· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Boboceii toamnei 2006 - 25  |
roxanamirela

Locatie: BucurestiCopii Andrei Darie: 14 ani, 2 luni alaptat, purtat, rasfatat
|
02.07.2008 7:33 |
|
| |
|
Teo m-am cadorisit, la alegere, cu o fusta si o bluza si o pereche de crocsi portocalii S. zice ca va veni si cadoul surpriza da' sa iert ca nu a avut timp! Si rasfat cat cuprinde!
rox
|
sus |
 |
|
|
Teodora29

|
02.07.2008 7:57 |
|
| |
|
bravo, bravo!! 
|
sus |
 |
|
bblusa

Locatie: bucuresti , sector 2Copii eduard cristian: 14 ani, 3 luni
|
02.07.2008 9:00 |
|
| |
|
bravo rox! mai ales pentru crocsi! si portocalii!
i/ai luat si lui D?
|
sus |
 |
|
roxanamirela

Locatie: BucurestiCopii Andrei Darie: 14 ani, 2 luni alaptat, purtat, rasfatat
|
02.07.2008 9:13 |
|
| |
|
D. are galbeni! 
|
sus |
 |
|
irinuta78

|
02.07.2008 10:25 |
|
| |
|
Adnas eu cred ca Iari s-a pus pe plans din cauza celorlalti copii,din pacate se mai intampla si la noi.Chestia e ca educatoarele ar trebui sa fie in stare sa ii distraga imediat cu un joc sau un cantecel si asa ar fi bine pt toti.si la noi se mai intampla sa planga Ari dimineata cand o las daca alti copii plang dar educatoarele ii linistesc imediat.Multa rabdare mami
Fran multa sanatate puiului drag si sa speram ca nu va fi nevoie de operatie 
|
sus |
 |
|
|
viuta

|
02.07.2008 10:46 |
|
| |
|
roxa, esti o mama si sotie fericita, felicitari pentru familia frumoasa si...
LA MULTI ANI!!!!
Sa te bucuri alaturi de puiul tau frumos si de sotul deosebit!
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!
Teo, si tu esti o rasfatata cu asa un sot!
fran, ce face Calinutz? Si tu?.....
adnas, ce-ai facut pana la urma cu cresa? Spune-ne si noua! 
|
sus |
 |
|
viuta

|
|
KiKilinis

Locatie: BucurestiCopii JR: 14 ani, 3 luni MICA: 9 ani, 11 luni
|
02.07.2008 11:17 |
|
| |
|
fran, multa sanatate puiului.
noi am inceput cresa. cresa e un fel de a spune, pt ca tudor e cel mai mic; ceilalti copii din grupa au de la 2.6 pana pe la vreo 3 ani si un pic.
lui tudor ii place noul mediu, dar trebuie si mami sa fie in zona, altfel e jale maaaaare. astazi chiar am plans si eu pt ca statusem afara din clasa 5 min si deodata a izbucnit intr-un plans atat de nervos si necajit cum nu l-am auzit niciodata. si ce e mai nasol, e faptul ca nu o place pe educatoarea principala (si nici eu - e o acritura putin cam violenta pt un cadru profesionist). asta din cauza ei, pt ca nu l-a lasat sa faca ceva si l-a tras (cam rau! in opinia mea) de manutza (s-a intamplat o singura data si poate ca doar mi s-a parut, pt ca nu sunt obisnuita sa-l manevreze altcineva pe tudor), insa ma bucur ca el comunica f bine cu colegii de grupa. astazi ii explica atat de haios unei fetite despre un animal dintr-o carte pe care o tinea ea in maini.
in rest e un dulce si un alintat ca de obicei.
il intreb cum il cheama si imi spune TIDI. mi-e atat de drag si imi place cum spune incat il intreb de mai multe ori si se rushineaza si nu mai zice.
si bb, ca tot scrisesem zilele trecute ca nu-i zic 'spune un cuvant anume', m-am surprins zicandu-i 'spune chei, volan' etc.
a zis hartie (f corect din prima) si pipi. acum repetam la nesfarsit nana la nenea care trece pe strada si chea (cheia de la masina/ casa pe care vesnic o are in manutza).
mi se pare ca face in fiecare zi cate un mic progres si parca mi-e si mai drag.
o seara frumoas tuturor si sanatate bolnaviorilor.
|
sus |
 |
|
admin

|
|
|
|