· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Una, alta >Ajutoare > Bazarul lui Catalin. Licitati cu spor!
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Bazarul lui Catalin. Licitati cu spor!  |
mariaa22

|
09.06.2009 6:15 |
|
| |
|
Am depus azi banii in contul lui Catalin(in sfarsit!!!),trimit mesaj privat cu chitanta si adresa. 
|
sus |
 |
|
|
JuliaSM

|
09.06.2009 6:32 |
|
| |
|
10lei(pret. de start, Soricel Didle
Ca nou, Iepuras cu picioare si urechi lungi 8 lei
Crocodil foarte dragut, NOU, 10 lei
Ursulet Pimboli, stare Noua - 15 lei
Papusa textila mare - 5 lei
Papusa textila , in mana unui adult - 5 lei
iepurasi pt carucior 10 lei
casca protectie pentru micutii biciclisti -10 lei
Jucarie de lemn, stare foarte buna, poate fi trasa de snur -8 lei
Soricel din lemn, rotile se invart - 5 lei
Forme de plastilina, prajituri din aluat - 8 lei
Cheite Fisher Price cu melodii stare foarte buna - 8 lei
telefon Bruin cu sunete specifice, stare f buna - 12 lei
Jucarie gingivala cu ventuza si parte electronica - 10 lei
Pana acum,s-a licitat pentru:
-telefonul Bruin,actualmente e 15 lei
-formele de prajituri,acum sunt 10 lei
|
sus |
 |
|
CLAUDYA-MARIA

Locatie: VasluiCopii Claudia Maria: 15 ani, 6 luni Teodora Stefania: 12 ani, 4 luni
|
09.06.2009 7:14 |
|
| |
|
Am pus banutii azi....10 lei (8 joculetul si 2 pt transport). Ii trimit acum karinei PM cu datele mele.
Sanatate multa lui Catalin

|
sus |
 |
|
brishtara

Locatie: DevaCopii THEA MARIA - Irezistibila: 14 ani, 6 luni LUCAS PAUL - Alaptat de: 12 ani, 4 luni
|
09.06.2009 8:33 |
|
| |
|
---------- mariaa22 a scris: Am depus azi banii in contul lui Catalin(in sfarsit!!!),trimit mesaj privat cu chitanta si adresa.  ----------
Mariaa, maine pleaca spre tine, adica la 4 din Vlaicu si dimineata din Orastie. Sa te bucuri de ea. Multumesc mult! 
|
sus |
 |
|
Naisha

Locatie: BucurestiCopii bubu frumos, Bianca Maria: 12 ani, 8 luni
|
09.06.2009 9:59 |
|
| |
|
---------- andreea_andreea a scris: supralicitez 15 ron telefonul bruin ----------
supralicitez 16 lei
ruxu , imi cer scuze ca nu am apucat sa pun pachetele inca ...le pun sigur sapt asta
|
sus |
 |
|
|
brishtara

Locatie: DevaCopii THEA MARIA - Irezistibila: 14 ani, 6 luni LUCAS PAUL - Alaptat de: 12 ani, 4 luni
|
09.06.2009 11:14 |
|
| |
|
Allamarine1979 ne v-a oferi niste produse superbe! Tineti-va bine!
Supralicitez peste Diodora 12 lei , nu de alta dar am vazut ce frumosi au iesit biscutii Christei-Maria si m-as incumeta 
|
sus |
 |
|
andreea_andreea

|
10.06.2009 7:53 |
|
| |
|
---------- Naisha a scris:
supralicitez 16 lei
ruxu , imi cer scuze ca nu am apucat sa pun pachetele inca ...le pun sigur sapt asta ----------
supralicitez 17
|
sus |
 |
|
diodora

Copii MIRIAM LUANA: 14 ani, 8 luni
|
10.06.2009 8:34 |
|
| |
|
[quote="brishtara"]Supralicitez peste Diodora 12 lei , nu de alta dar am vazut ce frumosi au iesit biscutii Christei-Maria si m-as incumeta [/quote]
15 lei !!! de cand caut prin magazine si sa le las acum....
|
sus |
 |
|
Naisha

Locatie: BucurestiCopii bubu frumos, Bianca Maria: 12 ani, 8 luni
|
10.06.2009 8:36 |
|
| |
|
---------- andreea_andreea a scris: ---------- Naisha a scris:
supralicitez 16 lei
ruxu , imi cer scuze ca nu am apucat sa pun pachetele inca ...le pun sigur sapt asta ----------
supralicitez 17 ----------
supralicitez 18 lei
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 8 luni Denis Ciprian: 9 ani, 1 luna
|
10.06.2009 9:24 |
|
| |
|
Ce batalie!!! Teletuby au fost mici copii
Cel mai important e ca va castiga Catalin din lupta asta si speram sa castige si lupta cu boala 
|
sus |
 |
|
brishtara

|
10.06.2009 12:26 |
|
| |
|
---------- diodora a scris: ---------- brishtara a scris: Supralicitez peste Diodora 12 lei , nu de alta dar am vazut ce frumosi au iesit biscutii Christei-Maria si m-as incumeta  ----------
15 lei !!! de cand caut prin magazine si sa le las acum.... ----------
18 lei, !!!!!!!!!! Deci nici nu se gasesc?Diodora, succes!! 
|
sus |
 |
|
allamarine1979

|
10.06.2009 12:58 |
|
| |
|
---------- brishtara a scris: Allamarine1979 ne v-a oferi niste produse superbe! Tineti-va bine!
----------
Amu chiar superbe nu-s, da' poate o sa le vrea cineva si se mai strang niste bani pentru Catalin.
Salteluta bebe, in stare buna (nu mai are toate zdranganelele originale, asa ca i-am pus altele pe unde lipseau) - 30 lei
Alta salteluta, mai simpla dar nefolosita - 15 lei
Set de 6 invitatii pentru petreceri de copii - 5 lei
Album foto 10X15, 80 poze, supracoperta fata din lemn - 8 lei
Pernuta decorativa - 5 lei
Trei caciulite pentru toamna/iarna, bune pentru 12-18 luni - 10 lei toate
Din aceeasi serie, pentru cei care fac vara sanie si iarna car , un set de 2 pahare pentru oua cu Mos Craciun si un om de zapada (poate sunt printre voi persoane care se pregatesc deja de sarbatorile de iarna ) - 10 lei
O chestie neidentificata, un ren care nu stiu la ce foloseste; "burta" i se poate umple cu diverse chestii - 20 lei
10 dvd-uri TDK (DVD-R, ca eu le-am luat de DVD+R si m-am pacalit, asa ca uitati-va bine la inscriptor!) - 15 lei
Sper sa nu-i trebuiasca nimanui, dar il pun totusi - Biotics Baby, o cutie neinceputa dar trecuta prin maini de fetita curioasa - expira in 2010 - 8 lei
Un Gillette (M3 power) cu baterie (totusi nu cred ca face treaba singur) si o cutie cu 4 rezerve - 30 lei
Un set de cosmeticale Nivea pentru barbati - sampon, deodorant si gel de dus, expira la 12 luni de la deschidere - 25 lei
Sper sa fie de folos cuiva 
|
sus |
 |
|
roxmaryn

|
10.06.2009 5:43 |
|
| |
|
Ofer 8 lei pentru perna cu vacuta si 33 lei pentru aparatul de ras Gilette 
|
sus |
 |
|
karina1976

Locatie: BrasovCopii Paul: 18 ani, 9 luni Patricia: 13 ani, 3 luni
|
10.06.2009 6:05 |
|
| |
|
Brish, am primit pachetul!
Sunt foarte frumosi papuceii, iar jucarioara ... nu mai spun, de cand a vazut-o terorista nu-i da drumul din mana - a luat-o si in parc azi.
Claudya-Maria, am pus azi joculetul catre voi, mi-au promis ca ajunge pana vineri.
Somnorici, azi dimineata mi s-a intors pachetul inapoi - lipsea codul postal si a fost subtaxat (din vina postei romane) si tantucile alea l-au trimis inapoi.
L-am retrimis azi catre tine, mi-au promis ca ajunge cel tarziu vineri.
Va rog sa-mi confirmati daca le-ati primit, ca la ce nervi am eu cu Posta Romana le fac o teorie ...
|
sus |
 |
|
roxmaryn

|
10.06.2009 6:18 |
|
| |
|
Toate tampitele s-au adunat la Posta Eu primesc colete in regim de Post Restant si ar trebui sa tine orice colet timp de 30 zile. Tocmai m-a anuntat cineva ca a primit pachetul inapoi dupa aprox 2 sapt cu motivul avizare/reavizare si ca nu m-am prezentat sa-l ridic.Eu nu pot fi "avizata" ca de-aia e post restant... Teoretic l-au tinut doar o sapt in posta. Am fost si am facut ceva discutii...raspunsul..este o fata noua domne , care nu prea stie" treburile" Pai si atunci ce cauta sa umble cu coletele oamenilor? Scoate ea din buzunar banii pierduti sa trimiti si retrimiti un colet?
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|