· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Gravidute care nasc in iulie-august- septembrie 2009(17)  |
lorellayy

Locatie: Brasov Copii bebe drag - Natalia Maria: 12 ani, 10 luni
|
13.03.2009 3:07 |
|
| |
|
rome sa ai un weekend placut
tort...a aia in care as manca orice 
|
sus |
 |
|
|
ICEMOON

Copii Atomicul: 16 ani, 3 luni Zuza: 12 ani, 10 luni
|
13.03.2009 3:09 |
|
| |
|
Elena la noi luna martie e un party continuu , tort maine! promit ca aduc pt toata lumea!
|
sus |
 |
|
elena_raluca

Locatie: bolton, grater manchesterCopii Alesia - Alexandra : 12 ani, 11 luni
|
13.03.2009 3:15 |
|
| |
|
si poze de la party-ul lui K. te rugammmmmm 
|
sus |
 |
|
elena_raluca

|
13.03.2009 3:47 |
|
| |
|
voi l-ati simtit pe bebe in amadoua parti dintr-o data? ca vad ca acum face alte miscari!!! e asa de drag de nu mai pot, si ma bucur ca sunteti voi si ca pot sa va povestesc fiecare clipa ce face si ce simt!!! 
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
13.03.2009 5:22 |
|
| |
|
Buna ziua burticile! Am venit si eu de la serv in sf.
Anka, ai simtit durearea ca o scurta usturime, desprindere...?Ca eu asa am simtit ieri de 2 ori dar la ditanta de timp. Unde faci morfo la romar?
Lorelay, ma bucur ca au iesit bine analizele si ca ti-ai luat o piatra dupa inima. La morfo cand am fost tipa zicea ca nu treb sa ne facem asa probleme de triplu test decat daca e sindrom dawn ca ar mai fi alt sindrom eduards sau asa ceva care daca ar exista nu ar evolua sarcina atatea sapt...Naiba mai stie ce sa mai credem
Rome week end placut!
Icemoon petrecere sau mai bine zis petreceri frumoase!Sa va distrati!si bineinteles ca asteptam sa ne cinstesti cu niste poze da?
|
sus |
 |
|
|
ankkka

Copii Antonia Maria : 12 ani, 11 luni
|
13.03.2009 5:49 |
|
| |
|
Ceva de genul asta ursuletz ,dar nu a
Morfo fac la Sanador la dr.Piroiu Diana .
|
sus |
 |
|
bubu_stefi

Copii nico elena-teodora
|
13.03.2009 6:05 |
|
| |
|
Salutare fetelor,mai aseara erati la un alr capitol ,azi aproape sa-l terminati si pe'asta
Am umblat prin magazine ,i-am luat de incaltat Stefaniei si niste pantalonasi ,si simteam ca'mi crapa creierii daca nu a lua toate incaltarile m-a mai plecam o tura la cuparaturi da dinalea perisabile
Icemoon La Multi Ani! sotuli si lui K
Pup burticile 
|
sus |
 |
|
AdinaGr

|
13.03.2009 6:23 |
|
| |
|
Icemoon.."La multi ani" sotului tau ptr maine ..
Bubu..spor la cumparaturi..si noi va pupam
Eu pana acum m-am uitat la "Lantul amintirilor" ...filmul ala indian,daca l-ati vazut...l-am vazut de cateva ori si de fiecare data am plans...normal ca acum plans mai mult decat inainte
ma duc sa gatesc putin...vreau sa fac pilaf cu pui..si am si muraturi ...veniti la masa? 
|
sus |
 |
|
ankkka

|
13.03.2009 7:02 |
|
| |
|
Fetelor ,pana acum am luat dupa mine inca doua gravidute ,prima o vecina care in ianuarie imi spunea ca isi mai doreste enorm un bebe si in februarie a ea gravi eu le-am zis sa nu stea langa mine ca se ia ma bucur enor pt. ele ,mai ales pt finuta mea care avea ceva probleme si dr, ii spusese ca are o raceala f.f. puternica si ca nu va ramane asa repede gravi ,DOAMNE ,iar plang ,e fericire .
|
sus |
 |
|
ankkka

|
13.03.2009 7:29 |
|
| |
|
Mamici ,pe unde sunteti ???
|
sus |
 |
|
elena_raluca

|
13.03.2009 8:37 |
|
| |
|
IceMoon "La Multi Ani" sotului tau ptr maine!!!
Anka felicitari!!!! Eu vreau sa pun o paza dar vad ca nu mai reusesc 
|
sus |
 |
|
elena_raluca

|
13.03.2009 8:54 |
|
| |
|
mai fetelor sincer incep sa imi fie putin frica sa nu fie 2 totusi ca mi se pare ca am burtica marisoara in comparatie cu a nu cred ca nu vedea daca erau doi nu?!!!
|
sus |
 |
|
AdinaGr

|
13.03.2009 8:59 |
|
| |
|
Aahh..ce burtica frumoasa...si e din ce in ce mai mare .Elena..m-ai facut sa rad ...pai daca erau 2 se vedea la eco de mult .Ce daca e mare burtica?Las' sa fie bebe sanatos .Elena,mie acum mi se pare ca burtile noastre au exact aceeasi forma..doar ca a tu o poza sa vad si eu burtica ta mai bine!!! ma bucur ca burtica e mare si ca bebe cred ca e sanatos si voinic!!!
|
sus |
 |
|
ICEMOON

Copii Atomicul: 16 ani, 3 luni Zuza: 12 ani, 10 luni
|
13.03.2009 9:33 |
|
| |
|
Buna seara fetele!
Elena faina de tot burtica! nu e mai asa mare cum o vezi tu! ai totusi mai bine de 5 luni de sarcina. Important e bb sa fie bine! si stai linistita ca se vedeau pana acum de erau 2.
Bubu macar poti cat de cat sa mergi cu ea, noi de-l luam pe K trebuie sa cumparam jumatate de magazin
Multumesc fetele de urari! poze am sa fac cu siguranta, sa vedem cand voi reusi sa le si descarc.
Maine iesim doar in 2 la restaurant, K ramane cu socru.
Eu cred ca am cam exagerat zilele astea si ma cam doare rau spatele si articulatiile bazinului, am facut km buni in fiecare zi, plus prin casa mereu cateceva 
|
sus |
 |
|
|
|