· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Burtici de iulie- noiembrie 2009(43)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Burtici de iulie- noiembrie 2009(43)  |
Loredana023

Locatie: piatra neamtCopii Rebeca-Alecsandra: 13 ani, 5 luni Erica-Teodora: 10 ani, 5 luni
|
13.04.2009 8:15 |
|
| |
|
si eu am simtit ca e fetita Dar ce ai visat prima data?...eu am visat baietel si se spune ca ce visezi prima data aia o sa ai.... Ce vrajeala
|
sus |
 |
|
|
Loredana023

Locatie: piatra neamtCopii Rebeca-Alecsandra: 13 ani, 5 luni Erica-Teodora: 10 ani, 5 luni
|
13.04.2009 8:18 |
|
| |
|
Oricum nu stiu daca ne putem vedea....doar seara.Ca eu vin dimineata incep examenele la 11 cam asa,dar trebuie sa platesc taxele si sa vad ce mai e pe acolo si ies abia seara la 18.si trebuie sa mai ajung si inapoi acasa 
|
sus |
 |
|
lorellayy

Locatie: Brasov Copii bebe drag - Natalia Maria: 13 ani, 5 luni
|
13.04.2009 8:26 |
|
| |
|
deci tu te intorci acasa sambata seara
eu nu imi aduc aminte sa fi visat ce e bebelusul meu, dar eu intotdeauna mi-am dorit fetita ...asta pt ca hainitele pt fetite sunt mult mai dragalase decat cele pt baieti ...dar , sincer, nu conteaza acuma daca e fetita sau baietel, principalul e sa duc cu bine sarcina pana la sfarsit, sa nasc un bebe sanatos, pt ca noi de pe acum il iubim mult si ne e f drag 
|
sus |
 |
|
Loredana023

|
13.04.2009 8:31 |
|
| |
|
E copilul vostru cum sa nu il iubiti
Eu plec la munca,dar ve urmaresc de pe tel
Sa aveti o zi cat mai buna 
|
sus |
 |
|
lorellayy

|
13.04.2009 8:32 |
|
| |
|
sevici usor loredana 
|
sus |
 |
|
|
Anklichk

Locatie: Piatra NeamtCopii Cezara Maria: 13 ani, 6 luni am nascut deja!
|
13.04.2009 8:35 |
|
| |
|
Buna fetele!E a
Sunt la munci!
Parintii mei locuiesc in Piatra Neamt.Eu acolo am copilarit!Pe 17 vin pe acolo...chiar imi este dor de oras si de parintii mei.
Va urez o zi frumoasa lipsita de evenimente urate!
|
sus |
 |
|
lorellayy

|
13.04.2009 8:41 |
|
| |
|
Buna Anklichk
nici tu nu sti daca ai baietel sau fetita? sau nu vreti sa aflati pana cand se naste?
initial am zis ca vrem sa aflam dupa 7 luni ce este, dar ne-am razgandit f repede ca suntem prea curiosi 
|
sus |
 |
|
Anklichk

|
13.04.2009 8:44 |
|
| |
|
Deocamdata nu avem banutii aia multii necesari!
ma voi duce in mai la 2d si poate o sa se arate... 
|
sus |
 |
|
Anklichk

|
13.04.2009 8:45 |
|
| |
|
Eu simt ca e baiat...are numele "Bumbacila" acum...se linisteste doar cand pune taica-su mana pe burtica!

|
sus |
 |
|
lorellayy

|
13.04.2009 8:47 |
|
| |
|
si noi am fost la 2d dar bebe a
doctorita ne-a 4d si ne-am facut programare. e drept ca de cand am ramas gravida in fiecare luna am dat cate un tun de 500 lei in bugetul familiei numai pe analize, fara sa mai pun tratamentul si vizitele le eco. am facut tot ce a am avut si ceva pb la inceputul acestei sarcini si am vrut sa ne asiguram ca totul e bine.
|
sus |
 |
|
Anklichk

|
13.04.2009 8:47 |
|
| |
|
Lorellay si a bucur ca acum iti e bine cu sarcina,doctorii spun si ei iti dai seama...dar tu te gandesti ca e bine pt copilasul tau sa stii ca e bine;
3,4D-ul se fac cand vrei sexul sau cand iti recomanda dr.in cazul in care crede el la 2d ca sunt prb-e.In fine daca se arata la 2D ok.
|
sus |
 |
|
lorellayy

|
13.04.2009 8:53 |
|
| |
|
dr mi-a vasele de sange din cap si se vede orice problema ce ar fi. noi asteptam cu nerabdare sa ii vedem fatuca si sa aflam si daca e baietel sau fetita, si mai asteptam si sa ne dea filmuletul cu bebe...
|
sus |
 |
|
Anklichk

|
13.04.2009 8:55 |
|
| |
|
Loredana.zi-mi te rog un ginecolog bun din piatra in eventualitatea daca o sa nasc in piatra neamt. 
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
13.04.2009 9:01 |
|
| |
|
Netaza fetele!
Loredana multumim de mic dejun si de locatie!
Lorelay va astept la Bucuresti cu drag. Mai e putin....daca veniti in mai.
Ce ati simtit voi sunt sughituri asa ma zdruncina si pe mine ca aunci cand se misca o face mai lin Inca
Dar cam pe 20 de sapt am inceput sa simt calumea.Sa vedeti la 25 in colo cum se face burtica valuri si aveti impresia ca va misca din pat.
ma si gandeam in afara de Bubu si de tine Lorelay numai e nimeni sa ne spuna ce e dintre fetele active.Acum poate Anklichk sa mai stea cu noi.
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|