|
|
autor |
Bebelusi de primavara 2008 (25)  |
relly

|
11.11.2008 12:35 Bebelusi de primavara 2008 (25) |
|
| |
|

Filmulet cu bebelusii de primavara
Slideshows cu bebelusii de primavara

the_pretty_nurse.......................BeBe Iulia Alexandra..........3.03.2008
apalada......................................BeBe Mihnea Gabriel.........4.03.2008
Emilia2006................................BeBe Vlad.............................10.03.2008
Mxshk..........................................BeBe Vladone......................14.03.2008
Iliutza...........................................BeBe Marie Elizabeth..........15.03.2008
Leelloo.......................................BeBe Matei Cristian............16.03.2008
IrinicaR…...................................BeBe Paul Razvan..............17.03.2008
fanuca.........................................BeBe Radu.........................19.03.2008
Biencutza...................................BeBe Ingrid Anna.................20.03.2008
Cobrata......................................BeBe Francesca Ana..........31.03.2008

Connie_drg..............................BeBe Bianca Antonia...............03.04.2008
Ilicutz..........................................BeBe Alexandre Tiberiu...........08.04.2008
Rorabebeloi.............................BeBe Sara Sofia........................09.04.2008
Galactic.....................................BeBe Akos..................................12.04.2008
Relly..........................................BeBe Eric Alexandru.................13.04.2008
Bebe_lusi................................BeBe Sarah Angelina...............14.04.2008
Camilili.....................................BeBe Cezar Andrei....................14.04.2008
Manam.....................................BeBe Marius...............................14.04.2008
Bjmaryo...................................BeBe Bianca Maria.....................18.04.2008
alp.............................................BeBe Anna...................................22.04.2008
Cotuca......................................BeBe Cristian.............................23.04.2008

dflavia.......................................BeBe Stefania..............................11.05.2008
ioanab81.................................BeBe Maia Alessia......................12.05.2008
Alinagr31.................................BeBe Razvan Mihai Catalin ......15.05.2008
mamik_monik........................BeBe Raul-Adrian ......................16.05.2008
Sorinadaniela........................BeBe Giulia Anna........................19.05.2008
Petit_coeur.............................BeBe Patrick Alexandru .............19.05.2008
untaticfericit............................BeBe Eric Andrei...........................20.05.2008
Tania3.....................................BeBe Claudia-Teodora...............28.05.2008
Avem 29 de bebelusi , 16 baietei si 13 fetite !! Sa ne traiasca!!!!!
Capitolul 24
|
sus |
 |
|
|
manam

|
11.11.2008 1:34 |
|
| |
|
Multumim de listuta Relly!!
Am impresia ca s-a umplut mai repede capitolul trecut ..om fi fost noi mai vorbarete??
Asa e Ildi, daca nu ai fost tu aseara prin zona nu s-a dat startul la forumeala!! Eu tot dadeam cate un refresh si nu aparea nimic
Legat de dormitul in patut, Marius asa doarme de la inceput, cand era mititel a mai dormit cu mine. Acum 2 seri am vrut sa dorm cu el in patul mare , mi-era asa dor..si s-a foit toata noaptea si s-a trezit de cateva ori..nu avea loc sa se intoarca ca ii pusesem o perna sa nu cada din pat..deci nu a fost o reusita. Asa ca ramane sa doarma la el in patut.
Toata lumea ma batea la cap ca a slabit copilul, l-am cantarit si a luat 300 gr. Are 8,800. Cred ca e bine.
|
sus |
 |
|
the_pretty_nurse

Locatie: oradeaCopii Iulia-Alexandra - minunea noastra 12 ani, 10 luni Alexandru-Florin-Octavian - printul nostru 11 ani, 1 luna
|
11.11.2008 1:59 |
|
| |
|
relly ..multumim frumos de listuta ...frumoasa-frumoasa ca de obicei ...
ana ...da a crescut bine Marius ...e mai mare ca Iulia cu 1 kg...dar no e "baiat de baiat"....da aseara am absentat
..da pe unde o fi restul lumii 
|
sus |
 |
|
sorinadaniela

Locatie: italiaCopii mara madalina: 15 ani, 7 luni giulia anna: 12 ani, 8 luni
|
11.11.2008 2:40 |
|
| |
|
oooooooooooo, a schimbat relly capitolul exact cand vroiam si eu sa vin cu poze noi... Ramane pe data viitoare. Multumim relly pt listutza! O sa-ti zic in continuare asa pt ca ai zis ca oricum nu-ti plac numele tale.
Si acum pozeeeeeeeeeeee
Aici suntem la fratele meu la munte...
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
Aici eram foarte vesele...
Iar aici fetele mami zambarete, cu ocazia inaugurarii scaunelului de masa...
Revenim cu poze... doar ca trebuie sa mai incarc... Sorina
|
sus |
 |
|
sorinadaniela

|
|
|
the_pretty_nurse

Locatie: oradeaCopii Iulia-Alexandra - minunea noastra 12 ani, 10 luni Alexandru-Florin-Octavian - printul nostru 11 ani, 1 luna
|
11.11.2008 2:51 |
|
| |
|
waw.....sorina....Doamne,da ce frumuseti de fetite ai .....Giulia toata seamana cu tine,leit ....da ce principese!!!!!!!!!! ....sa va traiasca printesele!!!!!!!!!sanatate maxima si crestere mare!!!!!!!!!!!!.......le pupam dulce dulce 
|
sus |
 |
|
manam

|
11.11.2008 3:07 |
|
| |
|
Frumuseti de fetite!!!
Giulia e asa mare!!! Cred ca nu ai mai pus demult poze, Sorina!! 
|
sus |
 |
|
relly

|
11.11.2008 3:41 |
|
| |
|
Ana, ce bine a luat Marius.
Sorina, ce scumpa este Giulia. O sa schimb pozele la urmatoarea listutza. Si nu am zis ca nu-mi plac numele mele, eu spuneam ca mi se spune pe ambele nume, iar Relly este o prescurtare de la unul dintre ele.
Eric al meu nu prea mai vrea sa pape ce-i pregatesc pentru el, papa doar lapte. In schimb papa tot ce mananc eu, cum ma vede ca mananc ceva se uita la mine si-mi vorbeste ca sa ma uit la el si casca gurita sa-i dau si lui. Dupa ce-i dau putin incepe si plange ca sa-i mai dau.
|
sus |
 |
|
sorinadaniela

|
11.11.2008 5:45 |
|
| |
|
Multumim fetelor... da, nu am mai pus poze de ceva timp...
relly scuze, atunci am inteles eu gresit...
ildy cand o sa am un pic de timp am sa-ti trimit retetele... Chiar, zici ca seamana cu mine?
Chiar acum am venit cu Mara de la autobuz (camin) si ce credeti? Pe Giulia o lasasem acasa cu mama... nebuna de mama ia dat bucatele de banana si cica a mancat tot (aprox un sfert de banana)... Sorina
|
sus |
 |
|
leelloo

|
11.11.2008 7:54 |
|
| |
|
hai ca noi suntem cu ghinionul..ni s-a spart o teava si picura pe perete..complicat rau de reparat..
Relly, nu e nevoie de niciun 'aparat' complicat, eu am o banala sita care se gaseste in piata, care se pune peste cratita cu apa si se acopera cu capac! simplu si rapid! 
|
sus |
 |
|
manam

|
11.11.2008 9:22 |
|
| |
|
of, Anca
Ce rau e cand se repara prin casa ...trebuie sa spargeti zidul?? 
|
sus |
 |
|
leelloo

|
11.11.2008 10:26 |
|
| |
|
sper sa nu fie nevoie sa sparga zidul, sa reuseaca s-o schimbe altfel..vedem poimaine abia..
|
sus |
 |
|
the_pretty_nurse

|
11.11.2008 11:23 |
|
| |
|
...fetelor ....deci sotul a venit de la pescuit cu o stiuca cam de 2 kg. ..a si curatat-o dupa ce a ajuns acasa,asa ca maine mancam peste
...Iulia azi a fost prietena cu somnul a mai dormit vreo 3 ore peste zi si acum a adormit pe la ora 23...
...eu azi am facut sarmale cu sunculita ...va invit la o portie 
|
sus |
 |
|
the_pretty_nurse

|
11.11.2008 11:26 |
|
| |
|
anca ce nasol.e groznic cu tevile astea ...si noi mai data trecuta a trebuit sa spargem sub cada ca picura undeva incet si sigur si astia desub noi aveau ditamai pata pe tavan.....sper sa reusiti fara spargeri 
|
sus |
 |
|
the_pretty_nurse

|
11.11.2008 11:30 |
|
| |
|
sorina..pe bune ca seamana cu tine Giulia ..zici ca ai facut-o numai tu fara contributia sotului ....
....merci anticipat de retete ....dupa ce mi le trimiti le voi imcerca,rand pe rand.. 
|
sus |
 |
|