· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Fluturasii verii 2008 Cap.5  |
CrazyMommy

|
23.06.2009 1:11 |
|
| |
|
Eu pentru zana cand o dor gingiile fac asa:bag un mar intreg la frigider,cand o vad ca e agitata rau scot marul,il curat de coaja si i l dau asa intreg sa molfaie.Si se face liniste.... 
|
sus |
 |
|
|
Mary_love

Locatie: BucurestiCopii Alexandru Gabriel - D-l Goe 12 ani, 6 luni
|
23.06.2009 2:18 |
|
| |
|
Crazy la fel fac si eu ; si cand se plictiseste de mar , ii curat un morcov si il molfaie si pe ala .
|
sus |
 |
|
bucatzica

|
23.06.2009 2:42 |
|
| |
|
Buna fetelor!
Vai dar ce spor aveti la scris.... eu abia daca mai apuc sa va citesc
Vad ca avem deja bebei care au facut 1 anisor ......uram si noi cu intarziere LA MULTI ANISORI SANATOSI SI FRUMOSI
Sailor ai incercat pampersii aceia de vara???daca da spune`mi cum ti se par,esti multumita de ei?
Fetelor eu nu stiu prea multe despre turta.....nu stiu cum se procedeaza si ce se face....care sunt traditiile .....habar nu am....sunt praf .....spuneti`mi si mie daca stiti ce trebuie sa cumpar,ce cadouri sa fac....etc.....Noi ne`am hotarat si facem in curte....avem o curte foarte mare si pavilioane.....asa ca masa va fi servita sub pavilion....ca sa nu tinem lumea in soare ....sper sa fie ok....nu am vrut sa ne inhamam la un restaurant.....vom avea cam 40-45 de persoane....familia,prieteni si colegi de munca
Erica este din ce in ce mai obraznica.....mai nou bolboroseste toata ziua....nu`i tace gura toata ziua.....se ridica singurica in picioare,merge tinuta doar de o manuta si isi plimba singurica tricicleta .....avem tricicleta si carut nu ptr a o plimba pe ea....le avem ca sa le impinga Erica.....si daca nu o las face criza de nervi .....iar la carut....eu trebuie sa o tin in brate iar ea apuca carutul de manere si il impinge.....e asa comica
Vai fetelor am citit ceva foarte neplacut despre Catalin .....mi`au dat lacrimile ....pacat ca un sufletel mic si nevinovat a trebuit sa plece dintre noi,mare pacat....nu vreau sa`mi inchipui ce e in sufletul parintilor
Va pupam
|
sus |
 |
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 5 luni Luca Daniel: 10 ani, 7 luni
|
23.06.2009 2:45 |
|
| |
|
Poate va este dor de fata noastra
uite asa stau in sezlong
ce bine este in leagan
incerc si noua piscinuta
si colacul doar ma pregatesc pentru mare

|
sus |
 |
|
GRASANA

|
23.06.2009 9:46 |
|
| |
|
Sara ce mare ai crescut si ce frumusica esti
pupam si pe briosel care este frumos ca o fetita
crazy buna ideea cu marul..mai spunea cineva de spray tantum rosa pt dintisori.
|
sus |
 |
|
|
cricricri

Locatie: BucurestiCopii Matei: 12 ani, 5 luni Raluca: 12 ani, 5 luni
|
24.06.2009 7:18 |
|
| |
|
Waaaw, Sara deja e pregatita bine de plaja si mare!...

|
sus |
 |
|
Naisha

Locatie: BucurestiCopii bubu frumos, Bianca Maria: 12 ani, 6 luni
|
24.06.2009 8:23 |
|
| |
|
fetele...bubu are febra axial 37.7 si rectal 38.3....i-am dat nurofen...si jumatate de supozitor de noocalmin...in rest nu are nimic...nu are mucisori....nu tuseste..0.nimic
sa fie oare de la dinti?
|
sus |
 |
|
oanasauer

|
24.06.2009 8:30 |
|
| |
|
buna dimineata mamici,
Naisha,febra de la dinti e pana la 38.5 rectal...dar sa nu fie ceva in gat...vezi cum se comporta la mancare...sa ne ti la curent..
pupici la Sara care s-a pregatit la de concediu....
si pe Briosel cu toate ca-l vedem cam rar.. 
|
sus |
 |
|
cricricri

Locatie: BucurestiCopii Matei: 12 ani, 5 luni Raluca: 12 ani, 5 luni
|
24.06.2009 8:47 |
|
| |
|
Si eu zic tot de la dinti sa fie. Daca e vesela si nu e maraita atunci asta pare sa fie. Doamne ajuta!... 
|
sus |
 |
|
Mary_love

|
24.06.2009 9:15 |
|
| |
|
Neatza mamici! Bem o cafelutza?

|
sus |
 |
|
gaby2007

|
24.06.2009 9:15 |
|
| |
|
neatza tuturor,
Fetelor, sailor si chris sunt bine doar ca nu le merge netul, va pupa pe toate
Am avut ceva de recuperat, ma bucur ca toata lumea e bine:
- pupam bubu cu piscinuta....ce frumos se joaca ea, lui Davidutz ii e cam frica de ea...sa vedem dupa ce punem apa
- gemenii sunt mortali, asa bronzati....iar marinerul e bestial
- mupam mirunici care a implinit un anisor.....ce tortulet frumos a avut...abia asteptam si noi.Cred ca tot in curte la viitoarea casuta...asta daca reusim sa nivelam pamantul pana atunci
- oana, eu totusi cred ca iti va prinde bine acel sanatoriu...sa vezi ca nu esti singura care lupti, poate suna meschin, dar pe mine ma ajuta si cu siguranta nick va fi mult mai bine
Si pe noi ne chinuie vreo 3 dintisori...unul a strapuns gingiuta ieri...deci avem 3....dar noptile sunt horor.Ieri seara am cedeat si l-am luat in pat cu noi si a dormit pana la 10.Aseara pe la 2 i-am dat 3 ml nurofen....oricum trebuie sa gasesc alta modalitate ca nu prea asi vrea sa-i dau seara de seara nurofenul. A dormit de la 2 la 7, papa si somn pana la 9.....oare puiul meu isi schimba programul???? de 4 nopti doarme mai mult de ora 7...sunt asa fericita
|
sus |
 |
|
DANONINO

Locatie: BUCURESTICopii Sara Andreea: 12 ani, 5 luni Luca Daniel: 10 ani, 7 luni
|
24.06.2009 9:26 |
|
| |
|
Multumim Mary , vad ca poti intra pe net mai des
|
sus |
 |
|
Mary_love

|
24.06.2009 10:06 |
|
| |
|
Da ,ma bucur ca pot intra si eu cateva zile la rand pe forum; dar asta inseamna ca , cateva saptamani nu o sa pot iar nu stiu ce se tot intampla 
|
sus |
 |
|
GRASANA

|
24.06.2009 10:10 |
|
| |
|
neatza
naisha daca nu mai face febra dupa nurofen si supozitor inseamna ca e de la dintisori.
Miruna mea a racit are nasul superinfundat, toata noaptea s-a foit si nu a putut sa doarma din cauza asta, acum m-am luptat cu ea sa il desfund dar a avut o adevarata criza de plans dupa 
|
sus |
 |
|
Naisha

Locatie: BucurestiCopii bubu frumos, Bianca Maria: 12 ani, 6 luni
|
24.06.2009 10:18 |
|
| |
|
i-a scazut febra...la 37 ...am gasit undeva pe net asta :" Temperatura normala medie a copilului poate sa fie intre 36,1 - 37,7°"
a papat branzica de vaci si laptic
37.7 a avut ea la axila...sper sa nu ii creasca la loc ....m-am cam speriat, avand in vedere ca e a 2-a oara cand face febra
a mai facut o data dupa vaccinul de 6 luni
miruna mititica imi pare foarte rau
|
sus |
 |
|
|
|