· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Bebelusi de vara 2008 (48)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina «  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  »
subiect nou  Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
autor Bebelusi de vara 2008 (48)     
sailor_moon

Copii
Christinica-Prajiturica: 14 ani, 8 luni
Catalina-Bubulina: 10 ani, 5 luni

03.03.2009 11:31     citat 

Pup puiutii dragi! Asa e, au crescut asa de bine si atat de repede...Parca a repede...
Cand citesc cum dorm puiutii vostri noaptea imi vine sa musc din perna! surprins prostit jenat Cuscra, ne-am gasit bine noi doua! rad
Pupa mama-soacra nasucul mucios al lui Robby ca sa treaca cat mai repede si ne bucuram pentru putzulica lui care e OK.
Gaby, mama (nu eu prostit ) mai face oua umplute, salata de piept de pui cu maioneza, ciuperci si marar, icre, chiftelute de cartofi, aperitiv cald(carnaciori, aripioare de pui, crochete de cascaval, creier pane)...
Alina, super telefon, cred ca asa are sotul meu. Eu am un Nokia 7373 ca immi plac tel cu clapa inca de pe vremea desenelor animate cu Testoasele Ninja jenat

sus

Denunta
popica

Copii
Sara Izabela: 14 ani, 8 luni
Carla Anisia: 12 ani, 8 luni

04.03.2009 12:09     citat 

Ohoho Laura, si inca nu stii tot! Am fost in seara asta la restaurant, sambata merg la o petrecere de burlace, duminica de la 4 iau masa cu fetele mele de la lucru si duminica de la 6 masa intre fete in familia ultimei fine scot limba S-au strans saptamana asta cat nu au fost in ultimele 8 luni!! si iesirile astea sunt doar ale mele, fara Sara si tati !!!

Dar am fost si cu Sara la restaurant, ca pana acum mi-a! Nu mai papa ziua la san de cand am inceput diversificarea, nu a exceptii asa ca nu m0am riscat! Dar azi am vazut ca pot, ca tati a si i-a seara!! Eu m-am intors pentru baita!

Imi place la nebunie sa petrec timp cu Sara si noi am fost dintr-astea plimbarete, colindam impreuna de la 3 saptamani absolut peste tot, daaaaaaar dupa 8 luuni in care nu am fost despartita de ea mai mult de o ora - doua, iesirea la restaurant si discutiile despre orice in afara de cat caca si ce culoare au facut bebeii parca a aer proaspat! si nu va mai spun ce s-a acum 3 - 4 luni....

La multi ani Alina Pop! multa sanatate si tot ce-ti doresti! zambet

sus

Denunta
DANONINO

Copii
Sara Andreea: 14 ani, 7 luni
Luca Daniel: 12 ani, 9 luni

04.03.2009 8:53     citat 

La multi ani Alina Pop! sarut sarut

Alina multumim pentru pozica sarut

sus

Denunta
CrazyMommy

04.03.2009 9:13     citat 

Ksde multumim pentru listuta si felicitari pentru cadoul primit.Sa l folosesti sanatoasa!
Lily ne pare bine ca nu e nimic grav.Las' ca trec muculetzii
Poopu all! sarut

sus

Denunta
oana-oana

Copii
Nicholas Gabriel - Piticul de gradina
14 ani, 8 luni

04.03.2009 9:27     citat 

La multi ani Alina Pop
La multi ani Sara mica,pupacim
ksde am creziut ca zi le faci, data viitoare daca nu m-am trezit mai devreme,multumim

sus

Denunta
gaby2007

Copii
DAVID ALEXANDRU: 14 ani, 7 luni

04.03.2009 9:36     citat 

ohohoho, pai ma cuscra te ti de plimbari si petreceri....si eu care ziceam ca va invitam sambata la festin.....dar oare ce o inveti tu pe nora-mea....sunt tare curioasa....azi e soare si cred ca fain afara..14 grade..poate ne intalnim.......

Multumesc de idei, cred ca voi face platou cu aperitiv cald...ma bate gandul si salata de piept de pui, dar trebe sa caut reteta ca nu stiu cum se face.Am incercat o reteta la Craciun cu paste, sunca, alune, portocale si mix mexican.....horor, n am putut o manca, desi mie imi plac combinatiile de dulce -sarat...

La multi ani ALINA POP sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut
la multe lunite SARA ANDREEA sarut sarut sarut sarut sarut sarut sarut

Lily, ne bucuram ca e ok cu cuculetul...eu ma tot gandesc la ceva in ultima vreme, oare o iau razna....stiam ca atunci cand le desfaci scutecul, sau ii mangai....li se scoala cucu, eu cred ca am vazut la david doar de cateva ori...oare o avea vreo problema.....voi cat de des ii vedeti????

sus

Denunta
oanasauer

Copii
anamaria: 14 ani, 7 luni

04.03.2009 9:37     citat 

buna dimineata fetele...

La multe lunite Sara Andreea sarut
La multi ani Alina Pop!!!

Alina..wow... ce cadou frumos...sa-l folosesti sanatoasa!!

Gaby,eu cand am musafiri(adica prietenii care suna si spun venim intr-o ora ) le fac aripioare de pui( asta e cerinta lor) la cuptor si salata de sezon...sau salata de conopida,peste....

Eu am primit de 8 martie o seara la un restaurant unde canta Andreea Voica ( mie imi place muzica populara)...cipi nu o sa fie prea incantat dar stiind ca mie imi place a lucru... plang sau sunt foarte trist

sus

Denunta
Mary_love

Copii
Alexandru Gabriel - D-l Goe
14 ani, 8 luni

04.03.2009 9:50     citat 

Neatza fetelor !
LA multi ani Alina Pop si Sara !

Am incercat si noi olita , si cum ma asteptam (ca doar imi cunosc Briosa), bebe nu sta nici cateva secunde pe olita , ba chiar plange daca insist sa stea...oricum incerc sa il pun zilnic , si sper sa il conving sa stea. El se da jos si o ia in brate si bate in ea rad
de joi nu l-am mai sters cu servetele umede, l-am spalat si uneori ii trece iritatia de la fundulet, alteori revine si mai si..nici nu mai stiu cu ce sa ii mai dau acolo , mi-e o mila de el.L-am dat si cu ulei si cu Stelactiv si cu de toate..dar cum face kk cum se irita f tare.
Mai aveti alte idei??

sus

Denunta
DANONINO

Copii
Sara Andreea: 14 ani, 7 luni
Luca Daniel: 12 ani, 9 luni

04.03.2009 10:06     citat 

Multumim fetelor sarut sarut

Mary eu cand o vad ca incepe sa se irite folosesc crema de galbenele si cu bephaten unguent (pe rand)

sus

Denunta
Naisha

Copii
bubu frumos, Bianca Maria: 14 ani, 8 luni

04.03.2009 10:09     citat 

La multi Ani Alina_Pop !
La multi ani pui mic , Sara! sarut sarut sarut

sus

Denunta
ksde2000

Copii
Ema Nicoleta-minunea mica: 14 ani, 8 luni
Ana Lorena-bebelina: 10 ani, 9 luni

04.03.2009 10:09     citat 

rad rad rad rad rad rad rad rad rad rad rad rad rad rad rad rad rad
Un barbat surprins la amanta de catre sot sare de la etajul XX. In cadere se gindeste: "Nu puteam sa stau acasa cu nevasta... sa maninc un gratar... sa beau un sprit.... si cine stie poate sa fac si sex." Cade cu noroc pe o capitza de iarba proaspat cosita din spatiul verde al blocului si imbracindu-si izmenele cugeta: "Doamne cum e omul.... numai doua secunde am fost disperat si cate prostii mi-au trecut prin cap..."

sus

Denunta
Naisha

Copii
bubu frumos, Bianca Maria: 14 ani, 8 luni

04.03.2009 10:13     citat 

rad rad rad rad rad rad

sus

Denunta
ksde2000

Copii
Ema Nicoleta-minunea mica: 14 ani, 8 luni