· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Bebelusi de vara 2008 (31)  |
lily_ana2008

Locatie: buzauCopii Robert Stefan: 12 ani, 6 luni am nascut deja!
|
20.01.2009 12:34 |
|
| |
|
Of vorbiti despre conectare la tzitzi,Roby a stat conectat aproape toata noaptea are gingiuta sus inflamata rau cam la 3 dintisori,plange in somn rau de tot doar tzitzi il potoleste....iar eu nu mai pot de cap si sunt foarte obosita........am mai fost si la plimbare ieri vreo 2 ore .......si vad ca am si niste dureri de burta toate pe mine
Si Roby papa tzitzi completare la papa(papa care este putina rau fata de cum mananca unii dintre bebeii vostri )
|
sus |
 |
|
|
lily_ana2008

Locatie: buzauCopii Robert Stefan: 12 ani, 6 luni am nascut deja!
|
20.01.2009 12:38 |
|
| |
|
Roby bea apa cu biberonul,cam multa zic eu abia il iau din maini.......ceiut ii place cel de tei,dar nu pre ii dau ca se zice ca nu ar fi bun pentru baietei
i-am luat si o canita cu cioc(tare)nu am stiud sa cer cu cioc moale cum spune Ksde......si il ronteie nu stie sa traga.....
Tortuletul arata super si ce delicios multumim mult 
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 6 luni Denis Ciprian: 8 ani, 11 luni
|
20.01.2009 12:39 |
|
| |
|
Gaza mea nu cere tzitzi imediat dupa si nu ii dau, mai ales dupa fructe zic ca mai bine e sa se digere ele singurele. Dar dupa fructe cam la o ora, o ora jumate trebuie sa bagam tzitzi de urgenta
Iar dupa supa papa tzitzi cand e ora de somn, ca asa adormim cel mai bine
La ceiutz, noua ne place mai noi cel de macese. Eu i-am dat ceai de tei inainte de Craciun ca tusea putin si nu se omora si cand am intrebat dr ce ceai ii mai pot da, mi-a zis de macese ca are vitamina C. Cand l-am combinat cu ceai de tei, chiar ne-a pacut, nu mai facem mofturi. Dar nu bea f mult intre 50 si 100ml pe zi.
|
sus |
 |
|
ksde2000

Locatie: BotosaniCopii Ema Nicoleta-minunea mica: 12 ani, 6 luni Ana Lorena-bebelina: 8 ani, 7 luni
|
20.01.2009 1:09 |
|
| |
|
la multe lunite mirunica.......pupicei multi......
sa va mai aratam si noi mocuta

|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 6 luni Denis Ciprian: 8 ani, 11 luni
|
20.01.2009 1:25 |
|
| |
|
Pupici pentru Ema cea pletoasa
Incarcam si noi niste filmulete proaspete ca sa vedeti cum ne mai jucam, Revenim.
|
sus |
 |
|
|
sailor_moon

Copii Christinica-Prajiturica: 12 ani, 6 luni Catalina-Bubulina: 8 ani, 3 luni
|
20.01.2009 1:42 |
|
| |
|
Pentru Miruna
Bravo, Vladut, sa fii mancacios si sa papi de toate!
Robby, puiule, curaj, mami, ca o sa treaca! Poate nu o sa te doara asa tare la toti dintoii daca incepi sa papi bine! de la Chris!
Bebelina mea nu a reusit sa pape nici marutul crud-tot vreo 60g. Inceputul e promitator, deschide gurita, se repede la lingurita, papa pana la un punct cand incepe sa planga daca vede lingurita si castronelul.Cand o vezi cum papa la inceput ai senzatia ca o sa manance tot si ca o sa planga daca nu ii mai dai. Vise! 
|
sus |
 |
|
sailor_moon

Copii Christinica-Prajiturica: 12 ani, 6 luni Catalina-Bubulina: 8 ani, 3 luni
|
20.01.2009 1:52 |
|
| |
|
Sa ne aratam si noi mutrita preocupata...de o jumatate de mar!

|
sus |
 |
|
Naisha

Locatie: BucurestiCopii bubu frumos, Bianca Maria: 12 ani, 6 luni
|
20.01.2009 1:58 |
|
| |
|
La multi ani Miruna !
Bubu meu afara , pe bancuta

|
sus |
 |
|
Naisha

|
20.01.2009 2:18 |
|
| |
|
hahaha..sailor...ce haioasa e ...de ce o amageai ? 
|
sus |
 |
|
gonzonica

|
20.01.2009 2:35 |
|
| |
|
Mmmm ce bun e marutul, bravo Chris!
Bubu ce bine iti sta acolo asa ca o printesa!
Daca aveti rabdare, uitati-va cum ne place sa ne jucam:
... si de vorba cu rata

|
sus |
 |
|
ksde2000

Locatie: BotosaniCopii Ema Nicoleta-minunea mica: 12 ani, 6 luni Ana Lorena-bebelina: 8 ani, 7 luni
|
20.01.2009 2:40 |
|
| |
|
sailor...aveti si albinuta ca a noastra... 
|
sus |
 |
|
mamistef

Locatie: MontrealCopii Tudor: 15 ani, 8 luni Maria: 12 ani, 3 luni
|
20.01.2009 2:41 |
|
| |
|
gonzonico,de unde ati luat pinguinul?? e super haios,iar micuta e dulce-dulce cum o darima pe ea pinguinul,dar o salveaza repede mami 
|
sus |
 |
|
gonzonica

|
20.01.2009 2:44 |
|
| |
|
Mamistef, pinguinul l-am luat din Carrefour(de fapt Mosul ), apoi am vazut si ma Miniblue, dar e mai ieftin in carrefour.
|
sus |
 |
|
Naisha

|
20.01.2009 2:56 |
|
| |
|
foarte tare pinguinul cat costa?
si pitica e criminala....cate kg are? a mea avea acum cateva zile 8400 g
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
20.01.2009 3:03 |
|
| |
|
Pupam pe Ema , Chris , Bianca si Andrea Teodora
Mai da ce jucarii faine ai tu acolo-pui de gonzo, aia din spate cu floare e premergator sau ce??? 
|
sus |
 |
|
|
|