· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Gravidute care nasc in iulie-august- septembrie 2009(16)  |
rome

Copii Lucas Rafael - minunea mea 11 ani, 4 luni
|
11.03.2009 6:24 |
|
| |
|
Multumesc mult fetelor , imi e drag de rares de nu mai pot si de ochii lui albastri si mari
Jojo sunteti niste scumpe amandoua Super fetita cocheta, sa va traiasca !!!!
Elena cred ca urzicile se mananca cu oua ochi, ca si spanacul 
|
sus |
 |
|
|
rome

Copii Lucas Rafael - minunea mea 11 ani, 4 luni
|
11.03.2009 6:31 |
|
| |
|
Fetelor imi pare tare rau ca aveti dureri de spate, eu inca nu am probleme doar ca mie frica sa nu ma racesc, imi curge nasul de numa , sper totusi sa nu 
|
sus |
 |
|
bubu_stefi

Copii nico elena-teodora
|
11.03.2009 7:05 |
|
| |
|
BUna seara mai am citit curioasa tot sa vad daca a venit urshuletz cu vesti de la medic
Si eu mai am dureri de spate dar nu asa rele
Medicul mi-a sugerat ca sa ridic patul in capatul unde am picioarele ,sa nu mi se umfle .
Jojo trst trecut aveti ,dar totul e bine cand se termina cu bine ,acum aveti o minune de fata frumoasa foc .
Elena eu cu ou prajit pap urzicile ,am facut in wk ...ce a papat su bubu
te pupacesc ,si mie mi-a fost dor de voi toate.
Icemoon ..e vre-o zi speciala vineri ?
Rome fa preventiv ceaiuri cu multa lamaie si miere
Loredana
Adina eu m-am vopsit duminica simteam nevoia de o schimbare ,numa ca nu mi-a prins f bine ..te pupic
Lorelay si eu beau cafea pt ca la fel am tensiunea mica
Anka:x
Eu am facut peste in seara asta
|
sus |
 |
|
Loredana023

Locatie: piatra neamtCopii Rebeca-Alecsandra: 11 ani, 4 luni Erica-Teodora: 8 ani, 5 luni
|
11.03.2009 7:16 |
|
| |
|
Buna seara burtici!!!
Jojo....ai o fata de imi vine sa o pap toata.E superba!! Daca o fi sa am fetita ,vreau sa semene cu bubulina si cu teodora Sunt superbe amandoua.
Fetelor,pe mine nu ma doare nimic BA ma doare fundul La serviciu stau8 ore pe scaun Si acum ma doare.
Imi pare rau ca va dor mijlocul,spatele,picioarele.
Elena eu de unde iau urzici???? Il pun pe sotul meu sa mearga maine la piata...si nici macar nu stiu sa le fac si mai si pisca de imi e frica sa pun mana pe ele.Imi plac la nebunie!!!!
icemoon...nu ne pui poze sa vedem cum te-ai facut la par?
Adina,lore,rome etc
Urschuletz....ne lasi cu sufletul la gura????
Ce faceti fetelor?
|
sus |
 |
|
bubu_stefi

Copii nico elena-teodora
|
11.03.2009 7:19 |
|
| |
|
Loredana speli bine bine urzicile ,poti folosi manusi apoi le oparesti le toci si le pui la calit cu putina apa si ulei ,poti pune si ceapa verde si la sfarsit pui usturoi ,eu asa stiu sa le fac .
|
sus |
 |
|
|
ICEMOON

Copii Atomicul: 14 ani, 9 luni Zuza: 11 ani, 5 luni
|
11.03.2009 7:21 |
|
| |
|
Bubu nu e nimic special vineri, face K la scoala jeleu si trebuie sa-i pun de acasa concentrat de jeleu si ceva in care sa-l puna la intarit apoi cand termina programul primeste bolurelul sa-l aduca acasa. Ei au astfel de activitati aproape saptamanal, saptamana trecuta au facut sausage rolls- a dus de acasa short crust pastry si carnaciori si i-au facut acolo si i-au copt si a adus acasa apoi.
Mie tare-mi place ca fac si astfel de activitati: biscuiti, budinca, paine etc. asta pe langa restul de activitati normale la varsta lor.
Loredana nu pot pune poze inca, dar musai de sapt viitoare sa rezolvam cu cumputerul.
|
sus |
 |
|
Loredana023

Locatie: piatra neamtCopii Rebeca-Alecsandra: 11 ani, 4 luni Erica-Teodora: 8 ani, 5 luni
|
11.03.2009 7:22 |
|
| |
|
Merci bubu...ce mai face bubulina?
Si celalalt bubulin din burticuta ce mai face?
|
sus |
 |
|
Loredana023

|
11.03.2009 7:24 |
|
| |
|
Aha icemoon,am inteles care era faza cu computerul Poate o sa aduca pe cineva sa ii faca ceva...daca nu,actioneaza tu sunt convinsa ca iti sta bine,oricum. 
|
sus |
 |
|
bubu_stefi

Copii nico elena-teodora
|
11.03.2009 7:25 |
|
| |
|
Icemoon faine activitati ,inseamna ca au si unde gati e ste foarte bine si pentru ei ,la cat de curiosi sunt ,noi din pacate nu avem utilitatile necesare .
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
11.03.2009 7:26 |
|
| |
|
Fetelor acum am intrat pe usa o sa avem O FETITZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E sa natoasa are 523 de grame. Utati pozeI
|
sus |
 |
|
bubu_stefi

Copii nico elena-teodora
|
11.03.2009 7:28 |
|
| |
|
Loredana ,bubulinaasteaptasaseuite la tom si jery iar bubulinu din burtica e mai activ in ultima vreme 
|
sus |
 |
|
ICEMOON

|
|
| |
|
Bubu eu nu stiam ca aici fac asa ceva, cand am inceput sa-l duc la nursary am aflat, acolo primeau tot ce le trebuia din partea scolii, aici insa trebuie sa le dam noi o parte din cele necesare.
Sunt super haiosi sa-i vezi facand astfel de activitati si K e asa mandru de cate alude primeste apoi acasa , numai ca bineinteles vrea si acasa sa faca de toate cand ma vede prin bucatarie: iti dai seama ce ramane dupa noi
Loredana la culoare nu e mare diferenta, la tunsoare doar.
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
|
| |
|
E un piciorus.
|
sus |
 |
|
ICEMOON

|
11.03.2009 7:29 |
|
| |
|
Urschuletz felicitari!!!!!!!!!!!!!! 
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
11.03.2009 7:34 |
|
| |
|
Sunt asa de fericita ca totul e bine. Nici nu stiu ce sa va povestesc mai intai. A fost super ambila dr si rabdatoare. Mi-a facut si 3 d si 4 d dar am platit 300 lei pt 3 d la polizu.
Acum ma duc sa mananc ceva ca sunt moarta si intru sa vb sa va mai povestesc.
Este o experienta uimitoare.
Va pup si ne vedem mai peste o ora
|
sus |
 |
|
|
|