· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Generatii de copii parinti.com >Generatia 2004 > Clubul copiilor nascuti in 2004 (10)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina «  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  »
subiect nou  raspunde
autor Clubul copiilor nascuti in 2004 (10)     
adelia

Copii
Diana Ioana: 18 ani, 7 luni
Teodora Maria: 16 ani, 7 luni

05.11.2009 12:52     citat 

Eu am avut probleme cu "r"-ul. Mi-am revenit intre 6,5 -7 ani , adica cu f putin timp inainte de a punea sa spun poezia cu Rica si sa fac "rrrrrrrrrrrrrr". Mie imi iesea "lîlîlîlîlîlîlîlîlîlîlîlîlî". Mi.am revenit singura, cumva m-am trezit doar ca-l pot spune...

La fete vad ca nu e cazul... il spun amandoua. Dia de la 3 ani jumate, Teodorei i-a la 2 ani jumate.

ma gandesc ca e posibil si din cauza germanei. R-ul lor e mai putin accentuat...

sus

Denunta
Loreena

Copii
Carla Maria: 18 ani, 4 luni

01.02.2011 12:57     citat 

Hello, hello

buna dragelor:)zambet

pupici multi de la mine si de Carla

Anul asta incepe clasa I.............mami are mari emotii
Suntem bine sanatoase si sper ca si voi sunteti sanatoase/sanatosi tun:)

http://www.flickr.com/photos/droasca_st...132684027/

http://www.flickr.com/photos/droasca_st...otostream/

sus

Denunta
dabelea

02.02.2011 8:13     citat 

Nu s-a timp. Asa ca ...... profitati de el.

si piciul meu va merge la toamna la scoala . Emotii am si eu, dar ......sper sa se descurce. El este foarte incantat de idee.
Va pupam si va uram toate cele bune. zambet

sus

Denunta
adelia

Copii

02.02.2011 9:10     citat 

si Diana tot de la anul merge. Am inscris-o, va fi la invatator, daca nu se schimba nimic pe parcurs.

Loreena, ce s-a Matei tot la invatator va fi. Sper.

sus

Denunta
adelia

Copii

02.02.2011 9:37     citat 

Timeea (Ramonikade) si Elektra (Alessia_de) merg deja la scoala. Insa sunt in Germania.
Cand vorbisem cu Ramona, Timeea se descurca bine de tot. Sper ca si Elektra zambet

sus

Denunta
Eta

Copii
Alex: 16 ani, 11 luni
Sebi: 19 ani, 1 luna

03.02.2011 9:05     citat 

Buna fetelor,

Vreau sa va intreb daca v-ati gandit ce faceti cu programul de 4 ore de la scoala?
After-school, bunici, alte variante? Eu nu am luat inca o decizie si as vrea sa stiu care sunt opiniile voastre...

sus

Denunta
IoanaP

Copii
Daria
Tatiana

07.04.2011 10:17     citat 

Salutare fetelor!

am intrat sa vad ce mai faceti scot limba

si noi intram la scoala, ne-am inscris de la inceputul anului cu ajutorul unei prietene rad .

deocamdata suntem la pregatitoare, scriem intens pe caiet si acasa si la gradi. ii place sa scrie cu litere de mana scot limba cuvinte si propozitii.
cu cititul merge mai incet, in sensul in care citim, insa nu repede..dar nici nu exersam ce e drept.
incerc pana la toamna sa nu ii spun ce sa faca, tocmai ca sa nu o stresez...o sa aiba destula vreme sa citeasca obligat pentru scoala trist

cu afterschool, deocamdata este organizat in scoala. am inscris-o just in case, sa vad daca este bine acolo, si in cazul in care nu sunt multumita o sa o mut la privat.

altfel, Daria este vesela, sanatoasa. acum o luna a la 3 ani jumate. i-a activitati extra, merge in continuare la pictura insa din toamna o sa mai facem si altele. a cateva ori insa nu o pasioneaza. o sa incerc tot niste cursuril de arte plastice sau desen. ii place mult sa deseneze si in ultimul an a deseneaza mic si in detaliu.

va tinem la curent cu finalul gradinitei scot limba scot limba sincera sa fiu de abia astept serbarea de final. avand in vedere ca toate serbarile lor sunt adevarate spectaculoase...cea finala ne asteptam sa fie cel putin ca cele dinainte .

va pupam mult si asteptam vesti de la voi sarut sarut sarut

sus

Denunta
alessia_de

Copii
E: 18 ani, 9 luni
D: 15 ani, 8 luni

07.04.2011 11:03     citat 

Ce ma bucur sa va revad:)
Bafta viitorilor scolari:)
si Elektra se descurca foarte bine pana acum. Are chef de scoala, ii place muuult sa citeasca. Observatiile invatzatoarei facut la mijlocul anului scolar au fost de foarte bine.
In Bayern este obligatorie inscrierea la scoala a bucur caci se descurca bine Elektra.
si noi suntem acum pregatitoare din toamna la scoala, noi mai mergem si 2 zile la scoala pt cursul de limba germana, deoarece noi acasa vorbim romaneste. si la noi atat educatoarele cat si invatatoarea de la scoala sunt multumite cum se descurca Irina cu limba.

sus

Denunta
Roxanne

Copii
A: 18 ani, 10 luni
D: 13 ani, 1 luna

08.04.2011 1:23     citat 

O doamne, eram si noi cindva pe lista asta si la un moment dat n-am mai tinut pasul.

si Andrei merge la scoala din toamna, extraordinar ca am cu cine discuta despre asta zambet
Am emotii, e cam repezit si are un simt al competitiei destul de accentuat, dar sper ca educatoarea va reusi sa-l tempereze si sa-l echilibreze. Deja vad o schimbare de cind l-am mutat la o gradi de stat buna (2 ani a care am fost multumita in general) asa ca asteptam cu nerabdare sa devenim elevi.
Din fericire eu stau acasa cu cea mica, deci nu-l voi da la after-school, cel putin nu in prima parte a gindesc serios sa-l dau la vreun sport, ai vostri fac asta deja? Ii place fotbalul (chesti insuflata de taica-su) dar as prefera mai degraba ceva gen baschet...

Este avid de informatie, avem carti ref. la corpul uman si imi pune tot felul de intrebari, mai nou il pasioneaza si geografia. Ii place sa scrie, desi la gradi nu fac deocamdata litere, ci doar cifre si alte semne grafice premergatoare scrisului.

si o poza:

Va pupam si keep in touch sarut

sus

Denunta
madalinacret

Copii
Bogdan Cristian: 18 ani, 10 luni
Casian Radu: 13 ani, 2 luni

13.04.2011 12:13     citat 

Salutare

Noi imediat terminam clasa I .... ce repede a 5 luni la scoala. E bine, se descurca super, doar ca e cam neastamparat, la fel ca toti colegii lui. zambet a la 8 la 4, manca pranzul si isi facea lectiile la scoala- ,dar si perioade cand il lua soacra mea la 12 -socri locuiesc vis-a scoala- si facea lectiile cu el. Se pare ca el prefera sa isi faca temele cu bunica-sa . de 2 saptamani e din nou la "program scurt" la scoala . Adevarul e ca atunci cand e "la gramada" (la scoala) se grabeste sa isi termine lectiile, scrie urat, le mai lasa neterminate -si se pare ca invatatoarea nu ii verifica inainte de a-au terminat temele- si cu totul altfel lucreaza cand e singur , supravegheat cat de cat si concentrat la ceea ce face, nu cu gandul la joaca.
Scoala la care merge el e f. buna, invatatoarea e f. renumita , am reusit sa ajungem in clasa ei prin interventii si cunostinte , ca era f. mare "bataia" pt. un loc la ea in clasa. si credeti-ma ca nu a nici eu nu inteleg de ce e asa de cautata si laudata . Nu ii verifica pe copii cum ar trebui , le da ffff mult de lucru -din manuale, culegeri, caiete speciale, fise , au o gramada si asa ajung sa se scarbeasca de scoala de la inceput !-

sus

Denunta
dodosasha

Copii
S
P

13.04.2011 1:13     citat 

----------
madalinacret a cunostinte , ca era f. mare "bataia" pt. un loc la ea in clasa. si credeti-ma ca nu a nici eu nu inteleg de ce e asa de cautata si laudata . Nu ii verifica pe copii cum ar trebui , le da ffff mult de lucru -din manuale, culegeri, caiete speciale, fise , au o gramada si asa ajung sa se scarbeasca de scoala de la inceput !-
----------

si Sasha va merge la scoala in aceasta toamna... eu am sentimente contradictorii legat de acest subiect plang sau sunt foarte trist Sper doar sa avem parte de o invatatoare de generatie noua care sa nu impuna teme exagerate ci sa le insufle placerea de a noi ne preg de scoala...pana prin ian-febr eram si noi la loc mare cu scrisul cititul dar dupa o disc cu o mamica acre l-a-a sa citeasca am lasat-o mai moale...cand vrea ea face , cand nu ,nu.
La gradi ne ducem cand si cand , deoarece educ s-a este o idioata care nu face decat sa stea la catedra ei si copii toata ziua deseneaza, coloreaza decupeaza.
In resc suntem bn, frumusica,inaltuta si slabutza.
Pupam

sus

Denunta
MariaMona

Copii
Julia: 18 ani, 9 luni
Emi: 16 ani, 2 luni
Andreea: 10 ani, 6 luni
am nascut deja!

13.05.2011 2:00     citat 

Ceau, fetelor! de mult nu ne-am mai auzit... si Julia merge la toamna la scoala. Am inscris-o cu mari emotii la liceul german din Timisoara - Lenau. E cam de fite, dar e cel mai bun (din doua) de limba germana si cum fiica-mea e si nascuta in Deutschland, si cetatean german - e o datorie sa o trimit acolo. Am avut emotii fiindca auzisem ca trebuie sa ma duc "cu dreptul" si la directoare si la invatatoare, iar eu nu sunt deloc genul... Am fost prezentata invatatoarei - are in jur de 35 de ani si am fost vecine parca intr-o alta viata fiindca eu nu mi-o amintesc deloc. ea si-a am inscris-o la secretariat, mentionand numele invatatoarei. Asta s-a acolo (fosta directoarea adjuncta) si mi-a fiindca taica-sau a fiindca e nemtoaica. Asa ca stau linistita in privinta asta.

Am insa emotii si in legatura cu scoala in general. Julia si Emi iau ore de germana din septembrie si doamna zice ca se descurca minunat pentru nivelul ei - Julia. de scris, scrie cu litere mari de tipar si uneori scrie literele invers, citeste si cu litere mici si cu litere mari, dar inca nu e pasionata sa citeasca vreo poveste. Sper ca la anul sa inceapa fiindca de 7 ani citesc povesti zilnic si as vrea sa vad ca rezultat dragostea pentru carti. Cu orele de germana m-am organizat si eu putin cu lectiile - la inceput mereu uitam ca are o fisa de colorat sau litere de inconjurat, dar m-am obisnuit. Conteaza mult sa gasesti un ritm si timpul de a scolar, nu?!

La after school nu am sa o duc, eventual am inteles ca la Lenau au un fel de after school doar de o ora in care li se explica ce au de facut la teme - poate la asa ceva as lasa-o. Eu lucrez de luni pana joi doar pana la 12, asa ca voi putea sa o iau eu de la scoala, si sa o duc de-altfel. Iar vineri, o lua-o taica-sau sau bunica-su sau mai vedem. Iar cu temele - ma descurc eu - sper. Poate invatam germana impreuna fiindca germana mea e mai de balta zambet . Hai ca am scris deja un roman! Va pup pe toate!

sus

Denunta

< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina «  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: