|
|
autor |
Burtici de iulie- noiembrie 2009(26)  |
urschuletz

|
25.03.2009 7:43 |
|
| |
|
Loredana, sotul meu e priceput dar acum e la fotbal. sa-mi zici asa cam ce ai vrea sa faci cu el in mare. pt ca pretul va depinde cam la ce vrei
sa-l utilizezi.
Dar tu cum ai vrea sa nasti?
|
sus |
 |
|
|
elena_raluca

Locatie: bolton, grater manchesterCopii Alesia - Alexandra : 12 ani, 10 luni
|
25.03.2009 7:58 |
|
| |
|
Buna burtici!!!
IceMoon multumim ptr listuta, tare frumoasa mai e!!!
urschuletz ma bucur mult ca ti-ai luat fustita!!! si ma bucur ca ai primit un raspuns bun..sper sa fie bine si de acum inainte!!! Bubulina ta o sa te ajute ai sa vezi!!! 
|
sus |
 |
|
Loredana023

Locatie: piatra neamtCopii Rebeca-Alecsandra: 12 ani, 8 luni Erica-Teodora: 9 ani, 9 luni
|
25.03.2009 8:02 |
|
| |
|
Urschuletz...sa il intreb pe sotul meu cam cum sa fie laptopul eu sunt aeriana cand vine vorba de astea Si eu vreau sa nasc normal E cel mai ok asa...sper sa fie ok si sa pot.
Plec ca ma asteapta afara sa mergem sa vedem laptop....il luam maine nu in seara asta....
Vb cand ma intorc 
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
25.03.2009 8:10 |
|
| |
|
Multumesc Elena, sa dea D. sa nasca toate fetele usor si cum este mai bine pt ele si pt bebei.
Ce o fi facut Anka? Acum e pe drum stie deja ce e
Eu fac un orez cu lapte mai vrea cineva?
|
sus |
 |
|
elena_raluca

|
25.03.2009 8:16 |
|
| |
|
eu vin pana la tine.... as papa niste orez cu lapte!!! 
|
sus |
 |
|
|
AdinaGr

|
25.03.2009 8:16 |
|
| |
|
Acum am venit si noi de la socri...se pare ca am ajuns la fix...o asteptam pe Anka .
Eu sunt suparata..a avut grija soacra-mea de asta...am si plans pana acum..dar incerc sa uit...nu va mai zic de ce ca iar ma enervez .Sper sa vina Anka cu vesti bune sa ma faca sa zambesc
Urschuletz...vreau si eu orez cu lapte 
|
sus |
 |
|
elena_raluca

|
25.03.2009 8:18 |
|
| |
|
Adina..lasa-o mama sa vb..... ca si a mea ma enerveaza zilnic ca mai si stau cu ea...dar o las sa vb singura!!!
|
sus |
 |
|
AdinaGr

|
25.03.2009 8:23 |
|
| |
|
Macar atat am noroc ca nu stau cu ea...atat imi trebuia.Si incerc sa nu o bag in seama....dar numai prostii spune ...ma dispera .
Acum beau o ciocolata calda...ca a inceput fimiu sa se agite...cred ca nici el nu o agreeaza prea mult 
|
sus |
 |
|
elena_raluca

|
25.03.2009 8:26 |
|
| |
|
Da ai noroc..ce sa iti zic!!! S-ar putea ca nici printul sa nu o sufere atata timp cat o face pe mama lui sa planga!!
|
sus |
 |
|
AdinaGr

|
25.03.2009 8:29 |
|
| |
|
Pai la cat e de nebuna....s-ar putea .A zis ca de ce e baietel ca ea vroia fetita....si ca sa nu mai vorbesc cu el in romaneste..doar in greaca ...si ca ea nu ii vede nasucul in poze...suntem siguri ca e normal? ...dar nu stiu ce nu vede ea...ca eu vad perfect fata lui!!!!Asta e doar o parte..zi si tu..e sanatoasa?
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
25.03.2009 8:30 |
|
| |
|
Adina nu te mai supara vb Elenei bine ca nu stai cu ea. Eu am stat cu soacra 2 ani jukate si nu mi-a placut deloc. Ea nu e om rau dar e mai bine sa stam sg. Acum ne intelegem f bine.
Elena tu stai cu soacra?
Acum noi stam cu mama, dar eu nu renunt la visul de a sta sg
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
25.03.2009 8:31 |
|
| |
|
Vai dar chiar ca e rautacioasa
Cum sa-ti zica asa ceva dar e un copil si e sanatos are imp ca e fata sau baiat. Tot nepotul ei e! Si iuby al tau ce zice nu a pus-o la punct
E gata orezul va astept 
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
25.03.2009 8:33 |
|
| |
|
eu zic sa nu ne mai maram imp sa fim sanatoase cu tot cu bebei si restul...... treaba lor
|
sus |
 |
|
AdinaGr

|
25.03.2009 8:34 |
|
| |
|
Nu stiu cum poate sa zica asa ceva...ba da,a tipat iubi la ea si a pus-o la punct dar deja spusese...
Ce harnica esti..asa e si Melania?
Ooff..ce bine ca mai vb cu voi..sa ma descarc ..ca nu mai puteam de nervi.
|
sus |
 |
|
elena_raluca

|
25.03.2009 8:37 |
|
| |
|
Fata lasa nebuna in pace!!!! Doamne e cu capul...stai tu linistita si bucurate de baietel si de sotul tau si retul nu conteaza. Si sa vb cu el ce limba vrei tu ca tu esti mama lui si sti cel mai bine, decat toti de pe pamantul asta!!!
Da urschuletz stau cu soacra, chiar fac 4 ani.... si noi visam sa stam sg. si poate o sa reusim macar asa vreau sa cred!!! 
|
sus |
 |
|