· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Fluturasii verii 2008 (1)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Fluturasii verii 2008 (1)  |
stelyana

Locatie: BucurestiCopii Andrei: 15 ani, 9 luni Ilinca: 12 ani, 5 luni
|
03.06.2009 2:35 |
|
| |
|
Alina, poti pune poza asta in colaj? Multumesc!

|
sus |
 |
|
|
sailor_moon

Copii Christinica-Prajiturica: 12 ani, 6 luni Catalina-Bubulina: 8 ani, 3 luni
|
03.06.2009 2:45 |
|
| |
|
Pupam pe absolut toata lumea !(ca sa nu nedreptatim pe cineva din cauza ca citesc de 3 zile si e o mare varza in capul meu)
Dar, asta am tinut minte:

|
sus |
 |
|
sailor_moon

Copii Christinica-Prajiturica: 12 ani, 6 luni Catalina-Bubulina: 8 ani, 3 luni
|
03.06.2009 2:59 |
|
| |
|
La noi, deocamdata ,merge bine operatiunea "Inapoi in patut" desi se cam lungeste dupa mine si ajunge sa doarma cu capul in patul nostru si cu picioarele la ea in patut.
M-am chinuit sa ii scot masa de la ora 3 si a fost groaznic pentru ca maraia si plangea cand simtea ceiutul in gurita(250ml+1 plic Baby drink+1 lingurita ceai de noapte de la Humana). Nu stiu daca am reusit , dar de 2 nopti se trezeste la 2 si la 5.30, iar inainte se trezea la 1, la 3 si la 5. Chiar si cu 2 treziri ar fi ok acum. Mai tarziu nu vom mai pune ceai de noapte, iar apoi nici Baby drink. Sper sa reusesc cu aceste metode "soft", ca cele "hard" nu au functionat pana acum.
Azi primeste pastai de fasole in supa-crema, iar maine poate ii fac mancarica de fasole(eu sunt cu planul de alimentatie de la clinica).Saptamana viitoare incep sa ii acresc supele cu ...corcoduse! De, daca nu ii pot da lamaie sau bors...adaptez!
Voi le dati deja puilor 2 galbenusuri pe saptamana?
Si ficatel de cate ori le dati?
Si alta dilema:A mai incercat vreuna dintre voi noile scutece de la Pamper's, aceea mai ieftine?Stiu ca le-a incercat Bucatzica, dar vroiam si alte pareri pt. ca mi s-a spus ca sunt o varianta mai slab calitativa a celor scumpe. Ori Bucatzica era fff multumita de ele.
Pupici pentru scumpul nostru Robby! 
|
sus |
 |
|
tato

Locatie: dragasani.valceaCopii ANDREI : 15 ani, 9 luni MIRUNA: 12 ani, 5 luni
|
03.06.2009 3:06 |
|
| |
|
Miruna,felicitari pt primii pasi
Sailor,eu le-am incercat pe cele de la Happy(am primit cadou de la niste prieteni un bax)dar nu am fost absolut deloc multumita de ele.Asa ca baxul este si acum intreg si am trecut tot la Pampers
Stelyana,ai niste ochisori de artista 
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 6 luni Denis Ciprian: 8 ani, 11 luni
|
03.06.2009 3:25 |
|
| |
|
Nico, eu i-am zis sotului sa ia saptamana asta sa incerc, as fi vrut un bax mai mic pentru inceput sa vad daca ma multumesc, dar inca nu a luat.
Noi inca nu am papat fasole verde, cred ca am sa ii bag si eu in meniu, imi era frica de balonare.
|
sus |
 |
|
|
stelyana

|
03.06.2009 3:35 |
|
| |
|
tato, multumim pentru compliment
ai vazut, copii nostri sunt la aceasi diferenta de varsta
pupam pe Andrei si Miruna!
|
sus |
 |
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 5 luni Luca Daniel: 10 ani, 7 luni
|
03.06.2009 4:05 |
|
| |
|
Bravo Mirunica
Teo inveti tu cum e sa mergi cu OZN-ul 
|
sus |
 |
|
ksde2000

Locatie: BotosaniCopii Ema Nicoleta-minunea mica: 12 ani, 6 luni Ana Lorena-bebelina: 8 ani, 7 luni
|
03.06.2009 4:25 |
|
| |
|
stelyana din pacate colajele deja le-am refacut mai devreme si sunt puse deja pe prima pagina
am pus si link-urile lu gaby dar vor aparea in capitolul urmator...sper sa-l pun eu pana plec..daca nu o va face crazy
fetelor ar fi timpul cred sa hotarati locatia de acumca sa am timp sa anunt si fetele care din diverse motive nu reusesc sa intre pe forum....si ora de intalnire.....eu zic ca la 4.30 ar fi ok...insa nu stiu cat se face de la gara pana in parc...oricum voi va puteti intalni mai devreme si intre timp aparem si noi cu oana
eu sunt ocupata cu bagajele...eterna dilema ce sa las...ce sa iau...m-am dotat cu medicamente pentru gaza ca de acolo slabe sanse...hainitye pentru ea si pentru noi...si tare mi-e ca nu ne incadram intr-un troler cum planuisem 
|
sus |
 |
|
stelyana

|
03.06.2009 4:48 |
|
| |
|
am inteles Alina, dar ma mir ca nu ai gasit tu o poza cu Ilinca care sa fie mai de-aproape...tocmai pe aia in pijamale...avem si noi pozici cu palariuta, cu carlionti in vant, cu ochi mari si frumosi......si tu... ...asta e....
|
sus |
 |
|
gonzonica

Locatie: BucurestiCopii Andreea Teodora: 12 ani, 6 luni Denis Ciprian: 8 ani, 11 luni
|
03.06.2009 10:11 |
|
| |
|
Gara e relativ aproape de parc, se fac 15-20 min cu masina, nu e problema. Daca trenul nu are inatrziere eu cred ca puteti ajunge un 4:30.
Noi nu cred ca avem cum sa ajungem mai repede, caci gaza mea cam doarme pana la 4(deobicei 4:30-5, dar o sa ma chinui sa o culc mai repede).
|
sus |
 |
|
lily_ana2008

Locatie: buzauCopii Robert Stefan: 12 ani, 6 luni am nascut deja!
|
03.06.2009 10:13 |
|
| |
|
fetili, avem o noua membra in grup Arina pui de buburuza 28....a scris la cap anterior care nu este inchis
Bine ati venit buburuzelor si la multe lunite
Capitolul 70 nu cel anterior.....
|
sus |
 |
|
oana-oana

Locatie: Bucuresti,RahovaCopii Nicholas Gabriel - Piticul de gradina 12 ani, 6 luni
|
03.06.2009 10:18 |
|
| |
|
eu propun la 16 :30 in fata la magazinul H al herastraului cred ca acolo stie toata lumea sa ajunga si nu vor fi probleme sa nu ne intelegem in lagatura cu ce intrare a parcului ................ nu? ce ziceti e ok?
|
sus |
 |
|
oana-oana

Locatie: Bucuresti,RahovaCopii Nicholas Gabriel - Piticul de gradina 12 ani, 6 luni
|
03.06.2009 10:19 |
|
| |
|
eu propun la 16 :30 in fata la magazinul H al herastraului cred ca acolo stie toata lumea sa ajunga si nu vor fi probleme sa nu ne intelegem in lagatura cu ce intrare a parcului ................ nu? ce ziceti e ok?
|
sus |
 |
|
gonzonica

|
03.06.2009 10:25 |
|
| |
|
Oana, e ok unde ti-e tie cel mai bine. Acolo e posibil sa fie mai greu cu parcarea, fiind duminica, dar va descurcati voi 
|
sus |
 |
|
lily_ana2008

Locatie: buzauCopii Robert Stefan: 12 ani, 6 luni am nascut deja!
|
03.06.2009 10:29 |
|
| |
|
am vazut poze superbe
Davidutz cu plete si fara......ce chinuit esti tu cu piciorusele
Pitic de gradina vedeta,fetita si mafiot
Teo motata,alifiata,soferita de ozn
Ilinca carliontata ce ma da gata cu ochii si genele ei
bubu ma bucur ca s-a rezolvat problema ta
Chris ce fetita cuminte esti tu,te-ai intors la patutul tau.....incercam si noi,dar ne iese cu jumatati de noapte....dar e bine si asa 
|
sus |
 |
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 »
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|