· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Burtici de iulie-decembrie 2009(68)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Burtici de iulie-decembrie 2009(68)  |
rome

Copii Lucas Rafael - minunea mea 11 ani, 5 luni
|
29.05.2009 10:47 |
|
| |
|
Icemmon a fost foarte bine, m-a luat melancolia cand stateam cu bebelul nasei mele in brate, e asa micut si frumos , nu mai pot de dragul lor 
|
sus |
 |
|
|
urschuletz

|
29.05.2009 10:55 |
|
| |
|
Chiar Adina daca ai niste foi d eplacinta poti face o placinticasi daca combini si cu niste branzica.Yamyyyyyyyyyy!
Multumesc Ice! TU ce faci azi?
|
sus |
 |
|
AdinaGr

|
29.05.2009 11:09 |
|
| |
|
Urschuletz..nu am,dar il pun sa imi cumpere ca imi aduc aminte ca am mancat si era tare buna...si asa cum spui tu avea si branza in compozitie.
Deci am ce face cu el
Ice...ce frumos ca te-ai intalnit cu prietene romance ..mie imi e dor sa vb in rom...cand vb la tel. mi se pare ca am un accent .Poate fac si eu ca fitzoasele alea si uit sa vb rom. ...glumesc 
|
sus |
 |
|
ankkka

Copii Antonia Maria : 11 ani, 6 luni
|
29.05.2009 11:52 |
|
| |
|
Acum l-a terminat ,e vernil ,si e super 
|
sus |
 |
|
elena_raluca

Locatie: bolton, grater manchesterCopii Alesia - Alexandra : 11 ani, 6 luni
|
29.05.2009 11:54 |
|
| |
|
Neata si de noi!!!!!!
ptr mine e neata ca am adormit la 8 dimineata.....nu mai vreau sa ma stresez cu insomniile mele, le lasa sa treaca ca vad ca nu tine nimic.
Anka superba rochita...ce sa mai zic fara cuvinte...rosu e demential!!!!!
Ma duc sa pat ca am o foameeee!!!
|
sus |
 |
|
|
urschuletz

|
29.05.2009 11:54 |
|
| |
|
Mai ce moderna o sa fie ea
Ce faci Anka azi?
|
sus |
 |
|
ankkka

|
29.05.2009 12:09 |
|
| |
|
Nu fac nimik , mi-e mi s-a dus cheful de lucru ,si o las pe mama doar
Ne-am trezit de la 7.30 ,ca trebuia sa facem gimnastica de dimineata ne mentinem silueta ,draga ,ce vrei sa nu ne vina ce lucreaza mamae ??iar acum dormim,misto program pt ea 
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
29.05.2009 12:28 |
|
| |
|
Am plecat la serv!
Pup 
|
sus |
 |
|
abramburica

Locatie: BucurestiCopii THAISA DANA TEODORA : 16 ani MARIUS DANIEL LAURENTIU ANDREI: 11 ani, 2 luni
|
29.05.2009 12:38 |
|
| |
|
ankkka eu iti sugerez o afacere de familie...primele cliente le ai aici deja...ce parere ai?
Fetelor am intrat sa va anunt ca pana pe 16 nu ne mai auzim ca intru in concediu medical...
O sa incerc sa mai intru dar nu va promit...
V apupik dulce 
|
sus |
 |
|
ICEMOON

Copii Atomicul: 14 ani, 9 luni Zuza: 11 ani, 5 luni
|
29.05.2009 12:45 |
|
| |
|
Urschuletz servici usor! de fapt petrecere frumoasa!
Eu azi cu femeia la curatenie, am facut papa, spalat ceva haine, calcat si din astea, de acum pauza
Adina nu esti tu genul
Abramburica concediu placut! profita din plin si odihneste-te!
|
sus |
 |
|
crysy_m

Locatie: BrailaCopii YANIS STEFAN - iubit si alintat 11 ani, 2 luni DARIA CATALINA - fata lui tata 7 ani, 11 luni
|
29.05.2009 1:08 |
|
| |
|
Buna fetelor!!
Azi sunt sechestrata la domiciliu pt. ca de la ploaia de azi noapte , pe stalpul din fata casei , 2 fire fac scantei si astept o echipa de la Electrica! Care bineinteles ca nu mai vine!
ANKKAsunt superbe lucrusoarele!! Daca te hotarasti sa faci o afacere , eu ma inscriu !!
URSCHULETZ distractie placuta la servici si un concediu minunat!!
ADINA eu nu gatesc spanac ca nu stiu , dar face soacra mea si e excelent . Stiu ca il curata , il opareste , iar apoi il face ca o tocana de sos de rosii si la sfarsit pune si un ou ca sa-l dreaga!!
ICE superba listitza . Mi-a placut mult . Multumim frumos!!
LORELLAY vreau si eu sa trimit poza dar trebuie sa instalez programul de la camera ca am drivere doar pt. XP si trebuie sa caut pt. VISTA. Sper sa gasesc!! Mai ales ca de o saptamana incoace mi se vede burta din ce in ce mai bine!!
Ma duc sa fac o supa , daca tot stau acasa si mai vorbim!! Va pup!! 
|
sus |
 |
|
ankkka

|
29.05.2009 2:04 |
|
| |
|
Fetelor ,acum se apuca mama de un pancho,iar de vandut nu prea cred eu ca o va lasa fimea ,daca seamana cu mine sau cu taicasu ,poate daca seamana cu postasu ,instalatorul careva ,noi suntem mai .............cum sa spun ,nu calici .........stiu strangatori ,ne trebuie nu ne trebuie sa fie acolo 
|
sus |
 |
|
AdinaGr

|
29.05.2009 2:11 |
|
| |
|
Anka.. ...exista vreo posibilitate sa semene Alesia cu postasul ...glumesc
Ce talent si ce viteza are soacra-ta ...e o norocoasa fii-ta 
|
sus |
 |
|
ankkka

|
29.05.2009 2:21 |
|
| |
|
Adina ,inainte sa raman gravi ,mergeam la dendist ,de aceasi varsta cu mine ,sotul gelos rau ,si i-am zis dr, dentist sa grabeasca lucrarea ca eu fac tratament sa raman gravi ,acesta f. surprins m-a intrebat :
" cu cine faci tratament ? cu postasul sau cu instalatorul ?"
eu i-am raspuns :"" aaa , nu cu dentistul """" 
|
sus |
 |
|
ankkka

|
29.05.2009 2:23 |
|
| |
|
Apoi am venit acasa ,si i-am povestit sotului ,SI ............am zis PA dentist 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|