· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Bebelusi de vara (17)  |
gaby2007

|
20.11.2008 10:01 |
|
| |
|
Noi ne-am trezit la 9 fara, am facut baita si normal e happpyyyy, are chef de vorba. Tati a avut o tentativa sa-l faca sa doarma, acu e in patut si se maraie.Vom vedea cand adormim si ce va fi la noapte
Somn usor
|
sus |
 |
|
|
sailor_moon

Copii Christinica-Prajiturica: 13 ani, 10 luni Catalina-Bubulina: 9 ani, 7 luni
|
20.11.2008 10:17 |
|
| |
|
Frumusica Miruna ta, Grasana! Scumpica foc!
David, pui de Gaby, e tare aratos! Si are atata par... 
|
sus |
 |
|
onix30

Locatie: timisoaraCopii Raul-Andrei: 15 ani, 9 luni Anastasia-Ioana: 13 ani, 9 luni
|
20.11.2008 10:40 |
|
| |
|
sailor,eu nu am jignit pe nimeni si nici nu imi sta in caracter.eu va respect pe toate. 
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 13 ani, 10 luni Denis Ciprian: 10 ani, 3 luni
|
20.11.2008 11:35 |
|
| |
|
Pe mine ma compatimeste lumea afara, ca ma vede mai mereu cu ea in brate, nu ma crede nimeni ca in casa e linistita. Ce ciudati sunt bebei astia, cat ne-am bate capul nu gasim explicatii. Eu o sa aplic ideea lui mami, sper sa tina ca la Tudor al ei.
|
sus |
 |
|
sailor_moon

Copii Christinica-Prajiturica: 13 ani, 10 luni Catalina-Bubulina: 9 ani, 7 luni
|
20.11.2008 11:53 |
|
| |
|
---------- onix30 a scris: sailor,eu nu am jignit pe nimeni si nici nu imi sta in caracter.eu va respect pe toate.  ----------
Onix mami, nu la tine m-am referit! Ai spus ca ai avut de invatat de la fete. Am considerat ca te refereai la mamicile veterane. La acest fapt m-am referit. Eu m-am referit la anumite mamici veterane, nu la toate, care se considera atotstiutoare si au impresia ca nimeni nu e mai presus decat ele si ca toata lumea ar trebui sa le urmeze sfatul. Sunt multe mamici veterane pe care le respect si ale caror sfaturi si idei mi-au folosit si pe care le consider prietene.
Oricum, azi am trecut si eu in randul veteranelor!!!! Am fost in vizita la bebelusii de toamna-iarna si m-am simtit "batrana".Merita sa treceti pe acolo, au niste bebei superbi! 
|
sus |
 |
|
|
Sweety_Karina

Copii David: 13 ani, 9 luni Eduard: 12 ani
|
21.11.2008 12:11 |
|
| |
|
Al meu Bubu s-a trezit la 4 dim...s-a culcat la 6..somn pana la 9 dim...apoi joaca, hlizeala, panda la mami si tati care apuca sa se uite oleak la el incepea sa tzopaie bucuros...de jucarii deloc interesat azi...somn iarasi la 12 pana la 13..apoi treaz pana la ora 21!!!!!!!!!!!! nu am reusit sa fac nik azi prin casa...si iata-ma acu cu noaptea in cap facand ce n-am facut ziua prin casa
Nu'sh ce-a avut azi de a dormit asa putin..m-am speriat..doar o ora de la 9 pana la 21?????
Luna asta mi-a luat numai 650 gr ..uffff ii dau numai san si nu pot sa stiu daca papa indeajuns 
|
sus |
 |
|
ksde2000

Locatie: BotosaniCopii Ema Nicoleta-minunea mica: 13 ani, 10 luni Ana Lorena-bebelina: 9 ani, 11 luni
|
21.11.2008 8:38 |
|
| |
|
gabi...eu am dacie...si ne-am pus centuri in spate...sunt centuri de cielo...si ni le-a montat la un atelier....am cumparat centurile cu tot cu dispozitive...si am scaunel la piutica de la 1 luna si ceva
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
21.11.2008 9:55 |
|
| |
|
Am fost ieri cu Miruna la doctor , are 7 kg este bine cica dar trebuie sa merg cu ea la oftalmolog , ca cica ii fuge ochiul drept .Of de ieri tot ma uit la ochiul ei , eu nu vad nimic suspect dar pana maine cand mergem la doctor...
POOP bebeii.
Mamistef multumesc de ajutor.
|
sus |
 |
|
onix30

Locatie: timisoaraCopii Raul-Andrei: 15 ani, 9 luni Anastasia-Ioana: 13 ani, 9 luni
|
21.11.2008 10:16 |
|
| |
|
Grasana,nu te necaji si la copiii mei le fuge un ochi, deabea dupa 18 luni se poate pune problema de un strabism.dc asa ti a zis dr dute la oftalmolog pt linistea ta dar nu cred ca e ceva patologic 
|
sus |
 |
|
oana-oana

Locatie: Bucuresti,RahovaCopii Nicholas Gabriel - Piticul de gradina 13 ani, 10 luni
|
21.11.2008 10:23 |
|
| |
|
da asa e la toti bebeii le fug ochisorii,nu au muschii formati la inceput nu se vede deabea de acum putem observa ochisorii putin jucaausi si noi treb sa facem un control pe cel de la o luna l-am facut si era bine dar mai treb unu
|
sus |
 |
|
lily_ana2008

Locatie: buzauCopii Robert Stefan: 13 ani, 10 luni am nascut deja!
|
21.11.2008 10:30 |
|
| |
|
Asa stiu si eu ca mai fug ochisorii bebeilor......stiu de la fetita nasei mele,era chiar vizibil se vedea si in poze(uite imi pare rau ca nu am una),acum are aproape 3 ani si nu are nici o problema........la Roby nu am observat........
|
sus |
 |
|
Naisha

Locatie: BucurestiCopii bubu frumos, Bianca Maria: 13 ani, 10 luni
|
21.11.2008 10:41 |
|
| |
|
si la babusca mea ii fugeau ochii cand era mica mica ...se uita dub lu, pentru ca nu pot focali9za bine
acum nu mai face asa
|
sus |
 |
|
gaby2007

|
21.11.2008 11:49 |
|
| |
|
Raportam, am reusit sa adormim la 11 - la 4 dim papa si normal la 6 fresssssssss, joaca pana le 9.30 si dormit 1 ora si acum suntem un pic maraiti. Multumesc ksde, dau azi fuga la un mag de piese auto sa cumpar centurile si sa caut apoi un mecanic. Te -a ajuns scump afacerea asta????
Si David se mai uita parca cateodata ciudat, dar am zis ca mai stau sa creasca.
Pupici
|
sus |
 |
|
aalliinnuuttaa

Locatie: bucurestiCopii Emma Maria : 13 ani, 10 luni Robert Gabriel: 9 ani, 9 luni
|
21.11.2008 11:52 |
|
| |
|
emma a adormit aseara la 22.30 si pana la 7 dimineatza nu sa trezit cand a mancat 140 ml si a adormit la loc pana la 10 
|
sus |
 |
|
gaby2007

|
21.11.2008 11:54 |
|
| |
|
Si da sailor, avem parut pt 3,4 bebici de poate face mami codite la baiat. La inceput imi era asa ciudat, ca mi-l inchipuiam chelios, iar acum nu mi l-as putea inchipui altfel (pletosul lui mami) 
|
sus |
 |
|
|
|