· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Bebelusi de vara 2008 (58)  |
lucky83

|
31.03.2009 7:59 |
|
| |
|
neatza
n-am mai apucat sa intru ieri ca am stat afara toata dupa-amiaza, apoi treburi.....si m-am culcat devreme
am vazut niste poze super, sa va traiasca puiutii frumosi 
|
sus |
 |
|
|
lucky83

|
31.03.2009 8:03 |
|
| |
|
---------- gaby2007 a scris: off, cat am de scris....
Noi vaccinul BCG va trebui sa-l repetam la 1 an ca nu ni s a facut bubita la mana...asa ca l-am facut de pomana si am mai si stat un week in spital pt el....
... ----------
cum se vedeam la 5-6 luni, ca citisem despre el ca daca la 5 luni nu e floricica treb sa se repete la 6 luni......si eu la controlul de 5 luni imediat am intrebat-o pe dr de el, cum arata.....
dar dc ai stat asa de mult in spital sa-l faci?
sper sa fie bine urmatoarea data, ca asta chiar e important.... 
|
sus |
 |
|
lucky83

|
31.03.2009 8:08 |
|
| |
|
---------- gaby2007 a scris: eu nu am apucat sa vad filmuletul cu anamaria vreau si eu sa rad....
aaa, am incheiat si cu masteratul 9.66 sunt grozavaaaaa...mama si cat m-am stresat vineri si sambata...bine ca s a terminat
mama si ce treninfga are printesa mica..sa il poarte sanatoasa
fetelor a-ti vazut cat s a facut un pachet de scutece 70 ron...astia is nebuni mai frate..... am gasit la oferta adus de afara cu 50 ron(66 buc) huggies..daca as avea ceva mai multi bani mi-as face stoc....  ----------
felicitari pt master (nota)
eu folosesc de pe la 3-4 luni scutece Babylove (se gasesc numai in DM, din galeria Real)......100 buc sunt 55lei (lunea ai reducere 10% la orice ai cumpara si oricat).......si sunt ffff multumita de ei, mai nou am trecut numai pe marca asta, si servetelele umede simple sau cu ulei pt cand face kk....e 6-7 lei pachetul cu 80 buc, depinde de model......creme de fata, ulei de baita, creme de corp.....pt bebe....imi plac tare mult, nu sunt nici scumpe si sunt nemtesti.....
si pasta de dinti pt albire mi-am luat......pt mine....si parca se vede o diferenta, dupa sarcina au capatat o nunta care ma cam enerva.....
|
sus |
 |
|
lucky83

|
31.03.2009 8:11 |
|
| |
|
ma duc sa-l culc pe Raul, cred ca o sa va gasesc in urmatorul cap......pupici si o zi superba.....
se pare ca si azi va fi frumos asa ca .....afara cu noi.... 
|
sus |
 |
|
oanasauer

|
31.03.2009 8:42 |
|
| |
|
ooo...am vazut-o si pe teo cea motata pe olita..... ...ce faina e,super...lasa teo ca de pe wc o sa te ridici mai usor... 
|
sus |
 |
|
|
Naisha

Locatie: BucurestiCopii bubu frumos, Bianca Maria: 13 ani, 10 luni
|
31.03.2009 9:33 |
|
| |
|
multumim si lui Chris si mami Chris pentru urari ! 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
31.03.2009 9:43 |
|
| |
|
neatza
sunt supi ca afara a plouat si cred ca o sa mai ...... vreau afara
am fost si noi sambata in parc dar nu am avut loc de copii mai mari asa ca mai asteptam cu leaganele
|
sus |
 |
|
ksde2000

Locatie: BotosaniCopii Ema Nicoleta-minunea mica: 13 ani, 10 luni Ana Lorena-bebelina: 9 ani, 11 luni
|
31.03.2009 10:19 |
|
| |
|
neata..n-am reusit sa actualizez pozele asa ca schimb capitolul putin mai tarziu..n-are nik daca se fac 11 pagini..pup
|
sus |
 |
|
Naisha

Locatie: BucurestiCopii bubu frumos, Bianca Maria: 13 ani, 10 luni
|
31.03.2009 10:23 |
|
| |
|
voi cum imbracati piticii pe caldurile astea? ...mi-e sa nu o imbrac prea gros sau prea subtire 
|
sus |
 |
|
CrazyMommy

|
31.03.2009 10:26 |
|
| |
|
Neata fetele!
Sara sa le porti sanatoasa!Esti tare frumoasa cu treningul nou
Mozolici ai facut off road cu premergatorul in week end.Chiar ca te ai distrat pe cinste!
Davidutu felicitari pt primul dintzuc si pt olitza!Ne pare rau pt treaba cu iaurtelul Noi deocamdata am incercat branzica facuta de mine cu lapte si iaurt(n am avut reactii)dar putina si o lingurita de parmezan ras in piure care a avut succes rasunator:D
Gaby felicitari pt master! Cat despre scutece eu recomand calduros pe cele de la Kaufland,un pachet de 50 buc costa 30 ron si sunt superflex,super absorbante si foaaarte frumoase.Le voi face poze ca sa vedeti
Vladut ti am simtit lipsa cum sa nu!Chiar intrebau fetele de voi!Iti dorim insanatosire grabnica sa poti iesi si tu afara
Mirunica vad ca esti mai bine.Ne bucuram
Teo motata ca de obicei esti mortala
Naisha avem aceeasi problema cu imbracatul bebeilor
Poop u all 
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 13 ani, 10 luni Denis Ciprian: 10 ani, 3 luni
|
31.03.2009 10:53 |
|
| |
|
Si eu tot ma gandesc cum sa o imbrac, ca daca e prea gros transpira si tot nu e bine. Eu pana acum i-am dat body cu maneca lunga si peste o ala bluzita subtire si geaca pe care ati vazut-o in poza , care e subtirica, nu e captusita deloc. CIorapei lungi si pantaloni la picioruse. O fi bine?
|
sus |
 |
|
tato

Locatie: dragasani.valceaCopii ANDREI : 17 ani, 1 luna MIRUNA: 13 ani, 9 luni
|
31.03.2009 10:56 |
|
| |
|
Fetelor,pupici pe ziua de azi!Multumesc de complimente pt ca am slabit dar sa stiti ca din septembrie ma tot chinui si nu a fost chiar usor dar a meritat!Sa va spun ce am facut :
-nu am mai mancat paine din septembrie(nici macar nu am mai gustat) ca sa vedeti ce vointa pe mine
-din ianuarie am inceput sa fac abdomene dimineata si seara cate 50 dar bnu am reusit decat doua luni si m-am lasat pagubasa ca ,"ie grele"
-de cand a inceput postul Pastelui am tinut post (tot fara paine bine-nteles) si am slabit 5 kg pana acum.
In septembrie avem 72 kg si acum am 58.5.Eu zic ca a meritat .Cand am ramas gravida aveam 54 kg,deci mai am putin .Fug sa recuperez din urma 
|
sus |
 |
|
CrazyMommy

|
31.03.2009 10:58 |
|
| |
|
Eu cred ca i bine Gonzo luand in considerare temperaturile.
Si cum v am promis uitati pampersii de la Kaufland de care ziceam mai devreme.Eu sunt foarte multumita.

|
sus |
 |
|
Mary_love

Locatie: BucurestiCopii Alexandru Gabriel - D-l Goe 13 ani, 10 luni
|
31.03.2009 10:59 |
|
| |
|
Sa va zic cum scot eu briosa la plimbare: body cu maneca scurta pe dedesubt , dres , bluza cu maneca lunga ,salopeta sau terning si adidasi sau bocancei, si caciulitza. Cam atat si tot transpira.
Cele care aveti scaun de masina, nu transpira bebe il el ? Briosel se face lac in spate ,cand il dau jos din masina pot sa storc bady-ul desii ii dau geaca jos si e imbracat subtire in masina.Nu stiu ce sa fac , sa nu il mai tin in scaunul lui oare?
|
sus |
 |
|
oana-oana

Locatie: Bucuresti,RahovaCopii Nicholas Gabriel - Piticul de gradina 13 ani, 10 luni
|
31.03.2009 10:59 |
|
| |
|
neata eu i-am dat body si un plovaras sau o bluza de treningsi pe sub pantalonasi fie blugi fie de trening ii dau un dres subtire
|
sus |
 |
|
|
|