· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Bebelusi de primavara 2008 (38)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Bebelusi de primavara 2008 (38)  |
relly

|
15.12.2008 10:37 Bebelusi de primavara 2008 (38) |
|
| |
|
Filmulet cu bebelusii de primavara
Slideshows cu bebelusii de primavara

the_pretty_nurse.......................BeBe Iulia Alexandra..........3.03.2008
apalada......................................BeBe Mihnea Gabriel.........4.03.2008
elena83......................................BeBe Carla Maria................8.03.2008
Emilia2006................................BeBe Vlad.............................10.03.2008
Mxshk..........................................BeBe Vladone......................14.03.2008
Iliutza...........................................BeBe Marie Elizabeth..........15.03.2008
Leelloo.......................................BeBe Matei Cristian............16.03.2008
IrinicaR…...................................BeBe Paul Razvan..............17.03.2008
fanuca.........................................BeBe Radu.........................19.03.2008
Biencutza...................................BeBe Ingrid Anna.................20.03.2008
Cobrata......................................BeBe Francesca Ana..........31.03.2008

Connie_drg..............................BeBe Bianca Antonia...............03.04.2008
Ilicutz..........................................BeBe Alexandre Tiberiu...........08.04.2008
Rorabebeloi.............................BeBe Sara Sofia........................09.04.2008
Galactic.....................................BeBe Akos..................................12.04.2008
Relly..........................................BeBe Eric Alexandru.................13.04.2008
Bebe_lusi................................BeBe Sarah Angelina...............14.04.2008
Camilili.....................................BeBe Cezar Andrei....................14.04.2008
Manam.....................................BeBe Marius...............................14.04.2008
roxy27.......................................BeBe Natalia Nicoleta..............16.04.2008
Bjmaryo...................................BeBe Bianca Maria.....................18.04.2008
alp.............................................BeBe Anna...................................22.04.2008
Cotuca......................................BeBe Cristian.............................23.04.2008

dflavia.......................................BeBe Stefania..............................11.05.2008
ioanab81.................................BeBe Maia Alessia......................12.05.2008
Alinagr31.................................BeBe Razvan Mihai Catalin ......15.05.2008
mamik_monik........................BeBe Raul-Adrian ......................16.05.2008
Sorinadaniela........................BeBe Giulia Anna........................19.05.2008
Petit_coeur.............................BeBe Patrick Alexandru .............19.05.2008
untaticfericit............................BeBe Eric Andrei...........................20.05.2008
redroserou.............................BeBe Delia.....................................22.05.2008
ari05........................................BeBe Darius..................................26.05.2008
Tania3.....................................BeBe Claudia-Teodora...............28.05.2008
Danutza07..............................BeBe Mark Andreas.....................29.05.2008
Avem 34 de bebelusi , 18 baietei si 16 fetite !!
Sa ne traiasca!!!!!
Toti suntem cuminti si-l asteptam pe Mos Craciun sa vina cu daruri la noi.
Capitolul 37,(33),(32),(31),(30),(29),(28 ),(27),(26),(25),(24),(23),(22),(21),(20),(19),(18 ),(17),(16),(15),(14),(13),(12),(11),(10),(9),(8 ),(7),(6),(5)
|
sus |
 |
|
|
Connie_drg

Locatie: BucurestiCopii Bianca Antonia: 12 ani, 9 luni am nascut deja!
|
15.12.2008 11:04 |
|
| |
|
'neata!
relly multumim de listuta, fruuuuumoasa ca de obicei
ce faceti, cum mai e eric? n-am iesit nici noi afara ieri si sambata doar 15 minute ca batea vantul foarte tare si mai si ploua..., azi cred ca e mai bine...
|
sus |
 |
|
sorinadaniela

Locatie: italiaCopii mara madalina: 15 ani, 7 luni giulia anna: 12 ani, 8 luni
|
15.12.2008 12:22 |
|
| |
|
relly, multumim de listuta! Foarte faina... ca intodeauna!
'neata fetele! Ce mai faceti? Sorina
|
sus |
 |
|
the_pretty_nurse

Locatie: oradeaCopii Iulia-Alexandra - minunea noastra 12 ani, 10 luni Alexandru-Florin-Octavian - printul nostru 11 ani, 1 luna
|
15.12.2008 2:23 |
|
| |
|
...Ceau gagici si bebelusi!!!!!!!!!!!!!!!
...ati "vorbit" de abia am reusit sa citesc ....
...relly super faina listuta ....esti un geniu ....ma bucur ca e mai bine Eric
...am vazut niste mamici si baietasi superbi .....mamicile aproape "top model" , nu ca noi astea mai "cu varsta" ....zici ca nici n-ati nascut Oana si Marcela
...ileana si eu tare as mai vrea un copil cred ca la anul ma puc si eu de treaba....ca prea ma apasa anii
....referitor la chestia cu bradul....si noi in ajun il vom face si brad natural ca in fiecare an....am si artificial micut ..acela va fi in bucatarie pe frigider....asa de atmosfera
...Bine ati venit Elena si Carla ma bucur nespus ca mi-ati acceptat invitatia 
|
sus |
 |
|
the_pretty_nurse

Locatie: oradeaCopii Iulia-Alexandra - minunea noastra 12 ani, 10 luni Alexandru-Florin-Octavian - printul nostru 11 ani, 1 luna
|
15.12.2008 2:26 |
|
| |
|
La multi ani!!!!!!!!!!! baietii nostri:Marius,VladONE,Cezar si Matty!!!!!!!!!!!!! sanatate si crestere mare!!!!!!!sa aveti parte numai de bucurii si impliniri in viata

|
sus |
 |
|
|
ilicutz

Locatie: MetzCopii Alexandre Tiberiu: 12 ani, 9 luni Jonathan Bogdan: 11 ani, 1 luna
|
15.12.2008 2:35 |
|
| |
|
Ildi, pai ieri, m-am pus sa ma uit la profil la toata lumea si am vazut ca suntem cam in aceeasi oala... de varsta Asa ca, cine stie, poate ne facem galeria reciproc la gravidoase! 
|
sus |
 |
|
the_pretty_nurse

|
15.12.2008 2:43 |
|
| |
|
uite-o pe Iulia in seara de Mos Nicolae...cand am sosit acasa din drumetii
aici isi studia unul din cadouri: cana cu pai
..si aici ne arata cum stie ea sa bea din canita

|
sus |
 |
|
the_pretty_nurse

|
15.12.2008 2:47 |
|
| |
|
---------- ilicutz a scris: Ildi, pai ieri, m-am pus sa ma uit la profil la toata lumea si am vazut ca suntem cam in aceeasi oala... de varsta Asa ca, cine stie, poate ne facem galeria reciproc la gravidoase!  ----------
...tu ileana eu as incepe treaba si acum dar am nascut cu cezariana...asa ca mai repede de mai-iunie nu ma pot apuca de treaba ...asa ca hai sa ne programam cam deodata 
|
sus |
 |
|
ilicutz

Locatie: MetzCopii Alexandre Tiberiu: 12 ani, 9 luni Jonathan Bogdan: 11 ani, 1 luna
|
15.12.2008 2:50 |
|
| |
|
Ildi, e nemaipomenita Iulia!
Connie, si eu am tot cezariana. Si in plus, in noiembrie m-am operat din nou pe cicatricea aia pt ca aveam niste fibroame (unul era foarte mare. Asa ca chirurgul mi-a zis ca am o cicatrice si jumate pe uter, dar pot sa fac copii dupa 6 luni de la operatie. El azis ca daca nu tine dupa 3 luni n-o sa tina nici dupa 3 ani, asa ca eu cred ca nu e o contraindicatie adevarata. Unde mai pui ca mai avem si starlete astea care au avut 2 cezariene consecutiv fara probleme: britney si angelina ( aici ar face misto barbatul de mine ) 
|
sus |
 |
|
sorinadaniela

Locatie: italiaCopii mara madalina: 15 ani, 7 luni giulia anna: 12 ani, 8 luni
|
15.12.2008 2:53 |
|
| |
|
Programati, programati... noi am inchis fabricuta. Sincer si mie mi-ar place sa mai programez... dar, parca ajung doi copii, in situatia in care esti singur cum suntem noi aici, in plus sunt eu singura toata ziua cu ele, Eugen pleaca dimineata si mai vine seara minim la 19h iarna, 20h vara.
Asa ca eu fortata de imprejurari zic pas la al 3lea.
Succes la programare! Sorina
|
sus |
 |
|
rorabebeloi

|
15.12.2008 5:29 |
|
| |
|
Salutam fetele si puisorii! Nu am mai semnat condica de multisor dar am citit tot. A fost in vizita la noi nasica Sofiei.
Cu o mica intarziere uram si noi la multi ani si sanatate sarbatoritilor din zilele trecute, Eric, Vladone, Cezar, Sarah, numai bucurii parintilor si veselie maxima puilor!
Foarte frumoase poze am vazut pe aici, Raul ai o familie minunata.
Iulia esti grozava! Pupam Ildi!
Mara ma bucur ca esti bine, ai grija la camin, nu mai lasa raceli si alte belele sa se ia dupa tine!
Si noi ne dorim sa facem un bradut, special pentru fetita, cred ca in seara de ajun va fi treaba asta. Sunt tare curioasa cum va reactiona gogoasa.
Deci fetelor voi va ganditi la un al doilea pui, va doresc mult succes... sa fie bine!
heheheh, am o intrebare, voi folositi cuptorul cu microunde la incalzitul papicii lui bebe? Dar la gatit? Ca am ptimit cadou de la ai mei.....Nu stiu ce sa zic sau sa fac, arata minunat dar nu stiu cat este de....indicat....
pupam revenim!
|
sus |
 |
|
manam

|
15.12.2008 5:48 |
|
| |
|
Doamne fereste
Cat pot fi de toanta
toata ziua am stat si dadeam refresh la intersectii si nu aparea ca ar fi replici noi. Asta de ce nu eram logata
In fine asta-s io
Ildi, super Iulia
Roxi, tu de ce nu te gandesti la al doilea? nu mai vreti? cuptor cu microunde eu folosesc la greu. mancarea lu Marius numa acolo o incalzesc. care-i treaba cu el..de ce nu e indicat..se pot incalzi alimentele pe portiuni, o portiune mai putin, alta sa friga. daca atunci cand scoti mancarea amesteci bine si gusti si nu arde, e ok. daca stie altcineva alte motive de ce nu ar fi bun, sa zica, eu doar asta il stiu ...
Da chiar tu Ildi si Ileana ca sunteti batrane, m-am uitat la profilul vostru chiar istorie sunteti 
|
sus |
 |
|
untaticfericit

|
15.12.2008 6:11 |
|
| |
|
multumim relly pt listuta...suntem si noi acolo in sf cu poze mai noi...
roxi si eu incalzesc mancarea lui eric la cuptor...e fff practic si usor
ildi o pupam pe iulia k e scumpik foc...si cum bea ea din canita....e mare de acum ce sa mai vb 
|
sus |
 |
|
untaticfericit

|
15.12.2008 6:16 |
|
| |
|
noi am fost astazi la dr pt vaccinul de 6 luni..k am fost tarziu la ala de la 2 luni cand am crezut k e racit...si s-a decalat apoi cu o luna..a plans putin si a adormit imediat...acum pana la 7 nu tre sa-i dau sa pape sper sa mai reziste....
ana si eu ii fac dovleacul la abur iese super bun
esti tare cum asteptai tu replici noi....la mine imi ramane in arhiva si dau direct la ultima pagina si apoi refresh...nu trebuie sa ma logez mereu fiindca ma pastreaza logata...noi folosim opera nu internet explorer
pupam toti copilasii frumosi 
|
sus |
 |
|
untaticfericit

|
15.12.2008 6:21 |
|
| |
|
cik ar fi cancerigen cuptorul..nu e bine sa gatesti dar de incalzit nu cred k poate face asa rau..doar k nu incalzeste uniform si trebuie amestecat bine dupa ce ai scos mancarea din cuptor...eu ma mai uit pe google...
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|