· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Povesti cu mame si aspirante "zapacite" 68
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Povesti cu mame si aspirante "zapacite" 68  |
Krystyne

|
18.05.2009 8:59 Povesti cu mame si aspirante "zapacite" 68 |
|
| |
|
Bun venit la un nou capitol....
Si inca o data o pup pe gogo....
Capitolul anterior
|
sus |
 |
|
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 16 ani, 4 luni
|
18.05.2009 10:04 |
|
| |
|
neata, gagici
sunt in mari emotii, azi vine o noua bona...asa cum am banuit, tipa de saptamina trecuta a ajuns la concluzia ca are prea mult timp ocupat, ca thea n-a lasat-o nici 5 minute sa stea, asa ca a renuntat....mai exact mi-a cerut mai multi bani sau pa....asa ca pa
am reusit sa gasim pe altcineva, din cartier, a fost multumita de bani, acuma sper sa nu-i scoata thea peri albi si ei, sa ne spuna si ea pa vinerea viitoare
in w-e am fost la ploiesti, m-am vazut cu o prietena veche, am povestit o gramada cu ea si cu parintii ei....a fost extraordinar, m-am simtit excelent, pentru ca noi am crescut impreuna, efectiv, eram 3 fete apropiate de virsta la mamaie in bloc si toate vacantele si w-e ni le petreceam impreuna, cu papusi, carti de colorat, etc., ne faceam temele de vacanta impreuna, rezumatele alea la lecturile obligatorii, le imparteam intre noi si apoi ne puneam pe copiat....ca aveam profesori diferiti, nu se prindea nimeni ca-s identice ....sunt frinta de oboseala, nu m-am odihnit de loc, dar am un sentiment placut in suflet 
|
sus |
 |
|
iva

|
18.05.2009 10:16 |
|
| |
|
Am intrat putin de la sora mea
Gogo felicitariiiiiiiiiii! sa fiti sanatoase, sa fie mancacioasa, cuminte si desteapta . Sper ca sunteti bine va pupic dulcic.
Fetelor am ajuns bine am facut 24 ore am mers o noapte intreaga, suntem bine si am facut o gramada de poze pupici 
|
sus |
 |
|
tei

Locatie: ctaCopii Iona: 25 ani, 1 luna Christian: 13 ani, 5 luni
|
18.05.2009 9:25 |
|
| |
|
Iva, vacanta placuta in continuare, sa ai parte de vreme frumoasa.
Am vrut sa o sun pe Gogolina dar ... nu am gasit nici un moment de liniste astazi... ba una, ba alta, asa ca imi voi face timp maine, cred
Eu abia astept sa o vad pe micutza, si abia astept sa ne povesteasca cate ceva.
Si mai astept sa intre si Quinn, draga noastra, sa ne mai spuna cate ceva despre cum este viata in 3 
|
sus |
 |
|
caramia

|
19.05.2009 6:32 |
|
| |
|
Buna dimineata dragele mele;
Nu am putut intra deloc pana acum decat 2 -3 minute ca sa va citesc.
Gogo felicitari!!!!!!!!!!!!!!!! Mariuca este cea mai norocoasa ca te are ca mamica! sa fiti fericiti toti trei si sanatosi si frumosi!!! te pupam si te imbratisam!!!!!
teiuleana lugojana, cand mai vorbim si noi? poate azi pe mess? am uitat sa iti spun ca am vazut pozele cu comorile tale si sunt absolut superbe !!!
iva, te pupam si sa aveti grija de voi.
intru mai tarliu .... iar vin sefii peste mine. dar ..... vreau sa dau eu cafeluta azi.
ps: ieri am fost la masaj. BETON!!!!!!!! nu am mai facut niciodata masaj si mi-a placut la nebunie, desi ..... am facut masaj anticelulitic si m-a durut de m-am urcat pe pereti. ardea carnea pe mine pana cand am adormit. asta da tratament.
poftiti la cafeluta!
teiuleana, azi actualizam tabelul? eu am dat 400 grame jos. se slabeste greu cu regimul asta dar ..... mai bine sa ma simt satula si neinfometata si sa dau mai greu jos, decat sa ma frustrez infometandu-ma, sa dau repede jos si pe urma sa pun la loc dublu.
pup
|
sus |
 |
|
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 14 ani, 9 luni cea mica: 11 ani, 1 luna
|
19.05.2009 8:30 |
|
| |
|
neata fetele!
eu m-am racit nasol de tot.. imi simt capul cat o banita...ma simt naspa...
abia astept si eu poze cu Maria
cara, te-ai dat la chestii grele, masaje.. bravo! mai fetelor cred ca azi maine il bag si pe sosu in tabelul vostru ca parca totusi ar avea ceva intentii sa dea burta jos. trebuie sa il conving cumva sa faca putina miscare ca e sedentarismul intruchipat.
zuza...nasol cu bona, poate asta se descurca mai bine..dar cred ca aia care a plecat nu era destul de buna oricum daca dupa o saptamana a dat bir cu fugitii
iva vacanta frumoasa in continuare
toate fetele va pupic dulcic, pe toate toate si puiutii si burticile 
|
sus |
 |
|
SSimona

Locatie: BucurestiCopii MAYA: 17 ani, 4 luni ALBERT: 12 ani, 11 luni
|
19.05.2009 8:45 |
|
| |
|
wow, a nascut Gogo......felicitari
de-abia astept sa vedem poze.......ceva detalii ? kg ? cm ?
eu am stat ieri vreo 4 ore pe la camera de garda ca am avut niste ameteli f puternice ( vertij ) - pana la urma nu se stie de la ce e, insa acum sunt mai bine
|
sus |
 |
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 16 ani, 4 luni
|
19.05.2009 9:23 |
|
| |
|
simona....pupici sa treaca
cu bona pare sa fie ok....este mai putin permisiva, dar tot n-a reusit s-o culce ieri ....insa ii da de ales: iesim afara numai daca x....sau alte d-astea.....i-am spus ca cel mai tare o arde cu desenele, daca ii inchide desenele, e crunta treaba, acuma sper sa le fie mai bine....am recuperat cheia de la cealalta, care culmea culmilor, cerea din ce in ce mai multi bani, iar la sfirsit m-a sfatuit sa o dau la program prelungit, pentru ca ii trebuie disciplina....e isteata, dar foarte obraznica....ceea ce, sa-mi fie iertat, in w-e ambii copii au stat cu mama prietenei mele, care mai mult i-a supravegheat decit altele, dar n-au facut nici o prostie....e drept ca fi-mea era mult mai agitata decit baietelul, mai dezinvolta, mai...si nu ca-i a mea dar i-a strunit cit de cit......deci, se poate...daca stii sa fii si ferma cind esti blinda, reusesti....nu stiu, daca nu te pricepi, nu te bagi, eu asa gindesc....de ce sa te faci bona daca nu esti in stare sa te intelegi cu un plod?!
|
sus |
 |
|
caramia

|
19.05.2009 5:31 |
|
| |
|
ati vorbit cu gogo? stie cineva cum se simte?
teiulina, hai miti cu kilele.
zuzule, de la gradinita nu au putut sa iti recomande pe cineva? ma gandesc ca in mediul ala se invart mai multi parinti si poate din vorba-n vorba se mai afla cate ceva.
|
sus |
 |
|
SHAKI

|
19.05.2009 5:57 |
|
| |
|
---------- caramia a scris: ati vorbit cu gogo? stie cineva cum se simte?
----------
Salutari.
Azi nu am reusit sa vb cu ea, dar e bine, cu dureri ca dupa cezariana .....
bebelina ei s-a nascut cu 3000 gr si 52 de cm. E frumoasa, e minunea lor! Atunci cand vorbeste de ea ii se schimba vocea, simti bucuria pe care o traieste!!!!!!! Zilele astea trebe sa se externeze si sigur va intra sa ne dea mai multe detalii si sa ne arate poze cu printesa ei!!!!!
Sa imbratisez cu drag pe toate.
|
sus |
 |
|
Krystyne

|
19.05.2009 6:42 |
|
| |
|
buna seara fetele...
am intrat sa va salut...
cam multa liniste pe aici...
zuza...sper sa fie bine cu noua bona...si daca stie sa atraga copilul...si sa-l convingi cu metode bune ca nu trebuie...atunci e o bona buna....
cara...chiar vrei sa mai tii tabelul?...spor la slabit...
shaki...multumim ca ne tii la curent cu starea gogolinei...o pupam dulce si pe ea si pe Mariuca...
pup toate fetele....si va urez o seara cat mai placuta
|
sus |
 |
|
gogolea

|
19.05.2009 9:14 |
|
| |
|
buna fetelor
astazi am ajuns si noi acasa.. in sfarsit am scapat de infernul din maternitate.. ca deh, suntem in romania..
am reusit de am adus si pediatra acasa si mi-a dat primele indicatii.. ca mi-era si cam teama .. acum suntem cu burtica plina, dormim, iar tati ne tot face poze si se minuneaza de printesa lui
iacata si minunea: Ariana Maria

|
sus |
 |
|
anthurium

|
19.05.2009 9:20 |
|
| |
|
Va salut si eu fetelor,pe toate, Gogo sa va traiasca printesa, ca e frumoasa tare 
|
sus |
 |
|
tei

Locatie: ctaCopii Iona: 25 ani, 1 luna Christian: 13 ani, 5 luni
|
20.05.2009 6:30 |
|
| |
|
Woauuuu...Gogo, ce ma bucur...
Sa iti creasca fetita mare, sanatoasa si frumoasa......ce frumoasa este, si ce de par are....e dule - dulce....nu ai papat-o inca ?!
Ma bucur tare pentru tine, sa dea DD sa fii cea mai fericita mamica, iar Ariana Maria sa fie mandra ca este fetita ta ( si reciproca)
Este o scumpa.......
te pupc!
Cara.... ...am intrat mai rar si f scurt....Steff este marait, nu stie ce vrea....se vad 2 dintisori jos dar inca nu a plesnit gingia sa iasa, si..... ma solicita din ce in ce mai mult.
Am 105 kg... cu toate ca in w-e mi-am facut de cap...si pizza si tort si cozonac , pe langa gratar si salate 
|
sus |
 |
|
Kurai_Lucy

Locatie: undeva in ArdealCopii cea mare: 14 ani, 9 luni cea mica: 11 ani, 1 luna
|
20.05.2009 7:54 |
|
| |
|
neata fetele!
in primul rand, gogo, te pup si pe printesa mica, e f frumoasa! am eu o slabiciune pt bebelinele brunete, ca seamana cu fiica-mea ei, nu, pe bune acum, e f frumoasa si abia astept sa vad poze peste 2-3 saptamani cand o sa o putem vedea mai bine refacere grabnica, sa te odihnesti si sa te bucuri de puiul tau mic
zuzu asa e cu bonele astea, daca nu te pricepi la copii si nu stii cum sa ii iei, adio...va povesteam intr-o vreme de nepotica mea aia rautacioasa la care am strigat, ei s avedeti de atunci ca se poarta ca un ingeras si culmea tot la mine trage, de cate ori mergem acolo e tot calare pe mine, sa se joace cu mine, sa ma pupe, etc.cu mine e cuminte. uneori ii zice maica-sii cand se joaca sa se prefaca ca ea e Lucy.
in alta ordine de idei, facem iar un pas inainte cu olita, ieri Cata nu a mai facut pipi deloc pe ea, s-a cerut mereu, noaptea nu mai uda pampersul deloc deloc iar azi noapte, din dorinta ei, a dormit singura in patut, in alta camera. si a dormit chiar f bine. eu sunt inca racita, ma doare gatul, ma simt rau, ma doare capul.. da o s aimi treaca...am inceput s aiau niste capsule d eplante pt stress si magne b6 si ma simt mult mai bine, sunt mult mai calma si nu ma mai irit din orice, nici s avreau nu ma pot enerva.
va pup pe toate toate 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|