· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Gravidute care nasc in iulie-august- septembrie 2009(12)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Gravidute care nasc in iulie-august- septembrie 2009(12)  |
ankkka

Copii Antonia Maria : 12 ani, 10 luni
|
04.03.2009 4:22 |
|
| |
|
Lore ,iti dau eu o idee ,daca ai blugi care nu te poti inchide la ei ,dar iti vin pe picior ,foloseste o bucatica de elastec ,intr-o parte o legi de gaica pantalonului si in cealalta de nasture ,dar ai grija sa iti iei o bluza mai lunga ,la mine a mers si nu am inchis nici fermoarul !!
|
sus |
 |
|
|
AdinaGr

|
04.03.2009 7:00 |
|
| |
|
Ce liniste e ...fetelor,dormiti sau iar gatiti ?
Lorellayy..ai gasit pantaloni?Si astept pozica 
|
sus |
 |
|
ICEMOON

Copii Atomicul: 16 ani, 2 luni Zuza: 12 ani, 9 luni
|
04.03.2009 7:10 |
|
| |
|
Wow! dar alergati nu gluma! ferice de voi ca va permiteti!
Nu mai stiu la ce capitol v-am lasat
Noi am avut asta inmormantare in familie: fratele mai mic al soacrei-51 de ani, a fost un soc pt toti si asta ne-a intors un pic pe toti pe dos.
Fetele scot la licitatie goarderoba mea de gravi: doar din prima sarcina aveam ramase 13 perechi de pantaloni exceptie facand cei ce sunt compleuri si cu top, iar acum deja am mai cumparat o tura buna Noroc ca inca nu comenteaza man! ce sa fac? mi-e atat de draga perioada cu burtica de vreau sa o vada toata lumea si sa ma bucur de tot ce tine de ea: chiar si de haine de graviduta
Rome bine ai venit! sarcina usoara si bb sanatos! 
|
sus |
 |
|
ankkka

|
04.03.2009 8:17 |
|
| |
|
Dar ai pe garderoba ,auzi 13 per. pantaloni cati bebei vrei sa faci ????
Elena ,ce face soacra ta ?? se simte bine ??
Bubu -stefi ce face ??spune-ne ca e mai bine ,te rog !!
Adina - azi nu ai gatit pt. iuby ??
|
sus |
 |
|
rome

Copii Lucas Rafael - minunea mea 12 ani, 9 luni
|
04.03.2009 8:25 |
|
| |
|
Multumesc mult Icemoon 
|
sus |
 |
|
|
Loredana023

Locatie: piatra neamtCopii Rebeca-Alecsandra: 12 ani, 8 luni Erica-Teodora: 9 ani, 9 luni
|
04.03.2009 8:29 |
|
| |
|
Am ajuns!!!Mamaaaa.......dar ce ati vorbit!!!!!Harnicutelor!!! Lore,merci de listuta Eu acum pap niste salata de varza cu ridichi...si pe urma cred ca ma bag la somn.
Ce faceti?Nu mai e nimeni ?
|
sus |
 |
|
AdinaGr

|
04.03.2009 8:34 |
|
| |
|
Lory,sa ai pofta .Esti obosita?
Anka..sa stii ca acum sunt in bucatarie,dar fac paste ca nu am chef de gatit ...si m-a mai intrebat si iubi daca nu am chef sa ii fac si lui gogosi ...dar i-am promis ca ii fac in week-end
Icemoon,ce garderobra ai .Ce faci?Cum te mai simti?
|
sus |
 |
|
ICEMOON

Copii Atomicul: 16 ani, 2 luni Zuza: 12 ani, 9 luni
|
04.03.2009 8:45 |
|
| |
|
Mai eu am tot luat cand vedeam ceva ce-mi place, am si primit, unele abia daca le-am imbracat o data cu prima sarcina
Adina zilele trecute am fost cam ametita, chiar mi s-a facut rau acum 2 zile mergens dupa K la scoala, dar a trecut cu bine si de atunci sunt cu apa si bomboanele dupa mine cand ies din casa.
In rest nimic nou!
|
sus |
 |
|
Loredana023

Locatie: piatra neamtCopii Rebeca-Alecsandra: 12 ani, 8 luni Erica-Teodora: 9 ani, 9 luni
|
04.03.2009 8:48 |
|
| |
|
sunt terminata de oboseala...dar am papat ceva dulce si am prin energie....ICEMOON,condoleante....cred ca o sa fac si eu gogosi
Elena ,iar te-ai bagat langa sotul tau? 
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
04.03.2009 9:05 |
|
| |
|
buna seara fetele!
Icemoon imi pare rau pt pierderea voastra!
Elena sper sa fie bine soacra ta si multa sanatate!
Lorelay, ai gasit ceva sa-ti placa?
Lori sa-ti fie de bine, am manacat si eu un mar acum-premiera.
|
sus |
 |
|
Loredana023

|
04.03.2009 9:16 |
|
| |
|
bravo,urschulets...O sa iti spun maine cum fac pestele ca acum o tai la somnic.
Noapte buna buna !!! 
|
sus |
 |
|
elena_raluca

Locatie: bolton, grater manchesterCopii Alesia - Alexandra : 12 ani, 10 luni
|
04.03.2009 9:54 |
|
| |
|
Buna fetelor!!! Merci frumos!!! Soacra mea se simte bine...ee ca dupa operatie ce sa va zic mai mult e cam socata ca i-a scos tot de jos, dr. mi-a zis ca a fost necesar nu stiu daca stie exact ce s-a intamplat ca era ametita rau, noroc ca maine seara ii da voie sa manance si ma pot duce cu mancare la ea.
Eu am avut si musafiri...si acum sunt cam obosita asa ca m-a emotionat mult cand am vazut-o la renimare, sper sa fie bine. Eu nu as putea tine rautate ca sunt miloasa rau
ICEMOON condoleante!
Fetelor incepem acum cu gogosi 
|
sus |
 |
|
ankkka

|
04.03.2009 10:23 |
|
| |
|
Fetelor noua ne e somnic ,am intrat sa va citesc dar acum gata ,a venit Mos Ene 
|
sus |
 |
|
elena_raluca

Locatie: bolton, grater manchesterCopii Alesia - Alexandra : 12 ani, 10 luni
|
04.03.2009 10:33 |
|
| |
|
noapte buna anka!!! 
|
sus |
 |
|
mirumati

Locatie: bacauCopii Miruna Bianca: 19 ani, 8 luni Mathias Andrei: 16 ani, 2 luni Patrick Elias: 12 ani, 10 luni
|
04.03.2009 11:11 |
|
| |
|
Buna seara mamicute!
Am terminat si eu treaba pe ziua de azi, am culcat copiii asa ca am si eu 15 min pentru mine, ca dupa aia ma ia somnul.
Elena si soacra mea a fost operata acum aproape 7 ani si la fel, i-au scos tot. Si se simte foarte bine de atunci. Multa sanatate si refacere rapida dupa operatie!
ICEMOON, condoleante!
Acum pap niste salata de fructe si apoi ma bag la nani ca sunt rupta. Si maine dimineata am programare la dentist... Brrr, nu-mi place deloc, dar n-am incotro! De aproape 2 luni merg in fiecare saptamana si nu mai termin...
Noapte buna mamici si bebici si somnic usor! 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|