· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
CAPSUNE...  |
Renata

Copii ENYA ANNE MARIE: 19 ani, 5 luni
|
22.05.2004 10:31 CAPSUNE... |
|
| |
|
Fetele, in Romania au aparut capsunele, vorbesc la piata...ca asa sunt de mult prin Hiper-super-market. As vrea sa stiu daca este ok sa-i pot da si Enyei care are acum 17 luni, macar de pofta,stiu ca pot provoca alergii, voi ce stiti...?
|
sus |
 |
|
|
Ami

Locatie: Bucuresti, RomaniaCopii David Alexandru: 20 ani, 9 luni Luca Gabriel: 13 ani, 6 luni am nascut deja!
|
22.05.2004 10:49 |
|
| |
|
Parerea mea este ca poti sa-i dai. Eu i-am dat lui David incepand cu 1 ansi n-am avut nici o problema. Nici pana in ziua de azi (2 ani si 10 luni) nu si-a manifestat vreo alergie la ceva.
Pofta mare!
|
sus |
 |
|
cornelia

Locatie: Galati-RomaniaCopii Alexander Wayne: 19 ani, 4 luni Richard: 17 ani, 10 luni
|
22.05.2004 10:51 |
|
| |
|
Renata incearca in prima zi cu trei capsunele si astepti doua zile... daca vezi ca se simte bine da-i fete sa papa. Alex le papa in milk-shake.
|
sus |
 |
|
Cora

|
22.05.2004 11:12 |
|
| |
|
Bineinteles ca ii poti da capsuni... are peste 9 luni si a fost si alaptata suficient (stii doar ca alergiile is mai rare la acesti prunci ) .
Eu i-am dat lui Alex de la 9 luni, mai intii 1/2 dintr-o capsuna, am asteptat 1 ora sa vad vreo reactie... nimic, i-am dat -o pe toata in aceeasi zi. Apoi ii puneam 1-2 la citeva zile in piureul de fructe. Am avut noroc, caci Alex nu mi-a facut niciodata alergii alimentare (in fara ciocolatei in primii 2 ani si 1/2), dar eu am fost alergica la capsuni, albus, ciocolata, creme frecate... mi-au trecut din copilarie, dar sint inca foarte alergica la combinatia capsuni+albus de ou = spuma de capsuni. 
|
sus |
 |
|
Onush

|
23.05.2004 8:12 |
|
| |
|
Ruxandra are 1an si 4 luni, ieri am cumparat si noi capsuni .... a mancat 1 capsuna (nu a vrut mai mult) si 2 lingurite de sirop, acum asteptam reactii. Ea pana acum nu a manifestat nici o reactie alergica, asa ca sper ca va fi ok. 
|
sus |
 |
|
|
Renata

Copii ENYA ANNE MARIE: 19 ani, 5 luni
|
23.05.2004 11:34 |
|
| |
|
Multumesc mult dragele mele, am sa incerc si va comunic daca a avut vreo reactie ciudata.
|
sus |
 |
|
lumy24

|
23.05.2004 7:02 |
|
| |
|
[quote="Cora"]Bineinteles ca ii poti da capsuni... are peste 9 luni si a fost si alaptata suficient (stii doar ca alergiile is mai rare la acesti prunci ) .
Bine ai spus Cora: snt doar mai rare..Mama pe mine m-a alaptat pana la 1 an si 2 luni, si cu toate astea: fac alergii la capsuni, metale si nu suport orice fel de detergenti. In plus in copilarie, faceam alergie la schimbatul apei si al aerului (cnd plecam la tara - o saptamana eram plina de bubite, cnd ma aduceau in Bucuresti inapoi, iar o saptamana cu bubite! ).
Bafta cu capsunelele si sa speram ca nu va face alergie! 
|
sus |
 |
|
cara

Copii Timeea: 21 ani, 2 luni
|
24.05.2004 10:51 |
|
| |
|
Renata, cum au spus si fetele, da-i cateva si asteapta sa vezi ce se intampla! Eu i-am dat prima oara la un an si doua luni, caci atat avea cand se copsesera capsunele si n-a patit nimic, ba chiar ii plac foarte mult.De exemplu alaltaieri a mancat aproape un kg, mi-a cerut in piata si a trebuit sa caut apa sa i le spal chiar acolo, ca nu mai avea rabdare pana acasa. Ea mananca capsune, cirese si pepene, in rest, f.rar(o data pe saptamana o banana sau unu-doua mere), asa ca profit si eu!...
Pofta la capsune si fara alergii! 
|
sus |
 |
|
baiat

Copii Adrian: 23 ani, 10 luni
|
24.05.2004 10:57 |
|
| |
|
Renata, da-i pentru inceput o capsuna sau doua si asteapta sa vezi daca are vreo reactie alergica.
Baiatul meu pana la vreo trei ani a fost alergic la capsuni si rosii.
Acum nu mai are nici o problema.
Deci bafta cu capsunile !
|
sus |
 |
|
dani29

|
24.05.2004 12:18 |
|
| |
|
si eu zic ca poti sa ii dai, Diana mea nu vrea decat una-doua odata...
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis

|