani, 11 luni
Luca: 14 ani, 6 luni

02.02.2010 12:27     citat 

si a la 2 ani cate o feliuta nu mai mult, si nu seara. eu stiu ca vinetele se digera mai greu, si in plus au si ulei care poate fi mai greu pt stomacelul lor- eu una pun putin ulei (sa nu cada greu) si putina sare (ca sa manance si ea). ceapa poate fi o problema la unii ...(dar nu la noi scot limba )

sus

Denunta
andreea29

Copii
IUSTIN ANDREI - prima minune
16 ani, 7 luni
HORIA ALEXANDRU - a doua minune
14 ani, 8 luni

02.02.2010 12:33     citat 

Pentru a vinete ,eu pun si o bucata de dovlecel fiert ....si uneori chiar si un pic de broccoli ...iese la fel de buna.....
Lui Iustin i-am dat prima data astfel facuta salata inainte de 3 ani si nu au fost probleme.

sus

Denunta
furnicutza26

Copii
Lucasosaurus: 16 ani, 8 luni
Pufarina: 12 ani, 5 luni

02.02.2010 12:46     citat 

ahhhh... eu am peste 3 ani, puteti sa imi trimiteti si mie niste salata de vinete?
as manca in nestire, dar aici vinetele sunt mai rare ca... orhideele foarte fericit

sus

Denunta
gogolea

02.02.2010 1:42     citat 

furnicutza, am eu cateva pungi congelate de asta vara sa-ti trimit; tot e frig, poate tin pana ajunge pachetul acolo trag cu ochiul

in alta ordine de idei, pentru a a Alina mananca salata de vinete, dar eu de cand am fost gravida...pun in loc de maioneza ...smantana sau iaurt.
Mi.e teama de ouale crude.

sus

Denunta
furnicutza26

Copii
Lucasosaurus: 16 ani, 8 luni
Pufarina: 12 ani, 5 luni

02.02.2010 2:14     citat 

eu le faceam mai 'prietenoase' cu rosii cojite si taiate marunt in loc de ceapa....

sus

Denunta
danniela

Copii
sandra nicoleta: 29 ani, 11 luni
alexandru ioan: 22 ani, 8 luni

04.02.2010 9:47     citat 

Ti-as trimite cu draga inima ca la mine nu au sezon, ba mai mult vad ca au si forme diferite, culori de la lila pana la mov inchis!!!

sus

Denunta
corina2007

Copii
ADRIANA-IOANA: 15 ani, 4 luni
AURA MARIA: 12 ani, 10 luni

02.03.2010 11:34     citat 

----------
micutza_25 a Alina mananca salata de vinete, dar eu de cand am fost gravida...pun in loc de maioneza ...smantana sau iaurt.
Mi.e teama de ouale crude.
----------

Eu am aceiasi frica de oualele crude si fac maioneza numai cu oua firte.Incerc sa pun si mai putin ulei ca sa faca rau.Adrianei nu-i plac vinetele,in schimb eu as manca si noaptea....
Dar le mananc fara ceapa si fara maioneza(desii is fan dupa cele cu maioneza mi-e si frica sa nu-mi faca rau ca...cam uit sa ma opresc din mancat...) ochi peste cap

sus

Denunta
gaguta

Copii

18.05.2010 11:37     citat 

salata de vinete doar cu ceapa si mai tai si rosii,de ornament,nu sunt fan maioneza scot limba ..

sus

Denunta
Safa

19.06.2010 6:40     citat 

La a vinete(si eu pun un dovlecel fiert). Mie pediatra mi-a toate....am incercat mereu sa-i dau dar nu i-a