vladimirescu

|
16.01.2007 4:13 se face rapel la Priorix? |
|
| |
|
Sint nelamurita total: doctorita copilului meu a l aprimul. O prietena de-a nu au vrut sa faca vaccinul, au zis ca in schema lor de vaccinari e Priorix l a1 an si apoi in clasa intii la scoala.
Puteti, v arog, s ama lamuriti? Voi ati facut rapel la Priorix?
|
sus |
 |
|
vladimirescu

|
16.01.2007 7:18 |
|
| |
|
Va multumesc mult pt raspunsurile f prompte!
Intre timp, am pus mina si m-am documentat pe internet, ocazie cu care am vazut ca s-a aici pe forum despre Priorix... asa ca scuze ca am redeschis subiectul!
de pe net am vazut ca parerile sint impartite, totusi majoritatea sustin ideea ca, daca Priorix se face dupa virsta de 12 luni, atunci nu e nevoie de rapel. de rapel e nevoie in cazul in care s-a 12 luni, explicatia fiind ca, pina la 12 luni, copiii pot sa mai aiba anticorpi de la mama si atunci vaccinarea poate sa nu aiba efect. Pt ca vara trecuta a rujeola, cei mai multi copii au facut vaccinul anti-rujeolic inainte de 12 luni si de aici a "rapel la Priorix"...
In fine, am reusit acum sa vorbesc cu un prof. doctor in epidemiologie infantila care a 12 luni nu se face rapel, dar se face rapel la antirujeolic sau Priorix daca a virsta de 1 an. Asa ca eu nu o sa-i fac acest rapel.
Va multumesc inca o data!
|
sus |
 |
|