· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
....daaaarrrr copii nascutzi in 1990-1992 ???? :wink:  |
iniMioara

|
03.06.2004 10:50 ....daaaarrrr copii nascutzi in 1990-1992 ???? :wink: |
|
| |
|
Daca tot e o moda cu impartirea asta pe categorii, ia sa facem una si cu copilashi mai mari, nu? spunea Cora
Atunci ..... sa face o lista si cu progeniturile mai batrane adik........sa spunem 1990-1992
Copilitza mea este in 1992 , deci are 12 ani spre 34 .....si......deja cred ca este un copil batran
Parintiiiiii de peste tot , cum va mai intelegeti cu ei????? 
|
sus |
 |
|
|
fatadedac

Locatie: DEVACopii Ana-Maria: 33 ani, 8 luni Cristiana: 17 ani, 5 luni
|
03.06.2004 11:58 |
|
| |
|
Aici e de mine!
Eu ma inteleg bine cu Ana, adica ea intelege de vorba buna, mai las si eu de la mine, si cand nu intelege trebuie sa ma asculte caci sunt mama ei.
Eu am incercat in relatia noastra sa fiu undeva la mijlocul ideii de prietenie mama-fiica si ,,eu sunt totusi mama ta" . Oricat ai crede ca esti prietena cea mai buna a anume verificari; o urmarim uneori cu cine, unde, cum se comporta atunci cand merge la plimbare prin oras; o vreme o mai urmaream cum se comporta la scoala, in ore (aveau geam la usa clasei) si in pauze, si bineinteles uzam la greu de ,,miros" , cand simteam ca nu e ceva in regula incercam sa aflu cauza.
Am incercat sa o tin cat mai mult copil in privinta cochetariei si a traiasca toate etapele din viata, pe rand, pentru a
Fara tocuri si fustite prea scurte cand de abia stie bine sa mearga drept si fara sa se scuture; fara vopsea in par cand inca de abia se pricepe sa-si aranjeze parul astfel incat sa o prinda; fara haine foarte pretentioase cand inca nu stie bine sa asorteze culorile la accesorii, etc
Oricum acestea toate se adapteaza la fiecare copil in parte, caci caracterul (si poate si educatia primita a poate sa se abtina sa nu exagere.
Cam asta este felul in care incerc sa trec alaturi de Ana peste aceasta perioada dificila a mori cu curaj! -->
|
sus |
 |
|
iniMioara

|
04.06.2004 8:44 |
|
| |
|
.... dacutza, numa noi suntem cu.......copii asha de ....mari,nu batrani ???????? 
|
sus |
 |
|
mimonix

|
08.06.2004 1:16 |
|
| |
|
ma alatur si eu chiar daca n-am decit 11 ani...vreau sa stiu daca aveti vreo idee despre liceele cu gimnaziu?
|
sus |
 |
|
alinutza_s

|
29.11.2007 5:27 |
|
| |
|
Exista persoane pentru care Craciunul este o zi ca oricare alta: rece, saraca, fara nimic special si la fel de lunga ca si celelalte. Haideti sa impartim, putin din putinul nostru, sa oferim putina bucurie celor ce striga dupa ajutor. Este adevarat ca si noi avem tristetile noastre si, desi ne rascoleste sufletele vazandu-i cum se chinuie, „pasim” inghitind in sec, grabiti, mai departe si ne straduim sa-i uitam. Ne straduim sa-i uitam pentru ca si noi avem grijile si framantarile noastre.
In graba noastra insa uitam cat de fericiti suntem pentru simplul motiv ca avem un acoperis deasupra capului si putem pune ceva - orice - pe masa, de sarbatori si, mai presus de toate acestea suntem sanatosi, copiii nostri sunt sanatosi.
de Craciun ne place sa primim daruri. Ne bucura atat de tare incat asteptam aceasta sarbatoare tot anul. Haideti sa facem Sarbatorile de Craciun putin mai frumoase pentru cei ce au nevoie de ajutor, de orice fel. Daca daruim cu totii cate putin din putinul nostru, vom face mai multi oameni fericiti. Craciunul este pentru toata lumea.
Multumesc tuturor celor ce doresc sa se implice
Vine Mos Craciun
|
sus |
 |
|
|
ciocul

Locatie: bucurestiCopii : 35 ani, 2 luni victor: 19 ani, 6 luni bogdan: 24 ani, 10 luni ionut alexandru: 31 ani, 7 luni
|
16.12.2007 6:41 |
|
| |
|
iniMIOARA,nu esti singura,...hop am venit si eu.ma alatur si eu voua ,am 40 de ani si 4 copii.Nu pre mi-am gasit mamici de varsta mea pe altundeva,si as fi bucuroasa daca mi-as face ceva prietene chiar si virtuale. 
|
sus |
 |
|
fatadedac

|
09.01.2008 5:37 |
|
| |
|
mimonix draga de tine
In primul rand de unde esti?
Apoi trebuie sa ai in vedere rezultatele finale ale clasei a
Daca vrei mai multe amanunte o sa iti dau dupa ce imi raspunzi la intrebari.
|
sus |
 |
|
revital_sharon_ofek

Copii revital: 29 ani, 6 luni sharon: 26 ani, 9 luni ofek: 21 ani, 7 luni --: 13 ani, 1 luna
|
12.05.2008 11:05 |
|
| |
|
ma inscriu si eu pe aci cu fata cea mare -REVITAL--are 14ani jumatate si e o domnisoara adevarata
|
sus |
 |
|
fatadedac

|
12.05.2008 3:01 |
|
| |
|
Ana, se pregateste de BAC, cu care nu va avea probleme majore insa avem mari emotii cu facultatea, adica cu admiterea la facultate.
Eu am scapat de adolescenta, de crizele adolescentine de pubertate cretina, si sincer parca sunt in vacanta cerebrala asa sunt de linistita.Urmeaza insa randul peste cativa ani, Cristiana.
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis

|