|
|
autor |
colici??? pana cand???  |
annafel

|
16.06.2009 8:56 colici??? pana cand??? |
|
| |
|
as vrea sa va intreb pe voi, mamici mai experimentate, copii vostrii cat timp au avut colici??? cate luni??? Stefania are 4 luni si inca o mai doare burtica, si vreau sa zic ca acum parca e si mai dureros decat inainte....asa trebuie sa fie??? pe la 3 luni jumate am crezut ca a colici si apoi parca au revenit mai rau....ce sa ma fac??? imi cam fac griji, spuneti-mi la voi cum a vrem sa incepem cu sucuri
va rog raspundeti-mi multumesc anticipat: 
|
sus |
 |
|
|
Teodora29

|
16.06.2009 9:25 |
|
| |
|
la patru luni poti sa mai astepti inainte de a burta
colicile se pot prelungi pina foarte tirziu , la fel de bine cum pot sa nu existe deloc
dar cum stii tu ca e vorba inca de colici?
si cele mai bune "metode"....tinutul in brate, masajul pe burta, miscari lejere ale jambelor...
|
sus |
 |
|
Andreina

|
16.06.2009 9:35 |
|
| |
|
eu stiam ca de la laptele praf bebeii nu prea au colici....cel putin al meu,de cand l-am dat pe lapte praf nu a
si dc tu spui ca o doare burtica pe micuta...sucurile nu cred ca ii fac tocmai bine....si eu zic sa mai astepti.
a inca ceva...la ce interval mananca lapticul? stiu ca laptele se digera in 3 ore si de aia este indicat sa respectam programul acesta...de 3 ore intre mese. poate mananca mai des si de aici si durerile de burtica.
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
16.06.2009 9:37 |
|
| |
|
Andreina, asta e o prejudecata, ideea programului cu mese la trei ore ; lapte praf sau nu, puteti voi rezista plinsetului de foame al unui copil??? eu nu!
|
sus |
 |
|
Andreina

|
16.06.2009 9:44 |
|
| |
|
e f adevarat. si eu ii dadeam lui david si la o ora jumate sa manance.....atunci cand il alaptam....si inainte plangea de foame....apoi de burtica. iar can a el la 3 ore...sau chiar si 2 jumate.....n-am mai avut probleme. de aia am zis eu......te gandesti la toate posibilitatie........mai ales cand nu stii sigur dc plansul e de la burtica sau nu
|
sus |
 |
|
|
annafel

|
16.06.2009 11:25 |
|
| |
|
multumesc pentru sfaturi......sunt sigura ca sunt dureri de burta fiindca ea isi strange picioarele si se agita pana da cateva partzuri....apoi se linisteste...e normal sa fie asa???
de mancat mananca 4 mese pe zi de cate 200 ml, nici nu vrea sa mananance mai repede de 5 ore (interval intre mese)........
cam asta e.....sper sa treaca fiindca sunt un pic speriata de faptul ca am auzit ca poate sa tina pana la 9 luni........
|
sus |
 |
|
CrazyMommy

|
16.06.2009 11:44 |
|
| |
|
Laptele praf nu calmeaza colicile ci le accentueaza si se adauga si constipatia.
4 mese pe zi la 4 luni mi se pare ff putin chiar daca mananca 200ml la o masa.Sau poate tocmai de aceea o doare burtica...
In nici un caz nu i as da sucuri acum pt ca nu a
Poti incerca ceaiul baby calm de la Fares,neindulcit pt eliminarea gazelor.
Medicul tau ce zice?
|
sus |
 |
|
annafel

|
16.06.2009 11:54 |
|
| |
|
pai medicul meu zice ca e f bine fetitza si ca o sa treaca pana la urma si colicile......Stef a grame mai mult decat ar trebui.....doar colicile ne necajesc
|
sus |
 |
|
Andreina

|
16.06.2009 12:48 |
|
| |
|
poate ar trebui sa pape mai putin si mai des,nu chiar la 5 ore. si mie mi se pare putin pt un bb de 4 luni. mananca destul la o masa si poate manaca si repede,asta duce la balonare si durere de burtica.
|
sus |
 |
|
annafel

|
16.06.2009 1:01 |
|
| |
|
multumesc pentru sfaturi, chiar o sa incerc sa ii dau mai putin si mai des, o sa incerc sa vad daca functioneaza......sper sa mearga, o sa va anunt, asta chiar m-a
|
sus |
 |
|
annafel

|
24.06.2009 2:27 rezultat |
|
| |
|
in urma discutiilor cu voi, m-am speriat foarte tare, asa ca am sunat medicul.........fetitza nu mananca prea putin....mi-a mancare, asadar 4 mese pe zi e ok pt un copil de 4 luni, cu durerile abdominale mi-a
|
sus |
 |
|
boldi

|
29.06.2009 11:53 |
|
| |
|
buna,
fetita mea are 7 saptamani si nu a colici...eu nu prea am auzit de copii care sa nu aiba colici, mai ales ca toti imi spun ca trebuie sa aiba .
|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 17 ani, 1 luna Maria: 13 ani, 8 luni
|
29.06.2009 1:36 |
|
| |
|
ba se poate in vreme ce la Tudor ne-am chinuit cu colicii citeva luni bune,Maria a ne-au tinut maxim 2 saptamini.Deci....se poate
norocoaso 
|
sus |
 |
|
boldi

|
30.06.2009 1:01 |
|
| |
|
Buna,
Ei ii dau Bonisan de trei ori pe zi cate 5 picaturi pana la varsta de trei luni la recomandarea medicului si cred ca dea ceea nu are.
Voi le-ati dati bebeilor ceai la varsta asa de mica? noi avem 2 luni si pe timp de vara medicul zice sa-i dau ceai baby drink ca se deshidrateaza...mananca lapte praf.
|
sus |
 |
|
Teodora29

|
30.06.2009 1:30 |
|
| |
|
si daca se deshidrateaza, de ce ceai???
apa ce are?
ah, cit despre colici, de unde ideea ca trebuie sa le aiba? uite al meu n-a nici siropuri minune n-a
| |