· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Materna / paterna >Ingerasi > Grup de suport pentru mamici care au pierdut o sarcina
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Grup de suport pentru mamici care au pierdut o sarcina     
czngabi
Locatie: Bucuresti

19.06.2012 11:54   Grup de suport pentru mamici care au pierdut o sarcina  citat 

Ati creat planuri, v-ati imaginat copilul visat si intrucatva ati deventi mama, purtandu-l.

Totodata, ati trecut printr-o experienta dureroasa, aceea de pierdere. Nu este doar o pierdere la nivel fizic, a copilului pe care il simteati in pantece, ci este si o pierdere la nivel psihologic.

Ati pierdut acele imagini, vise, planuri si acum va confruntati cu acest vid. Aveti nevoie sa impartasiti cu ceilalti experienta, sa fiti ascultata si sa capatati din nou incredere ca veti fi mama.

De aceea, ca psiholog, m-am gandit ca un grup de suport cu mamici care au trecut prin experiente similare, este benefic pentru toate participantele. Vom intelege impreuna, intr-un cadru securizat, tolerant, ce a insemnat experienta prin care ati trecut si cum anume v-a transformat.

Veti avea ocazia sa faceti doliul copilului pierdut, sa va luati « la revedere » de la el si sa deveniti astfel mai disponibile pentru un alt copil la care probabil va ganditi.

De obicei, cei din anturaj incearca sa va incurajeze, sa va faca treceti mai repede peste experienta, fara sa inteleaga ca aveti nevoie sa vorbiti despre aceasta, sa fiti ascultata, sa intelegeti mai mult si sa primiti suport.

Va propun astfel, sa avem intalniri in cadrul unui grup de suport saptamanal, de 5 ore ; in cadrul unui cabinet psihologic din Bucuresti.

In cazul in care sunteti interesate si doriti sa aflati mai multe, imi puteti scrie pe e-mail la adresa [email protected] sau contacta pe telefon la numarul 0733 680 889.

Gabriela SARAPATIN
Psiholog clinician
Psihoterapeut in formare


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: