· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Bebelusi de primavara 2008 (13)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Bebelusi de primavara 2008 (13)  |
relly

|
16.09.2008 4:27 Bebelusi de primavara 2008 (13) |
|
| |
|

the_pretty_nurse.......................BeBe Iulia Alexandra..........3.03.2008
Emilia2006................................BeBe Vlad.............................10.03.2008
Mxshk..........................................BeBe Vladone......................14.03.2008
Iliutza...........................................BeBe Marie Elizabeth..........15.03.2008
Leelloo.......................................BeBe Matei Cristian............16.03.2008
IrinicaR…...................................BeBe Paul Razvan..............17.03.2008
Biencutza...................................BeBe Ingrid Anna.................20.03.2008
Cobrata......................................BeBe Francesca Ana..........31.03.2008

Connie_drg..............................BeBe Bianca Antonia...............03.04.2008
Ilicutz..........................................BeBe Alexandre Tiberiu...........08.04.2008
Rorabebeloi.............................BeBe Sara Sofia........................09.04.2008
Galactic.....................................BeBe Akos..................................12.04.2008
Relly..........................................BeBe Eric Alexandru.................13.04.2008
Bebe_lusi................................BeBe Sarah Angelina...............14.04.2008
Camilili.....................................BeBe Cezar Andrei....................14.04.2008
Manam.....................................BeBe Marius...............................14.04.2008
Cotuca......................................BeBe Cristian.............................23.04.2008

dflavia.......................................BeBe Stefania..............................11.05.2008
ioanab81.................................BeBe Maia Alessia......................12.05.2008
Alinagr31.................................BeBe Razvan Mihai Catalin ......15.05.2008
Sorinadaniela........................BeBe Giulia Anna........................19.05.2008
Petit_coeur.............................BeBe Patrick Alexandru .............19.05.2008
untaticfericit............................BeBe Eric Andrei...........................20.05.2008
Tania3.....................................BeBe Claudia-Teodora...............28.05.2008

Avem 24 de bebelusi , 13 baietei si 11 fetite !! Sa ne traiasca!!!!!
Capitolul 12
|
sus |
 |
|
|
relly

|
16.09.2008 4:33 |
|
| |
|
Tania, am uitat sa-ti zic ca am fost de dim de am luat reteta lu' piticu meu, si se da gratit. Deci, nu stiu de ce tie ti-a spus ca e doar pe bani.... poate nu mai avea plafon, sau poate nu primise inca pe luna respectiva... cine stie. 
|
sus |
 |
|
manam

|
16.09.2008 4:39 |
|
| |
|
Dar ii dai ceva medicamente, Relly??
Multumim de listuta!! Superba 
|
sus |
 |
|
rorabebeloi

|
16.09.2008 4:41 |
|
| |
|
Frumoasa listuta, ca de obicei Relly, super!
Sacul de dormit l-am luat de la Miniblu din Ploiesti. Nu am cum sa ajung la Baby Expo, sigur aveam de unde alege. Sunt insa f multumita e el. Ar mai fi o varianta cu manecute, dar la noi in camera nu e niciodata asa frig. La fel m-am gandit ca nu sta invelita de nici o culoare! .
|
sus |
 |
|
relly

|
16.09.2008 4:44 |
|
| |
|
---------- manam a scris: Dar ii dai ceva medicamente, Relly??
Multumim de listuta!! Superba  ----------
Mi-a dat reteta pt vigantol, o sa-i mai dau 5 zile calciu gluconic, si mi-a mai dat fier picaturi, sa prevenim anemia.
|
sus |
 |
|
|
relly

|
16.09.2008 4:46 |
|
| |
|
---------- rorabebeloi a scris: Frumoasa listuta, ca de obicei Relly, super!
Sacul de dormit l-am luat de la Miniblu din Ploiesti. Nu am cum sa ajung la Baby Expo, sigur aveam de unde alege. Sunt insa f multumita e el. Ar mai fi o varianta cu manecute, dar la noi in camera nu e niciodata asa frig. La fel m-am gandit ca nu sta invelita de nici o culoare! . ----------
Rora, facusem colajele si nu le-am mai modificat ca sa pun poze noi si cu voi. O sa pun la urmatoarea listutza.
O sa ma uit la baby expo de sac de dormit. 
|
sus |
 |
|
manam

|
16.09.2008 5:48 |
|
| |
|
Fetele!!!! Azi o facut Marius kk singur!!!!
Mi-a luminat saptamana, ba nu luna!!!!!
Acum vreo 2 luni s-a intamplat sa mai faca singur!! Azi era a treia zi, deci nu aveam nici o asteptare!!!
Ps Scuzati-ma dar trebuia sa ma descarc...

|
sus |
 |
|
Tania3

Locatie: Zalau Copii Claudia -Teodora: 12 ani, 7 luni Matei-Daniel Filip-Andrei: 8 ani, 9 luni
|
16.09.2008 6:13 |
|
| |
|
faza nasoala Relly e cam am incercat la 3 farmacii,.... si acelasi rezultat ori is tampiti astia de la mine din oras sau si-a dat prostanacu de ministru seama de monstruozitate si a revocav ordinul!
|
sus |
 |
|
leelloo

|
16.09.2008 6:23 |
|
| |
|
frumoasa lista, relly!
tare haioasa e fata ta, rora!! 
|
sus |
 |
|
sorinadaniela

Locatie: italiaCopii mara madalina: 15 ani, 7 luni giulia anna: 12 ani, 8 luni
|
16.09.2008 7:01 |
|
| |
|
Mereu zic sa mai pun poze... si mereu uit. Oricum cu mine si Giulia nu prea exista... cum eu fac pozele, e cam dificil sa-mi fac poze cu ea si in acelasi timp sa o tin bine in brate. Oricum am incercat si rezultatele nu au exceptionale... asa ca trebuie sa-mi conving soata...
Multumim pt listutza, relly! Sorina
|
sus |
 |
|
mxshk

Locatie: BucurestiCopii Mariuk: 15 ani, 10 luni VladOne: 12 ani, 10 luni am nascut deja!
|
16.09.2008 9:51 |
|
| |
|
astazi am facut si noi vaccinul de 6 luni. am reusit sa gasesc infanrix hexa. VladOne s-a comportat excelent, a plans putin si apoi s-a linistit.
cum stati cu diversificarea?
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
|
sus |
 |
|
SiminaB

Locatie: SibiuCopii Bettina Maria: 13 ani, 1 luna Elisa Anna: 11 ani, 1 luna Abel Nikolas: 9 ani, 1 luna am nascut deja!
|
16.09.2008 10:42 |
|
| |
|
ce bebelusi mari si frumosi, si ce colaje super, de fapt cu asa bebei nici nu are altfel cum sa fie
leelloo la multe lunite printisorului, ce mare e deja, numi vine sa cred daca nu am mai intra de mult pe la voi

|
sus |
 |
|
galactic

Locatie: Targu MuresCopii Akos: 12 ani, 9 luni Nimrod: 9 ani, 3 luni
|
17.09.2008 7:45 |
|
| |
|
Relly, listuta e tare frumoasa.
Manam, poate ca de acum incolo se va rezolva problema constipatiei. Am avut si noi o perioada mai lunga in care il ajutam la kk, dar cu sucurile s-a rezolvat.
Tania, si eu cred ca farmaciile au trecut de plafonul lor, si de asta nu ti-au dat gratis medicamentul. Si la noi se cam termina repede. Prin 10 daca te duci nu-ti mai da.
Si la noi au inceput problemele la papa. I-am dat ieri piure de banana cu mere si a vomitat tot, cred ca trecem inapoi la sucuri inca o perioada.
|
sus |
 |
|
relly

|
17.09.2008 8:08 |
|
| |
|
Manam, felicitari pt kkutz. Sa dea Doamne Doamne sa se intample mai des.
Tania, trebuia sa-i intrebi de ce nu-ti da pe reteta, macar sa stii motivul. Nu cred ca a fost vreun ordin, ca se auzea la tv.
Mxshk, ce mare s-a facut Vladone. Cate kg are, ca pare maricel. Cu diversificare.... pai cum sa stam... cam greu cu supica la noi, suculet bea. Aseara i-am dat iaurt, si daca nu a vrut simplu, i-am pus banana si l-am facut cu blendarul. I-a placut asa. Yamiii!!! 
|
sus |
 |
|
leelloo

|
17.09.2008 10:43 |
|
| |
|
Mxshk, ce baiat mare si chipes ai, sa-ti triasca!!
Simina ce ma bucur de vizita ta!! asa e, a trecut timpul, copilasii nostri sunt maricei de-acuma!! voi sunteti bine? pupici! 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|