· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Clubul copiilor nascuti in 2004 (10)  |
Onush

|
09.10.2008 9:59 |
|
| |
|
Multumesc doamnelor dar sa nu ii spuneti si ei ca i se urca la cap
Tudor a gradi, nu a nu i s-a a asta-vara, cu verisorul lui (Matei e cel blondut)

|
sus |
 |
|
Onush

|
09.10.2008 11:50 |
|
| |
|
Multumesc!
Tratamentul initiat de mine si apoi aprobat de medicul de familie ( Nurofen, sirop de tuse expectorant si picaturi de pus in nas) care ne-a nu e nevoie de antibiotic.
Cu ocazia asta am verificat lungimea de unda a familie
Tudor deja e mai bine iar Ruxandra vine din urma... luni speram sa ne intoarcem la gradi.
Ce mare s-a Matei 
|
sus |
 |
|
pui1

|
10.10.2008 9:37 |
|
| |
|
LA MULTI ANI, LAURENTIU!!!!
Sanatate si multe bucurii.
|
sus |
 |
|
dabelea

|
12.10.2008 5:58 |
|
| |
|
Multumim pui!
Am taiat trei tortulete, unul la gradi cu copii de acolo, altul acasa impreuna cu alti copii ( verisorii si prietenii de pe strada noastra) si altul impreuna cu bunicii si nasii.
a fericit. Partea cu suflatul in tortulet i-a
Somnorici, ce privire galesa, blanda si dragalasa are puiul tau! Sa-ti traiasca!
Onush, ce sa-i mai spunem noi fetitei, crezi ca nu stie deja?
|
sus |
 |
|
|
IoanaP

|
12.10.2008 9:44 |
|
| |
|
---------- dabelea a acolo, altul acasa impreuna cu alti copii ( verisorii si prietenii de pe strada noastra) si altul impreuna cu bunicii si nasii.
a fericit. Partea cu suflatul in tortulet i-a
Somnorici, ce privire galesa, blanda si dragalasa are puiul tau! Sa-ti traiasca!
Onush, ce sa-i mai spunem noi fetitei, crezi ca nu stie deja? ----------
La Multi Ani!
sa fiti sanatosi si iubiti!!!
poze?????!!!! 
|
sus |
 |
|
somnorici

Copii maimutza bengaleza bolfosica
|
12.10.2008 9:57 |
|
| |
|
La multi ani, Laurentiu! Sa fii sanatos si sa te bucuri din plin de copilarie!
|
sus |
 |
|
dabelea

|
|
somnorici

|
13.10.2008 2:29 |
|
| |
|
Wow, cat copii ati avut la petrecere!... Se transmite pana aici bucuria sarbatorii, bravo!
|
sus |
 |
|
dabelea

|
15.10.2008 8:59 |
|
| |
|
Somnorici, au fost 13, in afara de mamici.
Pentru:
[b]15.10 - Luca ( Laurabalaura)
16.10 - Teodor (Gliss) [/b]
La multi ani! Sa fiti frumosi si sanatosi!
|
sus |
 |
|
dabelea

|
18.10.2008 9:41 |
|
| |
|
Vreau sa va spun ca puiul meu a gimnastica aerobica. Ii place foarte mult. L-am intrebat ce a mi-a
La stanga! La dreapta! Mainile pe sold! si acum sfoara!
Am fost asa de incantata!
Voi ce noutati mai aveti!
Va pup, fetelor!
|
sus |
 |
|
dabelea

|
25.10.2008 4:25 |
|
| |
|
25.10 - Tudor (Onush)
La multi ani Tudor! Sa cresti mare, voios, frumos si sanatos!
Onush, sa-ti aduca puiul tau multa fericire!

|
sus |
 |
|
elly_mami_asistenta

Locatie: sect 3, BucurestiCopii Eliana-Stefania Alexandra - minunea noastra... 18 ani, 7 luni
|
25.10.2008 9:54 |
|
| |
|
Salutare tuturor...la multi ani Tudor si din partea noastra si la multi ani tuturor sarbatoritilor din club, carora nu le-am urat...!!!
si noi suntem la gradi din septembrie, la grupa mijlocie...si ce sa zic, pentru Stefi e o schimbare majora, fata de cresa, aici e nevoie de mai multa atentie, trebuie sa fie mai disciplinata,au destule activitati in fiecare zi,iar doamna ei, am vazut k tine la disciplina destul de mult...am inceput sa vad cate ceva din ce face la gradi...coloreaza mai bine, de desenat, nu prea la are...,a in engleza zilele trecute: my name is Stefi, cu toate k eram cam suparata pe doamna de engleza, care se gasea sa o puna cu spatele la clasa, tocmai knd le preda ceva la lectie....k nu stiu ce facuse..in fine..
Am inscris-o la dans si la cor la grupul Do-re-mi, e incantata nevoie mare...a cha-cha si ne-a acolo k vor fi aparea intr-un spectacol inainte de Craciun..abia astept...Aici costa destul de mult cursurile, dar macar sa ii placa si sa se prinda ceva!!!
La gradi s-a ii place, dar mereu imi zice sa o iau la pranz,sa nu mai doarma acolo...
CU sanatatea nu am am mai avut asa probleme, doar mai tuseste si ii mai curge nasul, in rest de knd am operat-o de polipi nu a
de sarbatori vrem sa mergem la o pensiune in Bistrita-Nasaud, sa speram k va fi totul ok...
Cam atat pe moment despre noi...sper sa mai pot reveni si eu mai des pe aici, mi-e tare dor de vremurile de altadat, knd postam si de 2-3 ori /zi...va pupam cu drag!!!
[img] [/img]
[img] [/img]
|
sus |
 |
|
somnorici

|
25.10.2008 10:40 |
|
| |
|
La multi ani, Tudor! Petrecere frumoasa si cadouri pe masura celor 4 ani pe care-i implinesti!
Elly, imi pare bine sa aud vesti bune despre voi si, chiar daca intri mai rar, e bine si asa, din cand in cand cu rezumatul.
Ce greu e sa ai 3 copii!...Uh, abia acum i-am rapus, ne-am luptat toata dupa-amiaza. Fratele meu mi-a o noapte pe copiii lui, fetita in varsta de 10 luni si baiatul de 5 ani. Greu, tare greu, harmalaie, veselie, tipete, plansete, mancare peste tot, gafaiala si transpiratie. Pe fetita am reusit s-o culc pe la ora 22, baietii la ora 23. Matei a toate alea de prin bucatarie (ca le-am facut, cu fetita in brate, si pizza ) si dupa ce m-am dushat si schimbat. va pup, nopate buna, nu stiu ce m-a activ, de scris nu prea am mai scris deoarece nu prea mai am timp.
Elly, s-a frumos totodata. Pup si pe tine si puiutul tau.
Lau meu este acum in vacanta. S-a stimulare a altele care mi-au atras atentia dar pe care le-am uitat.
Pup toate fetele din club!.
|
sus |
 |
|
|
|