|
|
autor |
Nu au iesit dintisorii  |
vrabiuta1

|
30.01.2009 3:22 Nu au iesit dintisorii |
|
| |
|
Buna mamici am si eu o problema .Am o fetita de un an si 4 luni si nu au aparut inca dintisori am intrebat pe la pediatri si au spus sa mai astept la stomatolog la fel acum doua luni in urma si la fel sa astept .
A mai intilnit cineva asemenea problema 
|
sus |
 |
|
|
Ramy_ra

Copii Rebela - Alina Ioana Haski - Maria Sofia Foxy -Iris Ana
|
30.01.2009 3:40 |
|
| |
|
Alinei mele i-au dat primii doi dintisori la 1 an si 2 luni, dupa ce ma impacientasem ca si tine. Pediatra mi-a sps ca se mai intampla si asa, deci ..sa ma calmez. Sper ca si fetitei tale sa-i iasa cu bine Apropo, acum are o dantura impecabila, fara nici o plomba 
|
sus |
 |
|
vrabiuta1

|
30.01.2009 4:08 BUNA |
|
| |
|
MERSI MULTPT MESAJ
|
sus |
 |
|
bubu_stefi

Copii nico elena-teodora
|
30.01.2009 6:39 |
|
| |
|
Fetitei mele i-a iesit primul dintisor la 1 an si 4 luni eram la fel de ingrijorata ,dar cum ti s-a spus si tie mi s-a spus sa astept si au iesit destul de repejor apoi .
Am auzit si cazuri in care copilul s-a nascut fara muguri dentari ,s-a vazut la o panorama la stomatolog ...nu stiu prea bine sa-ti explic asta mi-a povestit o babuta ca a patit cu fiul ei .
Sanatate multa !
|
sus |
 |
|
vrabiuta1

|
01.02.2009 7:31 |
|
| |
|
trebuie orcum sa mai astept cred ,dar stau mereu cu gindul de ce nu es .Muguri cred ca sunt ca pe gingise vad mici uflaturi de le poti numara si este toata ziua cu manutele in gurita
|
sus |
 |
|
|
saint

|
28.02.2009 4:09 |
|
| |
|
Poate ii vor aparea mai multi deodata...
Nici la a mea nu i-au dat dintii. dar noi avem 8 luni si jum...
|
sus |
 |
|
vrabiuta1

|
02.03.2009 12:09 |
|
| |
|
sunt ingrijorata tare a mai trecut o luna si nici un dintisor am fost iar la stomatolog si a spus sa am rabdare ca este vorba despre o eruptie intarziata
am fost si la pediarrrtru bun si mia spus ca trebuie ajutata cu calciu dar eu ii dau calciu din octombrie luna de luna
|
sus |
 |
|
vrabiuta1

|
23.03.2009 2:04 |
|
| |
|
in farsit a aparut soarele si pe strada noastra avem doua maselute prima data, asa au esit la noi ,apoi doi dintisori care es acum suntem forte fericiti 
|
sus |
 |
|
the_pretty_nurse

Locatie: oradeaCopii Iulia-Alexandra - minunea noastra 14 ani, 2 luni Alexandru-Florin-Octavian - printul nostru 12 ani, 5 luni
|
29.03.2009 1:55 |
|
| |
|
---------- vrabiuta1 a scris: in farsit a aparut soarele si pe strada noastra avem doua maselute prima data, asa au esit la noi ,apoi doi dintisori care es acum suntem forte fericiti  ----------
...felicitari ...cred ca v-ati mai calmat un pic ....si Iulia mea are numai 2 dintisori deocamdata asa ca asteptam si noi cu"rabdare" aparitia celorlalti
...va dorim sanatate multa si cati mai multi dintisori "fara dureri" 
|
sus |
 |
|
miky_dann

Copii Mihai Razvan: 13 ani, 9 luni
|
02.04.2009 10:49 |
|
| |
|
Salutare mamicilor. Ce ma bucur k mai sunt copii carora nu le-au iesit dintisorii. Ma speriasem si eu pt ca pe toata lumea auzisem ca la copiii lor le-au iesit dintii pe la 4,5,6 luni. M-am mai linistit acu. 
|
sus |
 |
|
vrabiuta1

|
02.04.2009 5:54 |
|
| |
|
la varsta de 7 lui nu trebuie sa-ti faci probleme te pup
|
sus |
 |
|
Adrianamica

|
28.04.2009 3:06 |
|
| |
|
Am si eu o intrebare: [b]oare este normal ca la 2 ani si 7 luni sa nu ii fi iesit inca si ultimele maselute?[/b] Gingiile sunt umflate de ceva timp, la fel i-au iesit toti dintisorii, adica greu si in grupe de 2-4 deodata. Totusi ma ingrijoreaza ca inca nu are dentitia completa.
|
sus |
 |
|
bubu_stefi

Copii nico elena-teodora
|
28.04.2009 3:55 |
|
| |
|
Nici noi nu avem maselutele ,dar nu ma ingrijorez ,are gingia umflata la o maseluta ,si noua tot greu ne-au iesit .
|
sus |
 |
|
Adrianamica

|
29.04.2009 8:59 |
|
| |
|
Multumesc Stefi, sper sa fie ok. Oricum, dar speram sa scapam si de suzeta dupa ce erup si ultimele maselute.
|
sus |
 |
|
diodora

Copii MIRIAM LUANA: 15 ani, 10 luni
|
|