27.06.2008 2:24ziua de nastere in vacanta...solutii
ma rog de mamicile ale caror puisori au ziua de nastere in timpul vacantei sa imi dea un sfat cum sa procedez pt. a clasa pentru a copii) ...din pacate nu s-a puiul meu, bosumflat evident, a-al sau si cu un singur prieten si...asta a gandesc ca poate anul acesta (cu ajutorul vostru) sa ii pregatesc o surpriza
Astept sugestii !!
Offf....
si eu patesc la fel
Mr B are ziua de nastere chiar la o saptamana dupa ce se intra in vacanta de vara si tot avem probleme .
Anul trecut in disperare de cauza l-am serbat cu o saptamana inainte.
O solutie este sa suni colegii cam cu 2 saptamani inainte de eveniment si sa vezi care cum sunt pe acasa si in functie de rezultat decizi.
Alta solutie este daca are vre-o zi de sfant sa o serbezi pe aceia cu fast si asta de nastere sa fie in familie .
Noi anul acesta am serbat in familie , cu verii din dotare si cativa prieteni.
La multi ani pustiului
Copii Sabina: 23 ani, 10 luni Radu: 17 ani, 5 luni
27.06.2008 3:49
cred ca nu te astepti la solutia pe care ti-o propun eu acum ...dar eu ttotusi ti-o spun: sa-i faci ziua in timpul scoliii.
Sabina are o preietena care e nascuta pe 29 iulie si de fiecare data patea ceea ce ai spus si tu .
Asa ca anul acesta si-a au venit aproape toti cei pe care i-a...trebuie sa va spun ca anul acesta i-am sarbatorit ziua de sfant la scolita, cu tort maaare, cu jocuri si coifuri si tot tacamul...dar el nu e multumit! vrea ziua lui "de ani" si nimic din ce incerc sa-i spun nu il linisteste; cat despre sunatul dinainte...oricum e prea tarziu (ziua lui e pe 04.07 americanu' lu' mama) dar am inecrcat anul trecut si dupa cum ziceam in primul mesaj erau care la mare, care la bunici, care in tari straine...adica nu isi schimba programul pt. noi si pana la urma e normal; dar cum sa-i explic totusi lui; cum sa-l impac?
pana la urma cred ca pt. viitor voi recurde la ideea data de geranium , vom cadea de acord asupra unei zile din timpul scolii cand sa facem invitatii si petrecere asa cum isi doreste el.
Inca odata : multumesc !
Copii Alexandra: 24 ani, 1 luna Bianca Teodora: 17 ani, 2 luni
08.07.2008 4:44
Aceeasi problema o am si eu cu una dintre fete, care e nascuta pe 09.07, adica maine . Pana in clasa I ii serbam ziua doar in familie, insa de 3 ani i-am serbat-o mai devreme decat trebuia. Anul asta i-am serbat-o pe 7 iunie, deci cu o luna mai devreme si au venit toti copiii invitati. Asta e solutia, n-am ce face!
Sper sa va pot ajuta pe viitor.... Eu conduc un Club al copiilor in Ploiesti ( CLUBUL RINGO ) , organizam si petreceri pentru copii in perioada vacantelor, unde pot participa atat membrii clubului cat si alti invitati.
Din experienta va sugerez ,ca pe perioada vacantelor, daca doriti sa aveti alaturi de copilul dumneavoastra colegii lui , trebuie sa anuntati din timp parintii ( prin invitatii scrise , cu confirmare telefonica de participare ....) si sa pastrati legatura cu acestia pana la ziua evenimentului...