· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Bebelusi de vara 2008 (8)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Bebelusi de vara 2008 (8)  |
marle

Copii printisorul nostru: 14 ani, 5 luni print 2: 8 ani, 5 luni am nascut deja!
|
28.09.2008 4:15 |
|
| |
|
fetelor dragute o intrebare!!! daca sunteti care dati lapte humana1 la bebe imi puteti spune la 3 masuri de lapte cata apa trebuie si cat preparat iese in final!!!! ca am uitat si pati nu bea f mult lapte!!!! papam tzitzi...dar seara ne mai prostim si cu sticla....si ii fac prea mult!!!
va multumesc!!!!!
pupam pe toti dragutii si dragutele!!!!!
|
sus |
 |
|
|
oana-oana

Locatie: Bucuresti,RahovaCopii Nicholas Gabriel - Piticul de gradina 13 ani, 10 luni
|
28.09.2008 6:41 |
|
| |
|
1 masura de lapte la 30 mlde apa,daca faci 90 ml de apa + 3 masuri lapte praf ies 100 ml lapte de baut
|
sus |
 |
|
marle

|
28.09.2008 6:46 |
|
| |
|
mersi oana-oana!!!! e gramajul de la humana, nu? voi papati humana?
pupici voua!!!!!
|
sus |
 |
|
oana-oana

Locatie: Bucuresti,RahovaCopii Nicholas Gabriel - Piticul de gradina 13 ani, 10 luni
|
28.09.2008 8:02 |
|
| |
|
da e gramajul de la humana dar majoritate formulelor de lapte si piureuri sunt o masura la 30ml.dar vroiam sa iti spun ca humana 1 nu imi pare potrivita pt puiul tau care are 9 luni humana 2 incepe de la 6 luni parca
|
sus |
 |
|
sailor_moon

Copii Christinica-Prajiturica: 13 ani, 10 luni Catalina-Bubulina: 9 ani, 7 luni
|
|
|
sailor_moon

Copii Christinica-Prajiturica: 13 ani, 10 luni Catalina-Bubulina: 9 ani, 7 luni
|
28.09.2008 8:46 |
|
| |
|
Ksde, am reusit sa-l facem sa functioneze! Multumim! Deocamdata nu mi se pare extaziata cand o dau in leagan. Cred ca ii placea mai mult daca avea alte melodii, mai armonioase. Dar se va obisnui, cred.
Crista, si-a revenit pielea de pe obrajorii Sarei? Cu ce i-ai tratat?
Daca nu o dau cu crema pe fata, pielea lui Chris redevine aspra. 
|
sus |
 |
|
diriginta

|
|
diriginta

|
|
diriginta

|
28.09.2008 9:02 |
|
| |
|
Iti multumesc mult Lily_ana, se pare ca am reusit
|
sus |
 |
|
akella

Locatie: BucurestiCopii Daria: 20 ani, 2 luni Teodora: 13 ani, 11 luni
|
29.09.2008 7:23 |
|
| |
|
Buna dimineata! Vrea cineva o cafea?
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
M-am trezit pe la 7 s-o pregatesc pe Daria pentru gradi... Acum rontai niste crenvursti si astept sa se trezeasca Teo, ca-i cam ajunge de aseara de la 22... Ma doare rau capul de vreo 2 zile, am nervi o gramada... Ce mai, mi-e teama ca am calcat pe bec... In primul rand ca e prea devreme (cezariana e doar de acum 3 luni), si am mai fost si cu maseaua - o tona de buline si anestezie... Offf... 
|
sus |
 |
|
diriginta

|
29.09.2008 7:55 |
|
| |
|
Buna dimineata! Trimite-mi si mie una Akella, ca astazi sunt si eu ca un zombie.
|
sus |
 |
|
marle

|
29.09.2008 8:44 |
|
| |
|
neata buna!!!
oana-oana bineinteles ca ii dau humana 2!!!! doar ca pe cutia asta nu apare modaliatea de preparare decat pentru 6 respectiv 7 masuri!!! si eu vroiam sa ii fac mai putin pt ca nu bea atat lapte praf...intelegi? ma gandesc chiar sa trec pe humana 3, doar ca este arome dif: mar, banana, vanile...si nu stiu daca ii va placea lui pati!!!!
mersi oricum 
|
sus |
 |
|
oana-oana

|
29.09.2008 8:53 |
|
| |
|
neatza!
acm am inteles .eu aseara am dormit in alta camera am lasat piticu singurel 
|
sus |
 |
|
marle

|
29.09.2008 9:08 |
|
| |
|
am vrut sa zic doar ca are arome dif:....in fine tu ai inteles....scuze de exprimare...sunt tare obosita!!!!ma gandeam ca este de mai multe feluri si are mai multe arome....si uite ce a iesit!!!!
si cum s-a comportat piticul? a dormit?
|
sus |
 |
|
oana-oana

|
29.09.2008 9:26 |
|
| |
|
a dormit dar eu vreau sa nu se mai trezeasca la ora 3-4 , ca de mancat oricum nu vrea ........nu inteleg dc se trezeste si ma gandesc ca daca il las singur in camera voi putea sa il ignor
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|