· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Medici, spitale >Ginecologi din maternitati, spitale, clinici > Dl DR. Radu Dan Cristian
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Dl DR. Radu Dan Cristian     
Biogenis
(Banca de celule stem)
[email protected]
Daca esti insarcinata, castiga in fiecare luna un Kit de recoltare de celule stem!
Lunar ai sansa de a castiga un kit de recoltare Bebe, in valoare de 3590 lei. Kit-ul include setul de recoltare, transportul probei de la spital la laboratorul nostru din Romania, analizele, prelucrarea si criogenarea probei.

Inscrie-te chiar acum in concurs!
khristiana

27.12.2012 4:15   Dl DR. Radu Dan Cristian  citat 

Povestea nasterii mele.....
Am nascut pe 9 dec. 2012, dimineata la 4, la Elias. Toata sarcina mi-a fost urmarita de dr Ligia Dobrescu de la Policlinica cmdtamp(10). Mi-a promis ca voi naste cu ea dar in noaptea in care m-au luat contractiile era plecata la o statiune montana impreuna cu dr. Mateescu, deci nu a putut veni. Am aflat apoi ca oricum nu m-ar fi operat ea, nu a mai facut-o de ani buni. Am ajuns in camera de garda cu niste contractii......acolo m-a primit domnul Dr. Radu Dan Cristian care mi-a si facut operatia cezariana. Si cum poate nu e nimic la intamplare a fost de o mie de ori mai bine ca nu m-a operat dr mateescu cu metoda mai invechita.....si am nimerit in garda la dr Radu Dan. A fost un om de nota 20!!!!! Sarcina mea si nasterea mea au fost cu probleme avand in vedere ca am nascut un baietel de 5 kg acum 3 ani, iar acum cu dl dr. am nascut tot un baietel de 5kg si 320gr, diabet zaharat gestational, grupe incompatibile de sange....placenta praevia......s.a. Ne-am dorit inca un copilas si acum suntem parintii a doi baietei minunati. Domnul Dr este foarte comunicativ, in cele 7 zile cat am stat in spital nu a fost zi sa nu ma viziteze de cateva ori.....mai ales in primele zile cand nu prea ma puteam ridica din pat venea tot timpul la mine si ma incuraja, ma ajuta, ma intreba cum ma simt si imi asculta toate intrebarile, imi raspundea, trimitea asistentele si infirmierele la mine sa ma ajute, mi-a dat un tratament care m-a ajutat sa ma recuperez neasteptat de bine la cat de rau am fost. Si..... dupa parerea mea cel mai bine m-am recuperat pentru ca Domnul Dr Radu Dan Cristian stie foarte bine meserie (asta este poate des intalnit la medici) si mai ales stie cum sa se poarte cu pacientii, are inima ( asta nu este des intalnita la medici). Dumnezeu sa il binecuvanteze!! Toate acestea le-a facut fara sa pretinda nimic de la noi. In schimb din placere i-am daruit cat am avut, si daca as fi avut mai mult i-as fi dat si mai mult pentru ca merita enorm!!


sus

Denunta
MadalinaFaca
Locatie: Lisa

19.11.2018 12:30     citat 

Si eu vreau sa ii multumesc dl Doctor Radu Dan Cristian pentru minunile mele, doua fetite nascute la 37s+1z , este un medic extraordinar. Am primit toata atentia, informatiile si sfaturile necesare, nu m-am simtit nici o secunda neinformata . Toate temerile mele legate de sarcina s-au spulberat, dl doctor a avut grija ca totul sa fie foarte bine. Disponibilitatea permanenta si sfaturile bune m-au ajutat sa duc la bun sfarsit aceasta etapa din viata mea. Nu a pretins nici o secunda nici un fel de onorariu. Mi a facilitat accesul la ecografii de cea mai buna calitate.Am sa ii fiu recunoscatoare toata viata pentru minunile mele. Recomand cu incredere dr Radu Dan Cristian, un medic de nota 10+

sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: