· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Generatii de copii parinti.com > Generatia 2005 > Familia de toamna - iarna 2005 ( nou inceput) 2
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina «  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  »
subiect nou  raspunde
autor Familia de toamna - iarna 2005 ( nou inceput) 2     
liviavetuta

Copii
Christian-Mihail: 17 ani, 3 luni

03.03.2009 3:02     citat 

Gina eu am scapat mai ieftin ca nu are decat 5 fetite la gradi,acum invatam o poiezioara sa o spuna la serbare luni,abia asteptam prima serbare din viata lui,am asa emotii,am zis caci chiar daca nu o sa spuna poiezia nu este bai,nu am sa ma supar ,este si el la inceput de cariera rad
Daca spui ca nu se ocupa de ei macar putin nu il mai duce din toamna,era bine sa il aduci aici unde suntem noi,dar ti-am spus ca este langa sala sporturilor si cred ca v-ar fi greu sa il aduceti pana acolo.Tu cat platesti pe luna ? Eu ti-am spus ca doar 300ron la prg prelungit,nu cred ca este asa mare diferenta.

Ana Multa sanatate Maiei!:xLasa ca aveti timp de gradi si ai sa vezi ca totul va fi bine.

Adia si eu sunt foarte multumita de aceasta gradinita,sunt putini in grupa,se ocupa de ei foarte bine,Christian este un baietel cuminte,asa imi spun doamnele cu toate ca acasa este un terorist,l-am inscris si la o gradinita de stat sunt 40 in grupa si dorm cate doi in pat,asa ca nici nu ma gandesc sa il mai mut de aici.

sus

Denunta
gina_pirvan

Copii
Calin Alexandru: 17 ani, 4 luni

05.03.2009 3:33     citat 

Livia,nu am cum sa-l aduc acolo,e prea departe...dar poate se mai rezolva treburile.
Succes la serbare...abia astept sa-mi spui cum a ce mamicute frumoase! sarut sarut ce mi-ar mai fi placut sa venim si noi alaturi de voi la Mc.
Asa ma bucur pt.voi,ca sunt copiii ok la gradi si pt.ca va faceti "griji"pt.martisoare.......(frumoase "griji,"ma gandesc cu nostalgie ...ce frumos era de 1 martie)

sus

Denunta
liviavetuta

Copii

11.03.2009 12:43     citat 

Ieri am fost la serbare,a am ramas destul de surprinsa de cat de mult s-a disciplinat si foarte serios,incerca sa fie foarte atent sa nu greseasca.a noi. de ieri dimineata Christian a doua ori sa ii stearga nasul ca ii intinse pe obrajori jenat iar de unul nu mai scapa de pe degetele,era foarte preocupat sa il faca sa dispara rad dar fiind baiat descurcaret intr-un final a cateva poze la prima noastra serbare!

http://s40.photobucket.com/albums/e228/...V03516.flv

sus

Denunta
Alina_Pop

Copii
Julia Christine: 17 ani, 4 luni
Alice Isabelle: 14 ani, 9 luni

11.03.2009 4:21     citat 

Livia,are mama baiat mare si frumos.Este o dulceata! sarut sarut

sus

Denunta
gina_pirvan

Copii
Calin Alexandru: 17 ani, 4 luni

11.03.2009 9:43     citat 

Livia,doamne ce schimbare la Christian zambet ...sa stea el cuminte sa spuna poezia ochi peste cap ...sa vezi tu ce schimbari in bine vor fi...imi pare rau ca nu se aude cum spune poezia...eu nu am avut sonor...poate o fi de la comp. de la munca...incerc si acasa! trag cu ochiul
Foarte frumos!!!...frumoasa gradinita.
la Calin nu s-a 15/20 cm si unul mai mic...o sa il pun in rama.
Eu il invat pe Calin acasa poezii,ca la gradi inca vad ca nu se streseaza Doamna sa-i invete...poate considera ca sunt prea mici scot limba
....dar acasa eu l-am invatat poezia cu gargarita,catelusul schiop,cantecelul cu lupul din crang (cum ii place lui sa spuna) si saniuta fuge.nu prea vrea el sa spun,dar daca nu le spune,nu-i dau ce vrea el.
si o veste mare...AM SCAPAT de SUZETA!!!!!.....uraaaaaaaaaaaaaaaaaa..............................

sus

Denunta
liviavetuta

Copii

18.04.2009 8:10     citat 

Va doresc Paste Fericit! Fie ca lumina sfanta a multa sanatate!

sus

Denunta
brishtara

Copii
THEA MARIA - Irezistibila: 16 ani, 7 luni
LUCAS PAUL - Alaptat de: 14 ani, 5 luni

11.06.2009 12:12     citat 

noi articole adaugate in Bazarul lui Catalin
http://www.parinti.com/modules.php?name...&start=105

Va invit sa licitati cu spor!

sus

Denunta
ioneleu

Copii
Karina: 17 ani, 3 luni
Luisa: 13 ani

07.08.2009 8:00     citat 

Buna mamici si pitici! Ce mai faceti? Ce va fac ingerasii? Offff....imi pare asa rau ca nu am mai reusit sa intru si sa va mai scriu cate ceva.... trist Asta e! Dar acum sunt foarte fericita si doream sa impartasesc cu voi aceasta bucurie: mai asteptam un fratior/surioara pentru Karina. zambet Sper sa pot sa intru mai des sa mai vorbim. Va pupam!!! sarut

sus

Denunta
ana_348

Copii
M: 17 ani, 6 luni
D: 13 ani

07.08.2009 8:07     citat 

ioneleu, felicitari !!!
si eu la fel scot limba zambet

sus

Denunta
liviavetuta

Copii

07.08.2009 9:22     citat 

Felicitari si sarcina usoara ,Ioneleu si Ana348 sarut sarut sarut
Eu intru foarte rar dar intotdeauna urmaresc acest topic ,m-am bucurat cand am citit aceste vesti zambet
Va pupicesc !!!

sus

Denunta
ana_348

Copii
M: 17 ani, 6 luni
D: 13 ani

07.08.2009 9:23     citat 

multumesc livia zambet
ioneleu poti sa vii si tu pe la subiectul cu gravidoase, e cam pustiu clubul si sunt putine "incepatoare"

sus

Denunta
madusca

Copii
Stefan Andrei: 17 ani, 4 luni
Catalina: 13 ani, 7 luni

13.08.2009 10:19     citat 

Buna fetele,
Am intrat sa va salut si sa va anunt venirea pe lume a fericiti!!!!!

sus

Denunta
madusca

Copii
Stefan Andrei: 17 ani, 4 luni
Catalina: 13 ani, 7 luni

13.08.2009 10:31     citat 

http://s225.photobucket.com/albums/dd69...009011.jpg

sus

Denunta
AdiaG

Copii