· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Familia de toamna - iarna 2005 ( nou inceput) 2  |
liviavetuta

|
03.03.2009 3:02 |
|
| |
|
Gina eu am scapat mai ieftin ca nu are decat 5 fetite la gradi,acum invatam o poiezioara sa o spuna la serbare luni,abia asteptam prima serbare din viata lui,am asa emotii,am zis caci chiar daca nu o sa spuna poiezia nu este bai,nu am sa ma supar ,este si el la inceput de cariera
Daca spui ca nu se ocupa de ei macar putin nu il mai duce din toamna,era bine sa il aduci aici unde suntem noi,dar ti-am spus ca este langa sala sporturilor si cred ca v-ar fi greu sa il aduceti pana acolo.Tu cat platesti pe luna ? Eu ti-am spus ca doar 300ron la prg prelungit,nu cred ca este asa mare diferenta.
Ana Multa sanatate Maiei!:xLasa ca aveti timp de gradi si ai sa vezi ca totul va fi bine.
Adia si eu sunt foarte multumita de aceasta gradinita,sunt putini in grupa,se ocupa de ei foarte bine,Christian este un baietel cuminte,asa imi spun doamnele cu toate ca acasa este un terorist,l-am inscris si la o gradinita de stat sunt 40 in grupa si dorm cate doi in pat,asa ca nici nu ma gandesc sa il mai mut de aici.
|
sus |
 |
|
|
gina_pirvan

|
05.03.2009 3:33 |
|
| |
|
Livia,nu am cum sa-l aduc acolo,e prea departe...dar poate se mai rezolva treburile.
Succes la serbare...abia astept sa-mi spui cum a ce mamicute frumoase! ce mi-ar mai fi placut sa venim si noi alaturi de voi la Mc.
Asa ma bucur pt.voi,ca sunt copiii ok la gradi si pt.ca va faceti "griji"pt.martisoare.......(frumoase "griji,"ma gandesc cu nostalgie ...ce frumos era de 1 martie)
|
sus |
 |
|
liviavetuta

|
11.03.2009 12:43 |
|
| |
|
Ieri am fost la serbare,a am ramas destul de surprinsa de cat de mult s-a disciplinat si foarte serios,incerca sa fie foarte atent sa nu greseasca.a noi. de ieri dimineata Christian a doua ori sa ii stearga nasul ca ii intinse pe obrajori iar de unul nu mai scapa de pe degetele,era foarte preocupat sa il faca sa dispara dar fiind baiat descurcaret intr-un final a
Va pun filmulet si cateva poze la prima noastra serbare!
http://s40.photobucket.com/albums/e228/...V03516.flv
|
sus |
 |
|
Alina_Pop

Locatie: CanadaCopii Julia Christine: 17 ani, 4 luni Alice Isabelle: 14 ani, 9 luni
|
11.03.2009 4:21 |
|
| |
|
Livia,are mama baiat mare si frumos.Este o dulceata! 
|
sus |
 |
|
|
gina_pirvan

|
11.03.2009 9:43 |
|
| |
|
Livia,doamne ce schimbare la Christian ...sa stea el cuminte sa spuna poezia ...sa vezi tu ce schimbari in bine vor fi...imi pare rau ca nu se aude cum spune poezia...eu nu am avut sonor...poate o fi de la comp. de la munca...incerc si acasa!
Foarte frumos!!!...frumoasa gradinita.
la Calin nu s-a 15/20 cm si unul mai mic...o sa il pun in rama.
Eu il invat pe Calin acasa poezii,ca la gradi inca vad ca nu se streseaza Doamna sa-i invete...poate considera ca sunt prea mici
....dar acasa eu l-am invatat poezia cu gargarita,catelusul schiop,cantecelul cu lupul din crang (cum ii place lui sa spuna) si saniuta fuge.nu prea vrea el sa spun,dar daca nu le spune,nu-i dau ce vrea el.
si o veste mare...AM SCAPAT de SUZETA!!!!!.....uraaaaaaaaaaaaaaaaaa..............................
|
sus |
 |
|
liviavetuta

|
18.04.2009 8:10 |
|
| |
|
Va doresc Paste Fericit! Fie ca lumina sfanta a multa sanatate!

|
sus |
 |
|
brishtara

Locatie: DevaCopii THEA MARIA - Irezistibila: 16 ani, 7 luni LUCAS PAUL - Alaptat de: 14 ani, 5 luni
|
|
ioneleu

|
07.08.2009 8:00 |
|
| |
|
Buna mamici si pitici! Ce mai faceti? Ce va fac ingerasii? Offff....imi pare asa rau ca nu am mai reusit sa intru si sa va mai scriu cate ceva.... Asta e! Dar acum sunt foarte fericita si doream sa impartasesc cu voi aceasta bucurie: mai asteptam un fratior/surioara pentru Karina. Sper sa pot sa intru mai des sa mai vorbim. Va pupam!!! 
|
sus |
 |
|
ana_348

|
07.08.2009 8:07 |
|
| |
|
ioneleu, felicitari !!!
si eu la fel 
|
sus |
 |
|
liviavetuta

|
07.08.2009 9:22 |
|
| |
|
Felicitari si sarcina usoara ,Ioneleu si Ana348
Eu intru foarte rar dar intotdeauna urmaresc acest topic ,m-am bucurat cand am citit aceste vesti
Va pupicesc !!!
|
sus |
 |
|
ana_348

|
07.08.2009 9:23 |
|
| |
|
multumesc livia
ioneleu poti sa vii si tu pe la subiectul cu gravidoase, e cam pustiu clubul si sunt putine "incepatoare"
|
sus |
 |
|
madusca

Locatie: BucurestiCopii Stefan Andrei: 17 ani, 4 luni Catalina: 13 ani, 7 luni
|
13.08.2009 10:19 |
|
| |
|
Buna fetele,
Am intrat sa va salut si sa va anunt venirea pe lume a fericiti!!!!!
|
sus |
 |
|
madusca

Locatie: BucurestiCopii Stefan Andrei: 17 ani, 4 luni Catalina: 13 ani, 7 luni
|
|
AdiaG

Locatie: SibiuCopii Anya Ioana: 17 ani, 5 luni Iulia Christine: 15 ani, 5 luni
|
17.08.2009 2:44 |