· articole · intamplari
|
Index www.parinti.com > Administrative >Arhiva > Burtici de iulie-decembrie(70)
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje |
 |
|
autor |
Burtici de iulie-decembrie(70)  |
lorellayy

Locatie: Brasov Copii bebe drag - Natalia Maria: 12 ani, 9 luni
|
04.06.2009 2:31 |
|
| |
|
o sa dau o tura prin piata sa vad; in weekend mergem la Medias si o sa incerc acolo (din medias mi-am luat o groaza de haine faine si la preturi bune ce in brasov nu am gasit....in zona aia se aduc multe din germania si marimi mari ...deci haine noi , nu second)
|
sus |
 |
|
|
ankkka

Copii Antonia Maria : 12 ani, 10 luni
|
04.06.2009 2:38 |
|
| |
|
lore ,si eu cred ca gasesti camasa de noapte pt marimea ta,mai bine uita-te ,daca nu mergi la croitoreasa !
eu am sunat dr ,si surpriza mi-a zis sa nu ma duc duminica acum ci duminica cealalta adica pe 14 iunie ,exact de ziua sotului
m-a dezamagit intr-un fel pt ca eu abia asteptam sa-mi vad printesica la eco si sa aud ca e bine !! acum mai am de asteptat !! acum sper sa nu nasc pana atunci , 
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
04.06.2009 2:38 |
|
| |
|
Fetele am gasit in piata camasa de alaptat cu 24 de lei. Mergi in piata Lorelay sigur ais a gasesti. Intraba la tarabe unde au camasi pijamale ca nu le au la vedere. Si treb sa aibe pe masuri , eu tot ce gasesc gasesc f mari. Eu nu cred ca le poate purta cineva.
Pompa am de la primii pasi si e primita. E electrica si am vazut ca ar costa in farmacii cam 130. Nu o iau in spital .
De bagaj tot nu m-am apucat poate sapt viitoare.
Rome bafta la control!
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
04.06.2009 2:39 |
|
| |
|
Anka tu vrei bataitza!
|
sus |
 |
|
urschuletz

|
04.06.2009 2:39 |
|
| |
|
Schimb imediat lista!
|
sus |
 |
|
|
urschuletz

|
|
|
< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina « 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
|
|