buna mamici......cum va simtiti?.......eu una sunt putin 'trista' pt ca nu stiu ce voi avea...fata sau baiat....mai am o fetitza de 4 ani si la ea nu am avut aceasta problema. La ea din prima s-a gandesc la un nume, asa.... dc nu stiu cine e, parca nu am idei
Copii THAISA DANA TEODORA : 17 ani, 7 luni MARIUS DANIEL LAURENTIU ANDREI: 12 ani, 8 luni
22.05.2009 9:05
Eu nu am decat 10 sapt si deja stiu ce nume va avea si pt cazul ca va fi baiat si pt fetitza...
Poti sa te gandesti pt ambele variante....cu zugravitu-l mai greu...faci o culoare neutra si apoi aplici partial tapet in fct de sexul bb-ului
....dar stau si ma uit la 4d si parca , nestiind ce sex are copilul, nu ii se potriveste nici un nume.... ..........iti dai seama ca sunt si eu curioasa dc s-a altor mamici la fel, ca povestioare am auzit multe.......tu cum te simti......iti doresc o sarcina usoara......mai ai un pic si ai sa simti miscarile bebeului tau.......ce frumosssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!! camera fetitei noastre mai mari este toata barbi....cu roz si lila....cu deco barbi si printezese disney.....iar numele ei a noi ....am avut suficient timp uitandu-ne la poza de la 3 d .......
Bebicutza, parerea mea e ca e mai bine sa nu stii sexul decat sa stii ca vei avea ceva si la nastere sa constati ca e altceva, cum am patit eu. (si pana la urma nu e nici o nenorocire nici asta, ba chiar face parte din palpitantul nasterii ). Aveam totul pregatit pentru fetita, si a nici n-a t i s-a teste de doppler 4d s.a bebe cand iese , iese ce vrea el....sanatosi sa fie si norokosi ca altceva nu mai conteaza, iubit copilul v a e fata sau baiat
da e normal sa se zbata tot timpul...doar k nu vezi tu ...stai linistita....apropo...am nascut, v-am zis?.....e fetitza!!!!!!!.....voi avea de cumparat cate 2 rujuri, 2 rokii, sa nu mai zic de plata facturilor la tel.......2 fete....wow!!!!!