buna, am o fetita de o luna si o hranesc cu lapte praf dar e foarte lenesa, mananca pe reprize cate 30ml dupa care adoarme si mananca iar la 1 ora 30ml. ce sa fac cu ea?
Copii Iona: 25 ani, 2 luni Christian: 13 ani, 6 luni
04.12.2009 11:45Re: lenesa la mancat
---------- buburobert a o luna si o hranesc cu lapte praf dar e foarte lenesa, mananca pe reprize cate 30ml dupa care adoarme si mananca iar la 1 ora 30ml. ce sa fac cu ea? ----------
"e foarte lenesa".... de unde stii asta , doar pentru ca mananca si doarme ?! Ce ai fi vrut, sa isi prepare singura laptele, sa spele rufe eventual sa dea si cu aspiratorul ?!
"Ce sa fac cu ea ?" ohhh, ce expresie
Acomodeaza-te cu ea, fiecare copil in parte e unic si timpul trece asa de repede incat vei uita de aceste clipe minunate.
asa se simte ea bine... bebeu meu e lenes cand vine vb sa pape la tzatzi asa k trebuie sa il mulg ca sal mamance .......asa k lasa domnisorica sa faca cum vrea ea
Copii Vlad Cristian: 12 ani, 10 luni Paul: 9 ani, 9 luni
26.01.2011 4:47
---------- citat: daliadenis
asa se simte ea bine... bebeu meu e lenes cand vine vb sa pape la tzatzi asa k trebuie sa il mulg ca sal mamance .......asa k lasa domnisorica sa faca cum vrea ea ----------
dar care e chestia asta cu mulsul? tot aud de la mamici ca se mulg. de ce va mulgeti?